گروههای پیشرو بازار سرمایه در نیمه دوم سال از نظر مدیرعامل سابق فرابورس
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، مصطفی امیدقائمی، درباره روند فعلی بورس و شروع معاملات هفته با کاهش 102 واحدی شاخص، اظهار کرد: در مجموع وضعیت بازار سهام در نیمه اول سال با خوشبینیهایی که به دنبال توافق صورت گرفته با گروه 1+5 انتظار میرفت همراه نشد به طوری که شاخص بورس از ابتدای سال جاری با کاهش 4 هزار و 500 واحدی روبرو شد.
پیشبینی بورس در نیمه دوم سال
مدیرعامل شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان ادامه داد: طبیعتا بازار سهام از ابتدای سال تاکنون دوران رونق و رکود را پشت سر گذاشته اما متاسفانه دورههای رونق کوتاه و دورههای رکود طولانی بوده و شاید تا حدودی دور از انتظار فعالان بازار بوده است.
این فعال بازار سرمایه با تاکید بر اینکه پیشبینی میشود وضعیت بازار سرمایه در نیمه دوم سال به مراتب بهتر از نیمه اول باشد، گفت: به دنبال چشمانداز مثبت در بازار جهانی نفت و فلزات اساسی و همچنین انتظار برای گشایشهای بانکی و بهبود وضعیت صادرات محصولات داخلی به نظر میرسد در ماههای باقی مانده تا پایان سال اوضاع معاملات بورس با بهبود قابل ملاحظهای روبرو شود.
معرفی گروههای پیشرو
امیدقائمی در پاسخ به این سوال که پیشبینیتان از صنایع و گروههای پیشرو در نیمه دوم سال چیست؟ گفت: انتظار میرود گروههای مختلفی شامل بانکها، برخی از شرکتهای پتروشیمی که نسبت به تولید محصولات پرتقاضا (پروپیلن و پرواتیلن) اقدام میکنند، شرکتهای پالایشی که طرح کیفیسازی را اجرا میکنند و عمده شرکتهای دارویی با استقبال سهامداران مواجه شوند.
وی ادامه داد: همچنین با گشایشهای بینالمللی صورت گرفته و علاوه بر آن رشد قیمت محصولات فلزی میتوان امیدوار بود صنایع صادرات محور و تولیدکنندگان مواد فلزی از این مساله منتفع شوند و رشد قیمت در نیمه دوم سال را تجربه کنند.
واقعیتهای «برجام»
مدیرعامل شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان با اشاره به توافق هستهای صورت گرفته با گروه 1+5 و زمان نمایان شدن آثار مثبت آن، خاطرنشان کرد: اگرچه خوشبینیهای غیرمنطقی درباره بهبود وضعیت اقتصاد و به تبع آن بازار سرمایه بعد از این رویداد وجود داشت اما واقعیت آن است که اکنون واقعیتهای «برجام» به شکل فعلی در حال نمایش است.
امیدقائمی در واکنش به برگزاری نخستین نشست خبری رئیس جدید سازمان بورس و ارایه مهمترین اولویتهای این نهاد برای توسعه بازار، گفت: به نظر میرسد تیم مدیریتی جدید برنامههای اصولیتری را برای ایجاد رونق در بورس به کار گرفته است. این درحالی است که توسعه و راهاندازی ابزارهای جدید میتواند به محقق کردن این مهم و رقابتیتر کردن بازار کمک کند. اگرچه نمیتوان با یک سری از سیاستهای معاملاتی کل جهت بورس را عوض کرد اما بدون شک اثرات آن قابل توجه است.
انتهای پیام/