دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در حاشیه افتتاح پروژه‌های تولیدی و زیر ساختی در فارس؛

وزیر صنعت: ایران به رتبه چهارم جهان در تولید کاشی و سرامیک می‌رسد

عملیات اجرایی فاز دوم طرح و توسعه کارخانه فولاد پاسارگاد در استان فارس با دستور رئیس جمهوری آغاز شده و همزمان 39 پروژه تولیدی و زیر ساختی در این استان کار خود را آغاز کردند.
کد خبر : 173445

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا نعمت زاده در مراسم افتتاح همزمان این پروژه ها با ارائه گزارشی از توسعه صنعتی کشور و استان فارس گفت: پروژه های صنعتی و تولیدی این استان که به بهره برداری رسیدند با مجموع سرمایه‌گذاری 122 میلیارد تومانی فرصت اشتغالزایی مستقیم را برای بیش از 500 نفر را فراهم کرد.


وی ادامه داد: یکی از همین پروژه‌های مهم، افتتاح شرکت کاشی و سرامیک پردیس آباده است که با 81 میلیارد تومان سرمایه گذاری زمینه اشتغال 230 نفر را فراهم کرده و با ظرفیت تولید 6میلیون متر مربع انواع کاشی و سرامیک نقش مهمی در افزایش توان تولید کشور ایفا خواهد کرد.


وی با اشاره به زمینه فرهنگی، هنری و صنعتی کشورمان در زمینه تولید کاشی و سرامیک از گذشته های دور تصریح کرد: درصدد هستیم تا جایگاه جهانی ایران در زمینه کاشی و سرامیک به حد مطلوب خود برسد اما در حال حاضر ایران با وجود رکود جهانی در ساخت و ساز مسکن و کاهش صادرات رتبه نهم تولید را در جهان دارد.


به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان در حال حاضر با 520 میلیون متر مربع صادرات در جایگاه چهارم جهانی از نظر صادرات قرار دارد و این در حالی است که بیش از 140 میلیون متر مربع از این رقم صادراتی در دولت تدبیر و امید محقق شده است.


مقام ارشد صنعت، معدن و تجارت کشور اعلام کرد: در افق 1400 رتبه ایران در تولید کاشی و سرامیک به رتبه چهارم جهان ارتقا یافته و صادرات کشور به مرز دو میلیارد دلار در این بخش خواهد رسید.


نعمت‌زاده در زمینه تولید فولاد و زنجیره آن و نیز آلومینیوم در استان فارس نیز یادآور شد: امروز عملیات اجرایی فاز دوم طرح و توسعه کارخانه ذوب آهن پاسارگاد در حالی بر زمین زده می شود که این کارخانه از سال 92 در حال تولید سالانه 1.5 میلیون تن فولاد است.


وی افزود: در طرح توسعه کارخانه فوق تولید 2.5 میلیون تن کنسانتره آهن، 2.5 میلیون تن گندله و 1.8 میلیون تن آهن اسفنجی برنامه‌ریزی شده است.


این مقام مسئول خواستار رفع موانع تولید سنگ آهن در منطقه فارس شد و اظهار کرد: در حال مذاکره با رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست هستیم تا اجازه اکتشاف در معدن محدوده بهرام گور فارس را صادر کنند تا زمینه اشتغال بیش از 700 نفر از این طریق فراهم شود.


نعمت زاده همچنین از بهره برداری از فاز اول فولاد نی ریز با ظرفیت تولید800 هزار تن آهن اسفنجی در چندماه آینده خبر داد و ادامه داد: کارخانه سیمان نی‌ریز نیز در ماه های آینده با ظرفیت یک میلیون تن آغاز به کار می کند و این پروژه ها نقش اثرگذاری در توسعه صنعتی استان فارس و کشور دارد.


وی همچنین به اجرای طرح بزرگ آلومینیوم در فارس اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح سالانه بیش از 300 هزار تن آلومینیوم تولید خواهد شد که برای اجرای این طرح 730 میلیون یورو گشایش اعتبار شده است. در حال حاضر نیز 1500 نفر مشغول آماده سازی این طرح هستند و تا 2 سال آینده با افتتاح این کارخانه گام بزرگ اقتصادی دیگر در کشور برداشته می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب