دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آذر 1395 - 12:10

نایب رئیس اول مجلس: سخنرانی مطهری را در شهری لغو می‌کنند که امام رضا با معاند هم سخنرانی می کرد

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل اساسی جامعه ما عدم پایبندی به قانون در بین همه اقشار است و برای رفع این مسئله باید قانون و عدالت را اجرا کرد و اگر قانونی بنویسیم که عدالت و اکثریت جامعه در آن لحاظ نشود پایدار نخواهد بود.
کد خبر : 138415

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، مسعود پزشکیان عصر سه‌شنبه در نشستی از سوی حزب اعتماد ملی خراسان رضوی در مشهد افزود: هدف از ارسال رسولان و پیامبران هم اجرای عدالت و انصاف در جامعه بوده و انتظار ما برای ظهور امام زمان(عج) هم انتظار برآورده شدن عدالت است زیرا عدالت گمشده همه پیامبران الهی است.


وی به سفارشات حضرت امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه مبنی بر رعایت انصاف و نیز سخنان امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در باب ضرورت رعایت قانون اشاره و بیان کرد: اگر انتقاد و اعتراض را برنتابیم آیا مملکت درست می شود. اگر کسی که رئیس یک قوه است، تخلف قانونی کند و بعد ما از کنارش بگذریم آن وقت در این جامعه چه اتفاقی باید بیفتد؟


نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک بار در صدا و سیما گفتم بدی دولت نهم و دهم این است که به قانون عمل نمی‌کند و مجری از من خواست که خوبی آن دولت را هم بگویم که گفتم اگر کسی به قانون عمل نکند کار خوب هم بکند خلاف کرده چون بی نظمی و هرج و مرج ایجاد می‌کند.


وی گفت: دولت پیشین آشکارا خلاف قانون عمل و راحت هم حکومت می‌کرد و همه گرفتاری هایی که با آن مواجهیم مشکلات عدم اجرای قانونی بوده که از کنارش راحت گذشته‌ایم.


پزشکیان افزود: رئیس قوه مقننه در یک دوره‌ای می‌گفت دولت بر اساس گزارش دیوان محاسبات 50 تا 60 درصد انحراف قانونی دارد و رئیس دولت وقت هم می‌گفت ما سر سوزنی انحراف قانونی نداریم، یکی از این دو حرف درست نیست و هر کدام از این دو رئیس اگر راست نگویند دیگر نباید آنجا بنشینند.


وی ادامه داد: با خلاف قانون برخورد نشد و آنچه نباید بشود شد، در حالی که آنچه نباید اتفاق افتد این است که قانون را نپذیریم و بر اساس گفته های امام خمینی(ره) و رهبری فرزانه انقلاب باید پایبند به قانون بود.


نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس دولت وقت خیلی راحت آمد گفت که قانون برنامه توسعه را قبول ندارد و هیچکس هم نگفت که چطور قانون برنامه ای را که مجلس تصویب و شورای نگهبان تایید و رهبری بر اجرای آن تاکید کرده است، قبول نداری.


وی افزود: هیچ چیز بالاتر از مصلحت قانون نیست اما حتی خود مجلس هم بارها قانونی وضع کرده و به آن پایبند نبوده است و از این گناه بالاتر گناهی وجود ندارد.


پزشکیان ادامه داد: در همین مشهد چند روز پیش آقای علی مطهری نائب رئیس مجلس می‌خواست صحبتی کند اما جلوی آن را گرفته اند در حالی که 1300 سال پیش امام رضا(ع) که اینجا مدفون است با هر مسیحی و یا حتی ضدخدا و معاندی به راحتی جلسه می‌گذاشت و بحث و گفت‌و‌گو می‌کرد و آنها تیز بی باکانه و بی ترس حرفشان را می زدند و پاسخشان را می گرفتند و بعد کار خود را می کردند چون حضرت رضا(ع) اهل بحث و گفت‌وگو و جدال احسن بود.


وی گفت: در شهر امام رضا(ع) نائب رئیس مجلس را در به در، از این خانه به آن خانه هل می‌دهند که نگذارند حرف بزند. حتی اگر حرف بی ربط می زند تو که منطق داری برو جوابش را بده از چه می‌ترسی؟ اگر ریگی به کفشت نیست از چه می‌ترسی؟ این شهر، شهر امام رضا(ع) و شهر آزادی است؛ شهری است که امامش نشان داده چگونه باید با مخالف برخورد کرد.


این نماینده مجلس افزود: هیچ باور و اعتقادی با زور و این گونه کارها نمی‌تواند رونق گیرد. این توهین به امام رضا(ع) نیست که در شهری که باید رفتار و فرهنگ آن امام همام در جامعه‌اش شکل بگیرد کاری کنیم که آقای مطهری نتواند حرف بزند به رغم اینکه از لحاظ قانونی حق داشته و بعد به راحتی یکی تصمیم می‌گیرد و نمی‌گذارد که حرف بزند و حتی نمی‌گذارد که غذا بخورد. آیا این رفتار اسلامی و دینی است و با این رفتار می‌شود مردم را جذب کرد؟


وی ادامه داد: برتری باور و اعتقاد دینی با منطق است نه با زور. امام رضا(ع) منطق و دلیل داشت و با هر کسی که می‌آمد بحث و گفت و گو می کرد و حاکم دلیل و برهان می‌شد نه زور. کسانی که منطق را به کنار می‌گذارند و خلاف قانون عمل می‌کنند بازنده اند.


پزشکیان گفت: این به نفع نظام ما نیست نه تنها آقای مطهری بلکه باید جوی وجود داشته باشد که مثل دوران امام رضا(ع) مسیحی و یهودی و بی‌خدا هم بتوانند حرفشان را بزنند و جوابشان را بگیرند. از چه می‌ترسید؟ مگر این که منطق نداشته باشید.


وی افزود: پیرامون موضوع صادقی نماینده مجلس هم خیلی راحت می‌شد در چارچوب قانون مسئله را فیصله داد. اگر هر چه قانون می‌گوید سر خم کنیم و قوه قضائیه هم مجری قانون است و باید قانون را قضاوت و اجرا کند.


نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس چارچوبهای قانونی هیأت رئیسه مجلس مسئول رسیدگی به رفتار نمایندگان است و قوه قضائیه باید به ما اعلام کند و هیات و کمیسیونی که در مجلس برای این کار وجود دارد اعلام کند که رفتار نماینده در چارچوب و محدوده وظایف نمایندگی بوده یا نبوده است سپس قوه قضائیه محترمانه به وظیفه خود عمل کند.


وی گفت: لزومی ندارد برای چنین کارهایی شبانه به در خانه نماینده مجلس مأمور بفرستند و بهانه به دست ضدانقلاب بدهند که اختلاف در مملکت راه بیندازند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب