افزایش شرکتهای دانشبنیان فعال در واحد شهرکرد/ راهاندازی خط تولید کشک صنعتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی در نشست خبری به مناسبت سی و دومین سال تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد اظهار کرد: اکنون پنج شرکت دانش بنیان در این دانشگاه فعال است که این تعداد به هشت شرکت افزایش مییابد.
رئیس واحد شهرکرد گفت: این شرکتها در زمینه تولید گیاهان دارویی و نمد فعال هستند و بزودی خط تولید کشک صنعتی نیز از سوی این واحد دانشگاهی به منظور تولید کشک با بسته بندیهای جدید راه اندازی میشود.
به گفته وی، نمد چهارمحال و بختیاری اکنون به عنوان یکی از ظرفیتهای صنایع دستی ایران مطرح شده است و قابلیت صادرات را نیز دارد و دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به دنبال بازارهای هدف بین المللی و توسعه صادرات این محصول است.
قاسمی پیربلوطی افزایش تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه را یادآور شد و گفت: تعداد رشتههای مقطع دکتری از چهار رشته به ۱۲رشته و تعداد رشتههای کارشناسی ارشد به ۳۸ رشته افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از تصویب و راه اندازی رشته کارشناسی ارشد پرستاری خبر داد و افزود: در بازدیدهای مختلف سازمان مرکزی و وزارت بهداشت از واحد شهرکرد، ارزیابی مثبتی صورت گرفته و مقرر شد با تصویب کارشناسی ارشد پرستاری موافقت شود.
قاسمی از تصویب و راه اندازی رشته کارشناسی ارشد پرستاری خبر داد و گفت: در بازدیدهای مختلف سازمان مرکزی و وزارت بهداشت از واحد شهرکرد، ارزیابی مثبتی صورت گرفته و مقرر شد با تصویب کارشناسی ارشد پرستاری موافقت شود |
قاسمی ادامه داد: اکنون ۴۰۰ نفر دانشجوی دختر و پسر در رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد مشغول به تحصیل هستند.
وی، درباره رشتههای علوم انسانی نیز گفت: رشتههای دانشگاهی در دانشگاه براساس تقاضا ایجاد میشود و رشتههای که متقاضی فراوانی دارد، جایگزین رشتههایی میشود که متقاضی ندارند. اکنون نزدیک به ۱۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه مشغول فراگیری علم و دانش هستند.
رئیس دانشگاه آزاد شهرکرد همچنین از کسب رتبههای برتر دانشگاهی این دانشگاه خبرداد و اظهار کرد: این دانشگاه در ردیف ۱۲دانشگاه برتر کشوری به شمار آمده است.
وی با بیان دستاوردهای ۳۲ساله این دانشگاه افزود: سیاستهای کلان این دانشگاه در سه بخش آموزشی و توسعه تحصیلات تکمیلی، کیفی سازی آموزشی، اصلاح و جذب هیئت علمی و همچنین عدم اتکا به درآمدهای دانشجویی مورد اهمیت قرار گرفته است.
قاسمی تصریح کرد: سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر به تبدیل یک دانشگاه کارآفرین تغییر یافته و در صدد تشکیل تشکلها و نهادهای کارآفرین در شهرها هستیم.
وی ادامه داد: با هدف هدایت و ایجاد مشاغل مناسب در رشتههای مربوطه، برای ایجاد مراکز مشاوره حقوقی، مرکز حسابرسی و همچنین مرکز مشاوره روانشناختی در سطح استان با مسئولان استانی و کشوری رایزنیهایی انجام شده است و تا پایان سال ۹۴ این مراکز در شهرکرد دایر میشوند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه درآمدزایی خارج از شهریه دانشگاه با تأسیس شرکتهای دانشبنیان امکانپذیر است، افزود: نیازسنجی و امکان یابی برای کسب دیگر مشاغل برای فارغ التحصیلان این دانشگاه، از دیگر برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد است.
در این نشست خبری سید محمود علوی سامانی معاون دانشگاه و رئیس دانشکده سما، دکتر محمد خسروی معاون دانشجویی، دکتر محمد خالدی سردشتی معاون آموزشی و دکتر موسی مولوی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به سئوالات مختلف خبرنگاران پاسخ دادند.
انتهای پیام/