دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1394 - 20:25

مقیمی در پاسخ به آنا: حادثه شیراز تکرار نخواهد شد/ هشت عضو هیئت مؤسس حزب اتحاد ملت ایران تأیید صلاحیت شدند

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: ما در وزارت کشور وظیفه داریم امنیت تمام فعالیت‌ها و اجتماعات قانونی را تأمین کنیم که این کار توسط نیروی انتظامی انجام می‌شود و ما هیچ مورد مشابهی همانند مورد شیراز نداشتیم و نخواهیم داشت.
کد خبر : 15402

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور عصر امروز ـ سه شنبه ـ در پایان نشست مشترک با احزاب سیاسی که در این وزارتخانه برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا مبنی بر اینکه «با توجه به جلوگیری از حضور سید حسن خمینی در برنامه‌ای در استان گلستان و همچنین اتفاقی که در شیراز برای آقای علی مطهری افتاد، آیا شما برنامه جدی برای برقراری امنیت نشست‌های سیاسی دارید یا خیر؟» گفت:‌ ما در وزارت کشور وظیفه داریم امنیت تمام فعالیت‌ها و اجتماعات قانونی را تأمین کنیم که این کار توسط نیروی انتظامی و امنیتی انجام می‌شود و اگر گاهاً‌ این مسائل پیش می‌آید به این دلیل است که یا برنامه‌ها طبق زمانبندی خود انجام نمی‌شود و یا اشکالاتی در مورد برگزارکنندگان این مراسم است که به موقع اطلاع نداده‌اند، یا مسئولان استانی کاملاً در جریان قضیه قرار نگرفته‌اند.








نشست فرمانداران و معاونان سیاسی استانداری‌های کل کشور اواخر اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود

مقیمی تأکید کرد: ما هیچ مورد مشابهی همانند مورد شیراز نداشتیم و نخواهیم داشت.


معاون سیاسی وزیر کشور درباره اینکه «آیا نتیجه بررسی صلاحیت تمام اعضای هیئت مؤسس معرفی‌شده برای تأسیس حزب اتحاد ملت ایران مثبت بود یا خیر؟» گفت: 15 نفر به عنوان اعضای هیئت مؤسس این حزب به وزارت کشور معرفی شدند که پس از استعلامات انجام شده 7 نفر از آنان حذف و 8 نفر مورد تأیید قرار گرفتند و نهایتاً این حزب با 8 عضو هیئت مؤسس با مجوز وزارت کشور تأسیس شد.


مقیمی در پاسخ به این سؤال که «آیا درخواست مجوز از سوی تعدادی از اعضای سازمان منحله مجاهدین انقلاب برای تأسیس مجمع ایثارگران به وزارت کشور صحت دارد یا خیر؟» گفت: در خصوص تشکیل حزب جدید، درخواست مورد نظر باید به وزارت کشور ارسال شود و این وزارتخانه درخواست‌ها را بررسی می‌کند و آنها نیز اسناد و مدارک لازم را ارائه می‌کنند و ما باید تأییدیه‌ها را از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه اخذ کنیم.


وی افزود: بعد از تکمیل این پرونده‌ها درخواست در کمیسیون ماده ۱۰ مطرح می‌شود و اگر کمیسیون تشخیص داد که این افراد می‌توانند حزب تشکیل دهند با درخواست آنها موافقت می‌شود و در غیر این صورت مخالفت می‌شود.


مقیمی در پاسخ به این سؤال که «آیا افراد درخواست‌کننده از اعضای حزب مشارکت بودند؟» گفت: این افراد از جاهای مختلف بودند.


معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به این سؤال که «آیا افرادی که عضو حزب مشارکت و مجاهدین بوده که از اعضای ستاد انتخاباتی روحانی در استان‌های مختلف بودند می‌توانند و اجازه دارند که فعالیتی در قالب حزب اتحاد ملت داشته باشند؟» اظهار داشت: کمیسیون ماده ۱۰ تعیین می‌کند که به این افراد مجوز داده شود یا نه. اگر افرادی که به عنوان هیئت مؤسس معرفی می‌شوند از صلاحیت لازم برخوردار بودند که آن زمان ما از دستگا‌‌ه‌های قضایی و وزارت اطلاعات استعلامات خود را انجام می‌دهیم که اگر تأیید شوند ما هم فعالیت آنها را تأیید می‌کنیم و اگر آنها به حضور این افراد در حزب مورد نظر ایرادی بگیرند با عضویت آنها موافقت نمی‌شود.


معاون سیاسی وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: نشست فرمانداران و معاونان سیاسی استانداری‌های کل کشور اواخر اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب