دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی:

تلاش ایرلاین‌ها برای خرید هواپیما ادامه دارد/امبرائر برزیل، گزینه روی میز شرکت‌های هواپیمایی

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از مذاکرات ایرلاین‌ها با شرکت های هواپیمایی برزیلی خبر داد و گفت: ایرلاین ها به دنبال تامین نیاز خود از شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی مانند بوئینگ و ایرباس هستند، اما با این حال گزینه‌هایی مانند امبرائر برزیل نیز روی میز است.
کد خبر : 123840

مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه مذاکرات با شرکت‌ هواپیمایی امبرائر برزیل در حال انجام است، افزود: بر اساس سند چشم‌انداز 1404 و برآوردهای صورت گرفته، ایران به 550 هواپیمای جدید نیاز دارد.


وی با تاکید بر اینکه تعدادی از هواپیماهای موجود در ناوگان هوایی کشور دارای سن بالا هستند، اظهار کرد: بر این اساس طبیعتا نیاز به هواپیماهای جدید احساس می‌شود.


اسعدی سامانی با بیان اینکه مذاکرات فعلی با بوئینگ و ایرباس مربوط به شرکت هواپیمایی ایران‌ایر است، تصریح کرد: باقی شرکت‌های هواپیمایی نیز پیگیر هستند تا بتوانند از این دو کمپانی بزرگ خرید هواپیما داشته باشند، اما موازی با این موضوع مذاکراتشان با شرکت‌های هواپیماسازی سایر کشورها را نیز در دستور کار دارند.


دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره خبرهای شنیده شده مبنی بر تلاش شرکت‌های مارکوپولو و امبرائر برای فروش هواپیما و اتوبوس به ایران نیز اعلام کرد: اکنون مذاکرات با امبرائر در حال انجام است و خرید هواپیما از مارکوپولو مد نظر شرکت‌های هواپیمایی ایرانی نیست.


به گفته وی، هنوز توفیق خاصی در مذاکرات ایرلاین‌ها با امبرائر حاصل نشده و گفت‌وگوهای شرکت‌های هواپیمایی با این کمپانی برزیلی ادامه دارد.


این در حالی است که امبرائر برزیل (Embraer SA) از پیشرفت در مذاکرات برای فروش دست‌کم ۲۰ هواپیما با ارزشی بالغ بر ۱ میلیارد دلار به ایران خبر داده و اکنون در تلاش است تا برای رفع موانع بانکی، راه‌های جایگزینی نظیر استفاده از بانک‌های کوچکتر اروپایی که فعالیتی در آمریکا ندارند را بیابد.


کمپانی امبرائر اعلام کرده که این کمپانی مشتاق توسعه روابط با خطوط هوایی ایران بوده و و اکنون در پی اخذ مجوز از واشنگتن برای فروش هواپیماهایی که دارای قطعات آمریکایی‌اند، به ایران است.


ریکاردو پورتالون مدیر فروش کمپانی مارکوپولو (Marcopolo SA) دیگر کمپانی هواپیماسازی برزیلی نیز گفته که هنوز مشکلاتی برای نحوه پرداخت‌های ایران به این کمپانی‌های برزیلی و موانع مالی‌ در خصوص اسناد اعتباری وجود دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب