نماینده ولی فقیه در سپاه: وقتی رهبر انقلاب صلاح نمیدانند فردی در انتخابات نامزد شود باید بگوییم لبیک یا خامنهای
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، حجتالاسلام علی سعیدی روز سه شنبه در یادواره 1880 شهید کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: «وقتی رهبر معظم انقلاب صلاح نمیدانند فردی در انتخابات نامزد شود اگر رهبری را فصل الخطاب میدانیم باید بگوییم لبیک یا خامنهای».
وی گفت: وقتی رهبر فرزانه انقلاب، اقتصاد مقاومتی را مطرح میکنند فلسفهای در آن پنهان است که همه نمیتوانند آن را بفهمند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: برخی بودند که در زمان امام خمینی (ره) در مقابل آن بزرگوار چون و چرا میکردند و امروز برخی از مسائل را رهبری مطرح میکنند که نباید توقع داشته باشیم پشت صحنه را بازگو کنند.
سعیدی بیان کرد: وقتی رهبری حکمی صادر میکنند باید از آن تبعیت کنیم و دنبال فلسفه آن نباشیم چون برخی مسائل را نمیتوان در آن مقطع زمانی طرح کرد و بیان این مسائل سالها طول میکشد.
وی در ادامه به بیان برخی ویژگی های روحانیان پیشتاز اشاره کرد و گفت: یکی از معیارهای آنان، تبعیت بیچون و چرا از ولی فقیه است.
وی بیان کرد: «متعبدترین افراد، یاران امام حسین(ع) بودند که همراه ایشان در کربلا حرکت میکردند و نگفتند برای چه ما را میبری».
وی افزود: ماموریت کربلا به کلی سری بود و امام نمیتوانست پشت صحنه را بگوید چون برخی در آن مقطع زمانی قادر به درک آن نبودند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: نخستین معیار برای روحانی پیشتاز، همسویی با ولی فقیه در حکومت دینی است.
آیت الله سعیدی عنوان کرد: تشخیص موضوع در مدیریت حکومت بر عهده ولی فقیه و کارشناسان است اما صدور حکم را تنها ولایت فقیه بر عهده دارد.
وی گفت: ولی فقیه در مسائل حکومتی حکم صادر میکند و تبعیت از آن مانند تبعیت از حکم رسول الله (ص) و امامان معصوم (ع) است.
وی با بیان اینکه صدور حکم در مسائل حکومتی بر عهده حاکم است که میتواند پیامبر(ص)، امام معصوم و یا ولی فقیه باشد افزود: شخص دیگری در عرض ولی فقیه در عرصه مدیریت کشور نمیتواند حکمی صادر کند.
سعیدی بیان کرد: ولی فقیه در پنج موضوع حجیت، تبعیت، نصب، رسالت و اختیارات با پیامبر (ص) و امام معصوم (ع) اشتراک دارد و از این جنبهها تفاوتی بین آنها نیست.
وی در ادامه با اشاره به برخی رویدادهای معاصر که روحانیت در آنها نقش مؤثری داشتند گفت: روحانیت از دیرباز در همه امور اجتماعی و سیاسی نقش محوری داشته است.
وی بیان کرد: ملاعلی کنی در اعتراضها به قرارداد رویترز و جنبش تنباکو، شیخ فضلالله نوری در نهضت مشروطیت، آیتالله کاشانی و نواب صفوی در نهضت ملی شدن صنعت نفت و امام خمینی(ره) در انقلاب اسلامی ازجمله روحانیانی هستند که در وقایع مهم تاریخ معاصر ایران اثرات عمیقی داشتند.
سعیدی عنوان کرد: حتی زیارت عاشورا نیز سرشار از مضامین سیاسی است که نشان دهنده لزوم توجه روحانیت به این گونه مسائل است.
وی با اشاره به اینکه برخی جریانها پشت پرده و دنباله دارند که باید به آنها توجه کرد، گفت: وقایع تاریخی مانند فتنه 88 و ظهور گروهکهای تروریستی مانند داعش دارای عقبه و پشت صحنه است که باید واکاوی شود.
وی عنوان کرد: ظهور گروهک تروریستی داعش روی صحنه و پشت صحنه دارد که نیازمند واکاوی است.
انتهای پیام/