دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری جشنواره لقمان حکیم مطرح شد

اختتامیه جشنواره لقمان 21 آذر برگزار می‌شود/ برگزیده‌ها در 7 حوزه انتخاب شده‌اند

اختتامیه جشنواره لقمان حکیم دانشگاه آزاد اسلامی مرتبط با حوزه پزشکی این دانشگاه روز 21 آذر در بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.
کد خبر : 139695

دکتر سیدعلی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست خبری سومین دوره جشنواره لقمان حکیم که 21 آذر در سالن همایش‌های بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود گفت: «این جشنواره با هدف تقدیر از دانشجویان، استادان، پژوهشگران و محققان حوزه علوم پزشکی با قرائت پیام آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و مقامات حوزه علوم‌پزشکی برگزار می‌شود.»


او افزود: «سومین جشنواره لقمان حکیم در حوزه علوم‌پزشکی به مسئولیت دکتر حراجی، رئیس دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فرهیختگان افتتاح و برگزار می‌شود. ما سال‌ 93 اولین دوره این جشنواره را با عنوان جشنواره لقمان به دکتر میرزاده پیشنهاد دادیم. بنا به تدبیر او و آشنایی که با آیات قرآن دارد، واژه حکیم را به این جشنواره اضافه کرد. هدف از برگزاری این جشنواره تشویق استادان و دانشجویان برای توسعه آموزش، پژوهش و ارتقای آن است.»


ابطحی گفت: «33 نفر در این دوره از جشنواره در 4 حوزه پژوهش، آموزش، سلامت و دانشجویی به عنوان برگزیده معرفی می‌شوند. ما قصد داریم به سمت‌و‌سویی برویم که این افراد به برگزیده به عنوان استوانه علمی گروه علوم‌پزشکی باشند.»


در ادامه این نشست دکتر حراجی، رئیس دانشکده دندانپزشکی گفت: «خوشحالم که این اعتماد به واحد دندانپزشکی شد که مسئولیت خطیر برگزاری سومین دوره جشنواره لقمان حکیم را برعهده بگیرد. با توجه به اینکه 40درصد از بار آموزش علوم‌پزشکی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی است، جای چنین جشنواره‌ای در سال‌های گذشته بسیار خالی بود. در نهایت این تدبیر اندیشیده شد و همکاران ما با شور و همفکری برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره تلاش می‌کنند.»


دکتر عزیزی، دبیر اجرایی سومین دوره جشنواره لقمان حکیم نیز گفت: «از اواسط مهر امسال قرار شد که اجرای این جشنواره به دانشکده دندانپزشکی سپرده شود و ما با تشکیل شورای راهبردی و تعیین اعضای علمی جشنواره کار خود را آغاز کردیم. اولین کاری که در راستای هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره انجام دادیم، به روز کردن سایت جشنواره لقمان حکیم و تعیین کارگروه‌های علمی برای این جشنواره بود. این جشنواره 4 کارگروه آموزشی، پژوهشی، سلامت و دانشجویی را متشکل از افراد متخصص و با تجربه حوزه علوم‌پزشکی تشکیل داد و شاخص‌های ارزیابی در این 4 حیطه بازنگری شد. بعد از بازنگری چارت بسیار دقیق و حساب‌شده‌ای برای ارزشیابی و سنجش قابلیت‌های افراد تهیه شد.»


او افزود: «فراخوان این جشنواره اعلام و داوطلبان در بازه زمانی 25 مهر تا 21 آبان آثار خود را از طریق ایمیل و سایت به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند. همه آثار ارسال شده در بازه زمانی 22 الی 24 آبان جمع‌آوری شد و از تاریخ 25 آبان کارگروه‌های علمی برای ارزیابی تشکیل شد و این 4 کارگروه تا 2 آذر برگزیدگان را انتخاب کردند.»


عزیزی گفت: «7 آذر، اسامی برگزیدگان جشنواره در شورای علمی و شورای راهبردی مطرح و مدارک و مستندات آنها در این شورا ارائه شد تا انتخاب نهایی انجام شود. سپس با افراد برگزیده تماس گرفتیم و از آنها خواستیم که رزومه خود را برای ما ارسال کنند تا کتابچه جشنواره تهیه شود، این کتابچه در حال آماده‌سازی است و تا آخر هفته منتشر می‌شود.»


او افزود: «در حیطه پژوهشی 7 زیرمجموعه مانند محقق برتر، محقق جوان، کتاب برتر، اختراع و محصول برتر، مقاله برتر و نشریات برتر است. حیطه آموزشی نیز شامل 3 حوزه استاد برتر، گروه آموزشی برتر و EDO برتر است. در حوزه خدمات سلامت نیز بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های برتر و در حوزه دانشجویی، دانشجو و دانش‌آموخته برتر معرفی می‌شود.»


دبیر اجرایی جشنواره لقمان حکیم گفت: «نسبت به دو دوره اخیر تعداد شرکت‌کنندگان ما افزایش داشت و سعی شد ملاک‌های ارزشیابی کیفی‌تر شود و شاخص‌های ارزشیابی بارها در کارگروه‌ها و شوراهای علمی بررسی شد. این جشنواره دقت بسیار ویژه‌ای در انتخاب برترین‌ها داشت و هدف اصلی آن ترغیب برترین‌ها در همه حیطه‌های سلامت، آموزش، پژوهش و... است.»


او گفت: «از افراد برگزیده با جوایز نقدی و گرنتهای تحقیقاتی تقدیر خواهد شد و افراد شایسته تقدیر نیز لوح و تندیس دریافت می‌کنند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب