دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان فناوری اطلاعات:

سهم ICT در تولید ناخالص داخلی نزدیک به دو برابر می‌شود/ ارایه ۵۰ خدمت از دولت الکترونیک در الکامپ ۹۵

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه سهم ICT از 2.6 با 5 درصد GDP (تولید ناخالص داخلی) کشور باید برسد، گفت: امسال در نمایشگاه ۵۰ خدمات از دولت الکترونیک به مردم ارایه می شود.
کد خبر : 142814

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نصراله جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ با اشاره به اینکه باید به برگزاری مشترک نمایشگاه های الکامپ و تلکامپ برسیم، گفت: بعد از شروع به کار شبکه ملی اطلاعات به جرات می توان گفت که هر دستگاهی که بخواهد الکترونیکی سرویسی را ارایه دهد می توانیم آنرا به آحاد مردم برسانیم که در نمایشگاه امسال ۶۰ دستگاه با ارایه ۵۰ سرویس حضور پیدا کرده اند که علاوه بر آن خدمات دولت الکترونیک بر بستر موبایل نیز ارایه می شود.


وی با بیان اینکه امیدواریم به تدریج با الکترونیکی شدن بخش های مختلف مردم از خدمات دولت الکترونیک بهره ببرند تا شاهد کاهش هزینه، افزایش سرعت، کیفیت، تنوع خدمات و مبارزه با فساد باشیم، افزود: برآوردها و محاسبات نشان می دهد که هم اکنون بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور حدود ۳۲هزار میلیارد تومان است که حدود ۲.۶ درصد GDP کشور محسوب می شود که قرار است در پایان برنامه ششم توسعه کشور این میزان به بیش از ۵درصد و ۱۰۰هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند.


جهانگرد سهم IT را در بازار ICT کشور تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد اعلام کرد و گفت: طی برنامه ها انتظار داریم که این سهم به ۴۰درصد برسد که موید این است که خدمات و محتوای شتاب دهنده ای را داشته باشیم که این نقش جوانان و متخصصین ما را برجسته می کند.


رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه طی دو سال و نیم گذشته شاهدیم که بیش از ۱۰۰هزار نرم افزار و اپلیکیشن راه اندازی شده است، خاطر نشان کرد: رشد همه بخش ها در کشور اعم از صنعت، تجارت و بخش بازرگانی موکول به توسعه بخشی آی تی است که فعالان آن پیشقراولان توسعه ایران هسند که در نمایشگاه فرصتی برای هم افزایی و پیدا کردن راهی برای پیشرفت فراهم است.


وی در پایان سیاست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را حمایت از رشد و رونق محتوای بومی بر بستر شبکه ملی اطلاعات اعلام کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب