دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد:

لزوم تخصیص سهم ویژه به وزارت بهداشت از مالیات محصولات دخانی

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد: سالانه هزاران نفر به دلیل مصرف دخانیات یا مصرف محصولات وابسته به دخانیات می‌میرند، از این رو برای تامین هزینه درمان این افراد که بر دوش وزارت بهداشت و درمان است باید سهم قابل توجهی به این وزارتخانه تخصیص داده شود.
کد خبر : 151895

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از خانه ملت، محمدحسین قربانی در توضیح تصویب تخصیص درآمدهای حاصل از مالیات محصولات دخانی به سه وزارتخانه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در برنامه ششم توسعه، گفت: در برنامه‌ پنجم توسعه و بودجه‌های سنواتی گذشته تلاش شد تا تحولی در حوزه مالیات دخانیات صورت گیرد، در واقع تلاش شد تا مالیات بر خرده فروشی محصولات دخانی تحقق پیدا کند.


نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بودجه سال 95 نیز میزان مالیات محصولات دخانی از حدود 400 میلیارد تومان به هزار و 800 میلیارد تومان رسید، از این رو سه حوزه یعنی وزارتخانه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان برای تخصیص منابع حاصل از درآمدهای مالیات محصولات دخانی در نظر گرفته شد.


وی افزود: در برنامه ششم توسعه ما به دنبال افزایش مالیات محصولات دخانی بیش از آنچه مصوب شد، در نظر داشتیم که محقق نشد، در حقیقت بهتر بود مالیات هر پاکت سیگار تولید داخل و خارج بیش از 10درصد و 40 درصد مورد نظر قرار می‌گرفت.


قربانی یادآور شد: تقسیم مالیات بر دخانیات بر اساس بودجه سال گذشته مجددا برای سه وزارتخانه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شد، برای سال‌های اجرای برنامه ششم توسعه نیز در بودجه‌های سالانه سهم هر وزارتخانه مشخص خواهد شد.


این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روزانه 15 میلیارد هزینه درمان کسانی پرداخت می‌شود که محصولات دخانی مصرف می‌کنند، گفت: همچنین سالانه هزاران نفر به دلیل مصرف دخانیات یا مصرف محصولات وابسته به دخانیات می‌میرند، از این رو برای تامین هزینه درمان این افراد که بر دوش وزارت بهداشت و درمان است باید سهم قابل توجهی به این وزارتخانه تخصیص داده شود.


نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در شرایط کنونی برنامه‌های پیشگیری که از سوی وزارت آموزش و پرورش و ورزش و جوانان دنبال می‌شود کارایی لازم را نداشته است، در صورتی که هزینه درمان از سوی وزارت بهداشت و درمان باید پرداخت شود و بی‌توجهی به این مساله آسیب بسیار و غیرقابل جبران به همراه خواهد داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته