قائم مقام حزب اعتمادملی: آیتالله هاشمی مربوط به تمام دورههای تاریخ میشود/ دشمنیها با ایشان به خاطر نقاط قوتشان بود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی حزب اعتماد ملی، حجتالاسلام رسول منتجبنیا شامگاه شنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ولیعصر (عج) شهرستان رفسنجان در این دانشگاه برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و رحلت جانگداز عالم فداکار آیتالله هاشمی رفسنجانی، او را افتخاری برای انسانیت دانست.
وی ادامه داد: سخن گفتن درباره شخصیت بزرگی چون آیتالله هاشمی مخصوصا برای افرادی که سالها نزد او بودهاند بسیار دشوار است. اینجانب حدود ۱۰ سال در مجلس شورای اسلامی تحت ریاست ایشان بودم و از نزدیک مدیریت و فضایل ایشان را دیدهام و همینطور زمانی که فرماندهی جنگ را برعهده داشتند بارها در خدمتشان بودم.
این فعال سیاسی گفت: ما در طول تاریخ شخصیتهای تاریخساز و مصلح فراوان داشتهایم، برخی از این شخصیتها محدود به دوره خودشان و برخی دیگر مربوط به کل تاریخ بودهاند. آیتالله هاشمی رفسنجانی از دسته شخصیتهایی بود که مربوط به تمام تاریخ میشود چراکه برای ما یک راه و روش مدیریت سیاسی ارائه کرد.
منتجبنیا افزود: از سوی دیگر شخصیت هایی را داریم که مفید و مؤثر هستند اما در دوران زندگی و حیاتشان تلاش میکنند تا از پستها و مسئولیتها برای خودشان پل بسازند، حال آنکه مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی به گونهای بودند که به پستها و مناصب ارزش میدادند و هرجا که میرفتند با خودشان اقتدار و اعتبار میبردند.
وی ادامه داد: عدهای از پست و مقامها اعتبار و آبرو میگیرند اما آیتالله هاشمی مانند امام (ره) هر کجا که لازم بود برای دفاع از اسلام آبروی خود را فدا میکرد. آشنا کردن نسل جدید و نسلهای بعد با آیتالله هاشمی وظیفه آن کسانی است که به ایشان نزدیک بودهاند و اگر این وظیفه به درستی صورت پذیرد میراث هاشمی از بین نخواهد رفت.
قائممقام دبیرکل حزب اعتماد ملی، اعتقاد راسخ و ایمان عمیق به اسلام، روشنفکری و عدم تحجر، همت بلند، دوراندیشی و واقعگرایی، برخورد عادلانه حتی با مخالفان، فراجناحی بودن، داشتن علم به زمان، اعتدال در فکر اندیشه و عمل را از ویژگیهای شخصیتی هاشمی برشمرد و گفت: آیتالله هاشمی رفسنجانی فکر و روحیه سازمانی داشت و یک روحانی بسیار دقیق و منظم بود، نه اهل تملق بود و نه اجازه چاپلوسی را به کسی میداد.
منتجبنیا یادآور شد: آیتالله هاشمی از سال ۱۳۳۷ مبارزات خود را آغاز کرد، ایشان با مدیریت عالی در مجلس، کارها و طرحهای عظیم نو و زیربنایی، تأسیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حکم امام خمینی(ره)، نقش مؤثر در خبرگان رهبری و انتخاب رهبر انقلاب نشان دادند که دارای چه ظرفیت عظیمی برای نظام هستند؛ به بعد علمی ایشان نیز کمتر توجه میشود ایشان یک اسلامشناس واقعبین و واقعگرا بودند.
این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این پرسش که چرا عده ای با هاشمی مخالف بودند؟ گفت: دشمنیها با آیتالله هاشمی نه از روی نقاط ضعف بلکه از روی نقاط قوت ایشان بود. عدهای به ایشان حسادت میکردند و عدهای نیز حضور آقای هاشمی را برای منفعت طلبیهای خود مزاحم میدیدند. هنوز هم مشاهده میکنیم که برخی روزنامهها دست از اعمال زشت گذشته خود در خبرسازیها علیه آیتالله هاشمی نکشیدهاند و این نشان از کینه دیرین آنها نسبت به آقای هاشمی دارد.
منتجبنیا افزود: عدهای قصد دارند تا نام و یاد هاشمی را به فراموشخانه بسپارند اما اشتباه میکنند زیرا او کارهایی تاریخی انجام داده است که از اذهان ملت ایران بیرون نخواهد رفت. امروز هر کجای کشور که برویم آثاری از آیتالله هاشمی رفسنجانی مشاهده میکنیم.
وی شناخت صحیح شخصیتها و معرفی آنها به جامعه را از وظایف اصلی نخبگان سیاسی کشور دانست که باعث میشود تا نام و یاد امثال آقای هاشمی تحت تأثیر بدخواهیها قرار نگیرد.
قائممقام حزب اعتماد ملی گفت: خلأ به وجود آمده از فقدان آیتالله هاشمی رفسنجانی به سادگی قابل جبران نیست و لطف خاص الهی را میطلبد که امیدواریم راهشان ادامه یابد.
حمید بهرامی از یاران دیرین آیتالله هاشمی و محمدعلی دهقان رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) و حجتالاسلام علی هاشمیان نیز در این مراسم به بیان خاطراتی در بزرگداشت یاد آیتالله هاشمی رفسنجانی پرداختند.
انتهای پیام/