دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه هم‌اندیشی نمایندگان استان یزد در مجلس با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد

تاثیرات مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در کشور قابل کتمان نیست/ برای حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی از همه ابزار خود استفاده می کنیم

جلسه هم اندیشی نمایندگان استان یزد در مجلس شورای اسلامی با دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیروز برگزار شد.
کد خبر : 123984

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان آموزشی، عمرانی، پارلمانی و اداری مالی دانشگاه به همراه مدیران سازمان مرکزی و روسای واحدهای مختلف این دانشگاه نیز حضور داشتند حمید میرزاده ضمن تسلیت ایام ماه محرم و با گرامیداشت یاد شهدای حادثه عظیم عاشورا دغدغه های این دانشگاه را در حوزه‌های مختلف مطرح کرد و از نمایندگان استان یزد در خواست تعامل و همکاری بیشتری و بخشی از دغدغه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این استان را بیان کرد.


دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد یزد در ابتدای این جلسه به روبه رشد بودن وضعیت تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه اشاره کرد و گزارشی از حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی ارائه کرد. حجت الاسلام والمسلین علی عسکری معاون پارلمانی دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های این معاونت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست همچنان حامی دانشگاه آزاد اسلامی باشند. او به آغاز به کار فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و نمایندگان یزد در مجلس را نمایندگان واقعی نجابت مردم این استان دانست. در ادامه جلسه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جایگاه خوب دانشگاه آزاد اسلامی در فضای علمی کشور نظرات خود را ارائه کردند.



آمادگی همکاری کامل با دانشگاه آزاد اسلامی را داریم


محمدرضا صباغیان، نماینده ابرکوه، مهریز، خاتم، بافق و بهاباد در این جلسه پس از تسلیت ایام محرم و با خوشامدگویی به مهمانان گفت: «دغدغه اصلی ما این است که کیفیت آموزشی باید از آنچه امروز هست فراتر برود و ما نیز به عنوان نمایندگان مردم وظیفه داریم از این موضوع حمایت کنیم.»


او افزود: «باید با تدبیر و فکر کارشناسی مشکلات موجود را حل کنیم. وقتی تاکید در جهان به سمت خصوصی‌سازی است، مسلما اقبال با دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه سابقه و جایگاه بسیار درخشانی دارد و ما نیز به عنوان نماینده مردم از شما حمایت می‌کنیم تا در آینده با تصمیمات امروز ما مشکلات کمتری داشته باشید.»


صباغیان تاکید کرد مجلس شورای اسلامی دارای قدرتی است که می‌تواند در هر زمینه‌ای ورود کند و تا حد ممکن مشکلات موجود را از سر راه بردارد. او گفت: «ما آمادگی کامل داریم که با همکاری و هم‌اندیشی هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی تلاش خود را در این زمینه با قدرت بیشتری ادامه دهیم و برای حمایت از این دانشگاه از همه توانایی خود استفاده کنیم.» صباغیان نیز از ایجاد فضای تعامل ایجاد شده از سوی معاونت پارلمانی دانشگاه تشکر کرد.


تاثیرات مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در کشور قابل کتمان نیست



کمال دهقانی فیروزآبادی، نماینده میبد و تفت نیز از زحمات دکتر حمید میرزاده تشکر و از معاونت پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه روابط سازنده این دانشگاه با مجلس تقدیر کرد. او گفت: «تعداد بالایی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی درس خوانده‌اند؛ بسیاری از حرف‌هایی که از زبان برخی در نقد دانشگاه آزاد اسلامی شنیده می شود قابل توجیه نیست.»


او افزود: «نشست‌هایی که با حضور شما و نمایندگان مجلس با کمک معاونت پارلمانی مجلس برگزار می‌شود جلسه‌هایی بسیار کارگشا است. من در شهرستان میبد شاهد بودم زمانی که دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شد و 10هزار نفر دانشجو به شهر ما آمدند. تاثیر مثبت اقتصادی، علمی و فرهنگی بسیار زیادی گذاشت. باید نکته‌های مثبت فراوانی که دانشگاه آزاد در پرونده دیروز و امروز خود دارد را گفت و مطرح کرد.»


دهقانی تاکید کرد نباید عملکرد مثبت دانشگاه آزاد اسلامی را نادیده گرفت. او گفت: «مردم هم قدردان هستند و این تاثیرات مثبت را می‌بینند. موسسه‌های آموزش عالی بسیاری در همین استان یزد وجود دارد و در سراسر کشور هم همین‌طور است که هر کدام از این موسسه‌ها به صورت موازی با موسسه‌ها و دانشگاه‌های سابقه‌داری مثل دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کنند و باید درست مدیریت شوند چرا که با این موازی کاری در آینده نزدیک دچار مشکل خواهیم شد.»


او ادامه داد: «وقتی مجموعه‌ای مثل دانشگاه آزاد اسلامی این همه کار کرده و می‌کند و این همه امکانات دارد چرا باید موسسه‌های دیگری نیز به صورت موازی فعالیت کنند در حالی که حداقل استانداردهای لازم را ندارند. این اتفاق مبارکی نیست و نیاز به مدیریت جدی و نگاه نظارتی دارد که باید در سطح ملی انجام شود. متاسفانه در کشور این مشکل نظارتی بین دانشگاهی وجود دارد.»



سید ابوالفضل موسوی، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن خوش آمدگویی به رییس دانشگاه و هیات همراه ابراز امیدواری کرد این جلسات باعث خیر و برکات و حل مشکلات دانشگاه شود. او گفت: «باید دانشگاه آزاد اسلامی را در پیگیری ارتقای آموزشی حمایت کند. او پیشنهاد داد از ظرفیت های دانشگاه در همه حوزه ها به خصوص حوزه گردشگری استفاده شود.»


تعریف ماموریت های جدید برای استفاده از نیروهای مازاد


محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در نشست هم‌اندیشی نمایندگان استان یزد با رییس دانشگاه آزاد اسلامی، بر استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه گردشگری در واحدهای این دانشگاه تاکید کرد و گفت: «در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک‌میلیون مترمربع فضاهای شامل مهمانسرا و خوابگاه‌هاست که حدود 500هزار مترمربع آن با اتخاذ سیاست بومی‌گزینی دانشجویان و اعضای هیات علمی بلااستفاده مانده است.»



او ادامه داد: «جامعه هدف دانشگاه آزاد اسلامی در موضوع گردشگری می‌تواند در ابتدای امر دانشجویان این دانشگاه و خانواده‌هایشان باشد و پس از آن جامعه هدف خود را به مهمانان داخل و خارج از کشور گسترش دهد.»


هاشمی تاکید کرد برای پیشبرد این هدف نیاز به استخدام نیروهای جدید نیست و واحدها می‌توانند برای نیروهای مازاد خود ماموریت جدید تعریف کنند و از آن‌ها بهره گیرند.


دکتر فرهاد حسین زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تعداد رشته‌محل‌ها و دانشجویان استان از مهر ماه 92 تا مهر 95 ارائه کرد و گفت: «تعداد رشته‌محل‌های این استان از 30 رشته‌محل در مقطع کاردانی به 33، در مقطع کارشناسی از 110 به 76 رشته‌محل، در مقطع کارشناسی‌ارشد از 110 رشته محل به 252 و دکترای حرفه‌ای از یک رشته به 2 رشته در سه سال اخیر افزایش یافته است.»



او اعلام کرد با توسعه تحصیلات تکمیلی در سال‌های اخیر تعداد رشته‌محل‌های دکترای تخصصی از 2 به 52 رشته‌محل افزایش یافته است. حسین‌زاده لطفی گفت: «خوشبختانه جذب اعضای هیات علمی نیز در این استان به خوبی صورت گرفته است.»


حسین‌زاده لطفی ادامه داد: «در این استان 525 عضو هیات علمی تمام‌وقت وجود دارد که 10 نفر آن‌ها استاد تمام، 47 نفر دانشیار، 207 نفر استادیار و 258 نفر مربی است.»


او خبر داد در حال حاضر نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی یک به 46 است. او افزود: «در ادامه اجرای برنامه ششم توسعه یعنی تا پایان سال 99 این نسبت باید به یک به 37 و تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به یک به 27 برسد.»


در پایان جلسه مقرر شد معاونت پارلمانی دانشگاه نظرات نمایندگان استان یزد در مجلس شورای اسلامی را پیگیری کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته