2 پیشنهاد آموزش و پرورش برای کاهش آلودگی هوا؛ از تغییر در ساعت شروع مدارس تا توزیع تعطیلات در طول سال تحصیلی
به گزارش گروه اجتماعی آنا از خبرگزاری فارس، علیرضا کمرئی، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در خصوص موضوع تعطیلی مدارس به خاطر آلودگی هوا در فصل زمستان، اظهار کرد: این موضوع از سوی ستاد وزارت آموزش و پرورش دنبال میشود، اما در یکی از جلسات کارشناسی این بحث شرکت کردم و در جریان برخی موضوعات قرار گرفتم.
وی افزود: هنوز نگاه رسمی در این زمینه اعلام نشده است و مباحث در گروههای کارشناسی مطرح است.
کمرئی با اشاره به اینکه موضوع جابهجایی زمان فعالیت مدارس در این جلسات مطرح بود، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از آلودگی هوا و تدابیری که باید در رابطه با ساعات کار آموزشگاهها، ادارات و نظایر آن داشته باشیم، در حال حاضر در حد تحلیلهای کارشناسی موضوع مطرح است که جابجاییهایی در زمان فعالیت مدارس و حتی در خصوص مقاطع تحصیلی و هماهنگی با سایر متغییرهایی که تغییر آنها میتواند باعث روان شدن ترافیک شود و احتمالاً در کاهش آلودگی هوا تأثیر دارد، انجام شود.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه نتیجه نهایی آن زمانی خواهد بود که به آموزش و پرورش تهران ابلاغ شود و قابلیت اجرا داشته باشد، تصریح کرد: آنچه که در جریان هستم و شاید به قصد تسکین شرایط باشد این است که ساعتهای مدارس متغییر باشد.
وی با بیان اینکه 2 موضوع در خصوص مدارس در رفع آلودگی هوا مطرح است، گفت: نخست اعمال روشهایی برای اینکه فعالیت آموزشگاهها و تعطیلی آن را در سال تحصیلی توزیع کند که این کار نیازمند اعمال تغییرات در قوانین و مقررات آموزش و پرورش است، بنابراین در این کارگروه به این موضوع پرداخته نشده است.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: دومین موضوع مربوط به تغییر در ساعت شروع مدارس بود که یا زودتر شروع شود و یا دیرتر شروع شود و تداخلی با سایر فعالیتهای سطح شهر نداشته باشد، ضمن اینکه با توزیع بار ترافیکی از آلودگی هوا هم جلوگیری شود که این نگاه کارشناسان حوزه ترافیک، محیط زیست و راهنمایی و رانندگی را میطلبد.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی است که میتواند به کمک بیاید و در این زمینه دیدگاه کارشناسی خود را در خصوص شروع فعالیت مدارس اعلام کند.
کمرئی به برخی موضوعات در خصوص تغییرات ساعت مدارس اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر ساعت 7:30 دقیقه صبح فعالیت مدارس شروع میشود و با یک نگاه کارشناسی، تغییر این ساعت با توجه به اینکه معلمان از سرویس استفاده میکنند و بخشی از دانشآموزان، اولیای شاغل دارند و سپردن آنها به مدارس نیازمند هماهنگ شدن این رویه با ساعت اشتغال معلمان است.
وی با بیان اینکه از نوسان شدید در حوزه فعالیت آموزش و پرورش نگرانیهایی داریم، عنوان کرد: اعتقاد داریم با توجه به اینکه 15 درصد مدارس تهران در نوبت عصر فعالیت میکنند، شاید شروع دیرهنگام مدارس به مدارس نوبت دوم لطمه وارد کند و به همین دلیل به نظر میرسد تغییر سایر متغیرهای تأثیرگذار در ترافیک، مطلوبتر است نسبت به آنچه که در خصوص آموزش و پرورش مطرح شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در جلسات کارشناسی حضور داشتیم و تصمیمگیری در این خصوص به مراجعی برمیگردد که رسما در این خصوص اعمال نظر دارند.
انتهای پیام/