دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آبان 1395 - 12:51

مقیمی خبر داد: ارائه غیررسمی لایحه نظام جامع انتخابات به کمیسیون‌ شوراها و مرکز پژوهش‌های مجلس

معاون سیاسی وزیر کشور گفت:‌ تا زمانی که استانداران در مسند امورات هستند، نمی‌توانیم درباره تغییر آنها صحبت کنیم و باید در دولت تغییرات تصویب شود و به صورت رسانه‌ای اعلام شود.
کد خبر : 132393

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، امروز دوشنبه 17 آبان محمدحسین مقیمی، قائم‌مقام و معاون سیاسی وزارت کشور با حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در نشست خبری با اشاره به تدوین پیش‌نویس قانون جامع انتخابات اظهار کرد: 3‌سال پیش پیش‌نویس این لایحه به دولت برای تصویب ارسال شده بود.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه همزمان با کار بر روی لایحه جامع انتخابات، مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در حال تدوین سیاست‌های کلی انتخابات بود، مقرر شد که این سیاست‌ها با لایحه‌ای که در وزارت کشور تدوین شده، تطبیق داده شود.


قائم‌مقام وزیر کشور تصریح کرد: پس از انتخابات 7 اسفند سال گذشته، برگزار‌کنندگان و شورای نگهبان اشکالاتی را به نحوه برگزاری داشتند و خواستار اصلاح قانون بودند که با دستور وزیر کشور هیأتی مسئول بررسی لایحه جامع انتخابات شدند.


مقیمی با بیان اینکه «وزارت کشور منتظر ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات از سوی مقام معظم رهبری است»، گفت: پس از ابلاغ این سیاست‌ها روز شنبه 15 آبان جلسه‌ای با حضور مسئولان ذی‌ربط برای اینکه ببینیم این لایحه با سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری تطبیق دارد یا خیر، برگزار شد که خوشبختانه مشخص شد، سیاست‌های ابلاغی در لایحه تدوین شده گنجانده شده است.


وی ادامه داد: پس از بررسی نهایی در کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت این لایحه در آینده نزدیک به مجلس ارائه می‌شود و امیدواریم روند تصویب این لایحه در مجلس به گونه‌ای پیش برود که برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 بتوان از آن استفاده کرد.


معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: ما لایحه نظام جامع انتخابات را به صورت غیر رسمی به کمیسیون شوراها و مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه کرده‌ایم.


وی در پاسخ به این سؤال که «نظر شما درباره نظارت شورای نگهبان بر رفتار نمایندگان در طول دوره نمایندگی چیست؟»، گفت: هر اقدامی باید طبق قانون انجام بگیرد.


معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به ارسال تعرفه‌های پیشنهادی وزارت کشور به شورای نگهبان برای انتخابات سال 96 افزود: در برگزاری انتخابات یک زمان‌بندی‌هایی وجود دارد که فرستادن تعرفه‌های پیشنهادی براساس همان زمان‌بندی است.


مقیمی درباره اینکه «چه تمهیداتی برای زائران اربعین حسینی از سوی وزارت کشور اندیشیده شده است»، گفت: برنامه‌های زائران اربعین حسینی به دو بخش در داخل خاک ایران و خاک عراق تقسیم می‌شود.


وی تصریح کرد: اموراتی که مربوط به خاک ایران است، به خوبی در حال انجام است و ستادی در وزارت کشور تشکیل شده که جلسات آن مستمر برگزار می‌شود و وظایف دستگاه‌ها مشخص است.


معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به پیگیری‌های امورات زائران اربعین حسینی در خاک عراق از سوی وزارت کشور گفت: هماهنگی‌های لازم با مسئولان عراقی برای تامین امنیت زائران انجام شده است. البته ضوابط بیشتر براساس قوانین دولت عراق است.


مقیمی در پاسخ به سوالی درباره تغییر استانداران گفت: تا زمانی که استانداران در مسند امورات هستند، نمی‌توانیم درباره تغییر آنها صحبت کنیم و باید در دولت تغییرات تصویب شود و به صورت رسانه‌ای اعلام شود.


وی درباره اینکه آیا نظرات احزاب در تدوین لایحه جامع انتخابات لحاظ شده، گفت: بله، نظرات احزاب در روند تدوین لایحه اخذ شده و هم‌اکنون اگر احزاب پیشنهادی دارند، می‌توانند به دولت ارائه کنند تا در لایحه گنجانده شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب