دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مهر 1395 - 13:05

حجت الاسلام ناطق نوری: سوریه سنگر اول ماست و همانجا در مقابل دشمن می ایستیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که برای دفاع از منافع ملی خودمان در سوریه می‌جنگیم.
کد خبر : 126358

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از فارس، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر دیروز (یکشنبه) در سی و چهارمین مراسم گرامیداشت شهادت آیت‌الله اشرفی اصفهانی در مسجد امیرالمؤمنین تهران گفت: به گفته شهید مطهری هر انقلاب دو چهره دارد، خون و پیام.


وی با بیان اینکه پیام خون می‌خواهد تا دفع نشود و خون هم پیام می‌خواهد، گفت: ما در واقعه عاشورا شاهد آن بودیم که حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) پیام خون سیدالشهدا را به نسل‌های بعد رساندند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هر انقلابی برای اینکه دچار تحریف و بدعت نشود و به دست فراموشی سپرده نشود، می‌بایست ابزار و عواملی را در اختیار بگیرد. بنابراین گاهی برای اینکه یک انقلاب در مسیر خود منحرف نشود، باید خون ریخته شود.


ناطق نوری یادآور شد: گاهی خون عامل حفظ پیام از انحراف و بدعت است و گاهی پیام حافظ انقلاب می‌شود و خون از انحراف و بدعت جلوگیری می‌کند.


وی به آغاز اسلام و بعثت پیامبر اسلام(ص) اشاره و تصریح کرد: پیامبر(ص) 23 سال خون‌دل خورد، اما بالاخره اسلام را نشر داد و از مردم مرده و از مرده زنده ساخت و از بت‌پرستان ابوذر را علم کرد.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: پیامبر(ص) هنوز در قید حیات بود که عده‌ای در قالب اسلام و مسلمانی ره منافقی را برگزیدند و در زیر نقاب شیطنت را آغاز کردند.


ناطق نوری به واقعه غدیر خم اشاره و تأکید کرد: پیامبر(ص) علنی علی(ع) را به‌عنوان جانشین خود به مردم معرفی کرد و حتی در آخرین روزهای حیات پربرکت خود فرمود؛ کاغذ و قلمی بیاورید تا چیزی بنویسم، اما آنان کاغذ و قلم در اختیار پیامبر ندادند، اگر اجازه می‌دادند پیامبر چیزی بنویسد امروز مسلمانان این‌قدر شقه‌شقه نمی‌شدند.


وی گفت: انقلاب پیامبر اثر خود را گذاشت، اما افرادی مسئولیت اداره جهان اسلام را به دست گرفته‌اند که صلاحیت این کار را نداشتند. به‌گونه‌ای که در زمان خلیفه سوم طلحه و زبیر و زید بن ثابت ثروت و بیت‌المال را چنان غارت کرده بودند که حد نداشتند و ورثه آنها طلا را با تبر تقسیم می‌کردند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به چرایی انقلاب نکردن امام حسین(ع)‌در زمان معاویه پرداخت و گفت: معاویه چهره حق‌به‌جانب گرفته بود و در مقابلش نمی‌شد قیام کرد؛ چراکه خون عوام و فریب‌خوردگان به هدر می‌رفت.


ناطق نوری با بیان اینکه جوانان به لحاظ اینکه ما اسلام را به‌خوبی تفهیم نکردیم، شناخت لازم را ندارند، گفت: برخی جوانان به احترام امامان خود را قبول دارند اما در ذهن جوانان ما این سؤال وجود دارد که چرا امام حسن(ع) قیام نکرد، اما امام حسین(ع) قیام کرد؛ چراکه اگر وظیفه این است امام باید قبل از همه عمل کند.


وی به حدیثی از پیامبر(ص) مبنی بر اینکه حسن و حسین هر دو امامند چه قیام کنند چه بنشینند، اشاره و یادآور کرد: این‌گونه نیست که نعوذبالله بگوییم امام حسین(ع) صلح‌طلب و امام حسین(ع) جنگ‌طلب بود، امام حسن(ع) اگر انقلابی‌تر از امام حسین(ع) نبود، قطعاً کمتر نبود و بالعکس.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شرایط زمانه را اصلی‌ترین دلیل برای قیام نکردن امام حسن(ع) و قیام کردن امام حسین(ع) عنوان و تصریح کرد: تفاوت شرایط و زمانه معاویه و یزید بن معاویه سبب تفاوت روش بود.


وی بابیان اینکه معاویه عوام‌فریبی می‌کرد گفت: بزرگ‌ترین خیانت به جامعه این است که مردم را در انحطاط فکری و جهود نگه داریم. به عبارتی بزرگ‌ترین خیانت به ملت این است که مردم در نادانی و نافهمی خود بمانند و بر همین اساس همه جنایتکاران تاریخ سعی می‌کردند مغز مردم را شستشو دهند و بر آنان سوار شوند.


وی با تأکید بر اینکه ملت زنده و بافهم زیر بلیت و بار خرافات نمی‌رود، یادآور شد: ‌معاویه و جریان معاویه آن‌قدر منافقانه و عوام‌فریبی کرد که مردم گلو ظاهر مذهبی و حرف‌های ظاهراً فریبنده را خوردند.


ناطق نوری خطاب به حاضرین در این مراسم خواست تاریخ اسلام را با دقت مطالعه کنند و به گفته وی همواره این سؤال وجود داشته چطور می‌شود وقتی امیرالمؤمنین علی(ع) که پدرش بزرگ قریش است و در همه جنگ‌های اسلام حضور داشته، وقتی شهید می‌شود مردم می‌گویند مگر علی نماز هم می‌خوانده؟


وی ادامه داد: معاویه سابقه حضور در هیچ جنگی نداشته، اما جامعه اسلامی وی را آن‌قدر مقدس و محترم می‌شمارد که وقتی به مردم می‌گوید بیایید نماز جمعه را چهارشنبه بخوانید، همه تبعیت می‌کنند و این‌گونه است که جامعه اسلامی منحرف می‌شود.


به گفته عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، زندگی با ستمگر به اسم اسلام ننگ است و شهادت و مرگ در این شرایط سعادت است. بنابراین هر پیامی خون می‌طلبد و هر خونی پیامی. بر همین اساس پیام پیامبر(ص) خون حسین(ع) را می‌خواست و خون حسین پیام زینب را.


ناطق نوری با بیان اینکه وقتی امام انقلاب کرد خیلی‌ها نق می‌زدند، گفت: امام(ره) با هوشیاری از خطبه‌ها بهترین بهره‌برداری را به سود اسلام انجام می‌دادند و به همین دلیل در 25 شوال خطاب به شاه گفت کاری نکن که بدهم از مملکت بیرونت کنند.


وی با تأکید بر اینکه مردم ایران در صحنه‌های انقلاب خیلی خوب امتحان پس دادند، گفت: مردم خون دادند تا پیام امام(ره) بماند و این خون‌ها انقلاب را بیمه کرد.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری در شرایط فعلی اشاره کرد: رهبری شجاع، هوشیار و بیدار امروز ایران را در یک امنیت قابل‌ستایش قرار داده است و این امنیت در منطقه‌ای به وجود آمده که آتش در آن موج می‌زند.


ناطق نوری به ماجرای سوریه اشاره کرد: این سعودی‌های خبیث به دنبال این بودند که نقشه بکشند تا طرح خاورمیانه بزرگ را اجرا و سوریه را از نفس بیندازند تا بلکه پل ارتباطی ما را با لبنان قطع کنند، چراکه اگر سوریه ساقط شود ارتباط ما با حزب‌الله لبنان قطع می‌شود و آن‌ها به خیال خود می‌توانند حزب‌الله را سرکوب کنند.


وی تأکید کرد: باید جلوی دشمن را در سنگر اول گرفت؛ چراکه آنجا خاکریز ماست و ما در سوریه برای منافع خود می‌جنگیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب