دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعطای جایزه ساخت پروتزهای قرنیه به محقق ایرانی

مدیر نهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس، از اعطای جایزه ابتکار عمل ممتاز دانش بنیان به یک محقق ایرانی برای طراحی و ساخت پروتزهای کاشتنی داخل قرنیه خبر داد.
کد خبر : 161124

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس، دکتر سید فرزاد محمدی با اشاره به اعطای جایزه ابتکار عمل ممتاز دانش بنیان به یک محقق ایرانی برای طراحی و ساخت پروتزهای کاشتنی داخل قرنیه به منظور درمان نسبی قوزقرنیه و آستیگماتیسم‌های نامنظم و نیز اعطای جایزه کارآفرینی به یک شرکت ایرانی تولید لنزهای داخل چشمی که در جراحی آب مروارید استفاده می‌شود، گفت: در این جشنواره که فردا (پنجشنبه) در بیمارستان فارابی تهران برگزار می‌شود، از این مبتکران و کارآفرینان در کنار دیگر شخصیت‌های علمی تقدیر به عمل می‌آید.


وی افزود: با توجه به شعار امسال که اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل نامگذاری شده است در فراخوان امسال جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس، توجه ویژه‌ای به موضوع فعالیت‌های دانش بنیان شده و امسال از یک شخص حقیقی و یک شخصیت حقوقی تقدیر می‌شود.


محمدی با اشاره به اینکه تولید لنزهای داخل چشمی در درمان آب مروارید از سوی یک شرکت دانش بنیان ایرانی و به روش انتقال فناوری و مهندسی معکوس انجام شده است، تصریح کرد: تولید کاشتنی‌های داخل قرنیه‌ای، مبتنی بر تحقیق و توسعه داخلی و دانش بنیانی صورت گرفته است.


مدیر جشنواره گفت: در جشنواره هفتم (دو سال قبل)، نشان خدادوست (افتخار نوعدوستی و پیشگیری از نابینایی) به پروفسور فقید «آنتون رگنر» اتریشی که با پروفسور محمد قلی شمس در ایران برای درمان تراخم همکاری می‌کرد به فرزند خوانده وی اهدا شد.


وی ادامه داد: پس از این اتفاق، این شخص از محل ارث و وقف پروفسور رگنر، مبلغ ۵۰ هزار فرانک سوئیس را برای مدت پنج سال (هر سال ۱۰ هزار فرانک) برای بورسیه تحصیلی و دوره تکمیلی سه ماهه به یک چشم پزشک ایرانی اختصاص داد.


محمدی تصریح کرد: از سال گذشته فراخوانی سراسری در کشور برای شناسایی افراد واجد شرایط این بورسیه تحصیلی داده شده و با توجه به شاخص‌هایی همچون علم سنجی، تمایز حرفه ای، فعالیت های انسان دوستانه و داوطلبانه به ویژه در مناطق محروم، احترام به پیش کسوت و...، چشم پزشکان حائز شرایط انتخاب می‌شوند که امسال نیز یک چشم پزشک از شیراز موفق به دریافت این گرنت شد و در جشنواره امسال این گرنت به وی اعطا خواهد شد.


وی گفت: این جشنواره شامل افتخارات دیگری مانند ادیب چشم پزشکان، نوعدوستی و پیشگیری از نابینایی (نشان خدادوست)، خدمت و مسئولیت پذیری حرفه‌ای و اجتماعی، آموزگار برتر (نشان سجادی)، چشم پزشک پارسی و طبیب دیدگان (نشان شمس) است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب