کاهش محرومیت تحصیلی از مهمترین افتخارات وزارت آموزش و پرورش در دولت یازدهم است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علیاصغر فانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دولت یازدهم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دولت یازدهم یکی از مظلومترین دولت های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است. ما اقدامات بسیاری در این دولت انجام دادهایم، اما این اقدامات یا به خوبی منعکس نشده و یا افرادی مغرضانه به نقد آن پرداختهاند.
وی افزود: جهتگیری وزارت آموزش و پرورش در طول سه سال و یکماهه اخیر نشان میدهد که این وزارتخانه در تمام شاخصها رشد داشته است و این در حالی است که به لحاظ اقتصادی و بودجهای با مشکلات بسیاری روبهرو بودهایم.
فانی یادآور شد: اعتبارات وزارت آموزش و پرورش در دولت یازدهم 2 برابر افزایش یافته است و این نشاندهنده این است که دولت یازدهم علیرغم مشکلات و محدودیتهایی که دارد سهم بودجه وزارت آموزش و پرورش را از کل بودجه دولت افزایش داده است.
وی تصریح کرد: در زمینه فضای آموزشی نیز در طی 3 سال اخیر بیش از 33هزار کلاس درس با زیربنای 4 میلیون و 700 هزار مترمکعب در اختیار دانشآموزان قرار گرفته است که حدود 27 درصد این مدارس توسط خیرین و یا با مشارکت خیرین و مابقی توسط دولت ساخته شده و در اختیار دانشآموزان قرار گرفته است.
فانی با توجه به اقدامات انجام شده در زمینه افزایش کیفیت آموزشی و پوشش تحصیلی گفت: در طول عمر دولت یازدهم پوشش تحصیلی در مقاطع پیشدبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم افزایش داشته است.
وی افزود: پوشش تحصیلی در مناطق روستایی و عشایری نیز توسعه قابلتوجهی داشته است. همچنین طی 3 سال اخیر هرسال بیش از 400 هزار دانشآموز در مقطع متوسطه اول و دوم در مدارس شبانهروزی مشغول به تحصیل شدهاند.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه کاهش محرومیت تحصیلی از سیاستهای مهم این وزارتخانه بوده است، گفت: حدود 110 مدرسه با یک دانشآموز و 4هزار و 800 مدرسه با جمعیت کمتر از 5 دانشآموز در سراسر کشور فعال هستند که این آمار نشاندهنده گامهای موثر آموزش و پرورش در راستای ارتقای عدالت آموزشی برای دانشآموزان است.
به گفته وی، در متوسطه اول بیش از 94درصد نوجوانان در سنین راهنمایی تحت پوشش تحصیلی قرار گرفتهاند.
فانی با بیان اینکه تحت پوشش قرار دادن دانشآموزان دختر از مهمترین اولویتها و شاخصهای جهانی است، گفت: ما در دولت یازدهم موفق شدیم پوشش تحصیلی دانشآموزان دختر در سن تحصیل را افزایش دهیم که این امر یکی از مهمترین افتخارات ما است.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش با توجه به دستاوردهای این وزارتخانه در حوزه پرورشی و فرهنگی گفت: در ابتدای کار 298 پژوهشسرا در سراسر کشور فعال بوده است که اکنون این آمار به 615 پژوهشسرا افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: همچنین در این دوره دانشآموزان با فناوریهای نوینی مانند نانوتکنولوژی و بایوتکنولوژی در پژوهشسرای دانشآموزی آشنا شدهاند که خوشبختانه با مشارکت و همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری، آزمایشگاههایی در مدارس فعال شدند که در آن دانشآموزان به مطالعه در زمینه تکنولوژیهای نوین پرداختند.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش با توجه به افتتاح طرح نظام مراقبت اجتماعی از دانشآموزان گفت: در این طرح سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، قوهقضائیه، وزارت بهداشت، وزارت تعاون، سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، کمیته امداد، بنیاد برکت و قوهمجریه با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشتهاند.
انتهای پیام/