دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی مطرح شد

درخواست نمایندگان استان خراسان رضوی از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و دکتر میرزاده چه بود؟

جلسه مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی با حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکترحمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاونان آموزشی، دانشجویی فرهنگی، پارلمانی این دانشگاه در استانداری خراسان رضوی برگزار شد.
کد خبر : 116753

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در ابتدای این جلسه که باحضور نمایندگان سبزوار، قوچان، گناباد، نیشابور، خواف، درگز، تربت جام و کاشمر در مجلس شورای اسلامی، تشکیل شد، دکتر حمید میرزاده ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع نمایندگان مردم در مجلس و خوشامدگویی به آنها، ابراز امیدواری کرد؛ این امر زمینه همکاری در موارد علمی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علم و فناوری با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در این استان مقدس را فراهم آورد.


دکتر مجتبی علوی فاضل، رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، در ابتدای جلسه دیدار با مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی گزارشی از مصوبات جلسه هیات امنای استان ارائه کرد.


او به گزارش عملکرد دکتر عباس شیخ‌الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی اشاره کرد و نسبت استاد به دانشجو در این استان را از مزیت‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان دانست و گفت: «علاوه بر این، جذب هیات علمی در دستورکار این استان است.»


علوی فاضل افزود: «براساس گزارش معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی، مستندسازی املاک دانشگاه در دست اقدام است اما نیازمند کمک نمایندگان مجلس برای تکمیل این عملیات هستیم.»


عسکری: برنامه‌های دکتر میرزاده مبتنی بر کیفیت، چابک‌سازی و توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است



حجت‌الاسلام علی عسکری، معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از تعامل نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی با دانشگاه، به دیدارهای دکتر میرزاده با مجمع نمایندگان در سفرهای استانی اشاره کرد و اعلام کرد این امر باعث افزایش همکاری مجلس و دانشگاه می‌شود و خدمات فرهنگی دانشگاه به مجلس به مثابه یک فرصت است.


او با اشاره به برنامه راهبردی معاونت پارلمانی مجلس و کتابچه آن، گفت: «برنامه‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر کیفیت، چابک‌سازی و توجه به اقتصاد دانش‌بنیان و کارهای بنیادین فرهنگی است.»


عسکری با اشاره به بومی گزینی و توسعه عدالت آموزشی با افزایش تحصیلات تکمیلی گفت: «ما در مجمع خیرین دانشگاهی و در جلب حمایت‌ها از نمایندگان کمک می‌خواهیم. با توجه به خروج واحدهای سبزوار و تربت حیدریه از زیان‌دهی، از نمایندگان می‌خواهیم در این زمینه بیشتر به دانشگاه آزاد اسلامی کمک کنند.»


معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پیشرو بودن دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان، به همکاری نمایندگان این استان در تشکیل فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد؛ این امر زمینه پیشرفت دانشگاه را فراهم کند.


نماینده سبزوار: دانشگاه آزاد اسلامی نمونه بارز اقتصاد مقاومتی است


مهندس حسین مقصودی، نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان ضمن قدردانی از تعاملات مدیران و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی با مجلس و نمایندگان، ابراز امیدواری کرد این سفر منشا خیرات برای استان باشد.


مقصودی ادامه داد: «ظرفیت فعلی در مجمع نمایندگان استان خراسان را باید به فال نیک و از نگاه‌های تنگ نظرانه سابق فاصله گرفت و این مجلس به عنوان یک مجلس عمل‌گرا و اعتدالی، به دنبال هم‌اندیشی و همفکری با موسسان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. افتخار می‌کنیم که اکثر نمایندگان این استان به ظرفیت علمی دانشگاه توجه دارند و جزو موسسان فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی هستند.»


او با اشاره به انتخاب شعار «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» برای سال 95 از سوی مقام معظم رهبری گفت: «نمونه بارز اقتصاد مقاومتی همین دانشگاه آزاد اسلامی است که با پول مردم ایجاد شده است. امیدواریم این دانشگاه الگوی اقتصاد مقاومتی حتی در سایر زمینه‌ها قرار گیرد.»


اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود، امروز هزینه‌های زیادی بر دوش دولت بود



نماینده سبزوار گفت: «اگر انتقاداتی وارد است، باید در راستای سازندگی باشد و نه با کینه‌ورزی و جهت‌گیری. اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود، امروز هزینه‌های زیادی بر دوش دولت بود.»


او ضمن خیرمقدم به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ابراز امیدواری کرد حضور رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی همچون گذشته باعث خیر فراوان باشد. چرا که شخصیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یک شخصیت ملی و بین‌المللی است و نگاه او به دانشگاه آزاد اسلامی نیز ناشی از دوراندیشی و شخصیت بالای او است.


مقصودی به همراهی امام (ره) و مقام معظم رهبری در تاسیس این دانشگاه اشاره کرد و گفت: «اگر تدبیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نبود، کشور ضررهای زیادی را متحمل می‌شد. دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدای انقلاب نماد اقتصاد مقاومتی بوده است و امیدواریم الگوی اقدام و عمل برای سایر زمینه‌ها در کشور باشد.»


نماینده سبزوار به تحصیلات خود در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و ابراز امیدواری کرد مجمع نمایندگان این استان از بیانات و رهنمودهای هاشمی رفسنجانی بهره ببرند.


او از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خواست به توسعه تحصیلات تکمیلی در شهرستان سبزوار به ویژه در رشته دامپزشکی، به این واحد دانشگاهی کمک کنند.


قدردانی نماینده قوچان در مجلس از رابطه خوب دانشگاه آزاد اسلامی با نمایندگان مجلس


هادی شوشتری، نماینده قوچان در مجلس شورای اسلامی با تشکر از زحمات معاونت پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «حجت‌الاسلام علی عسکری در میان دستگاه‌های اجرایی از کسانی است که هم در مجلس نهم و دهم با حسن خلق توانسته با گرایش‌های مختلف نمایندگان ارتباط بگیرد.»


او از رابطه خوب دانشگاه آزاد اسلامی با مجلس و از مدیران کل این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی نیز تشکر و قدردانی کرد.


شوشتری درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان به عنوان یکی از واحدهای قدیمی این استان گفت: «به لحاظ ساختار فیزیکی و ساختمان‌ها، این واحد در تراز دانشگاه‌های برتر کشور است. مهم‌ترین خواست ما از شورای گسترش وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی این است که با توجه به نزدیکی واحد قوچان به مشهد، دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری در این واحد توسعه یابد. امیدواریم این توسعه با توسعه کیفی همراه باشد چرا که دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان از هر لحاظ با استانداردهای وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی انطباق دارد.»


نماینده قوچان با یادآوری حضور هاشمی رفسنجانی در گناباد، از زحماتی که او برای انقلاب اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی متحمل شده، تشکر کرد و نگاه ویژه به این شهرستان که با خشکسالی مواجه است را خواستار شد.


نماینده گناباد و بجستان: روحیه ما روحیه‌ای تعاملی با دانشگاه آزاد اسلامی است



مهندس حمید بنایی، نماینده گناباد و بجستان در ادامه این نشست، با تشکر از عسکری و شیخ‌الاسلامی گفت: «روحیه ما روحیه‌ای تعاملی با دانشگاه آزاد اسلامی است.»


بنایی ادامه داد: «مشکلات مالی دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در گناباد و بجستان باید آسیب شناسی شود و طرح آمایش رشته‌ها و ظرفیت سنجی صورت گیرد. پیشنهاد می‌کنم رشته‌های جدید با توجه به ضرورت‌های بومی هر منطقه و براساس ظرفیت‌های منطقه‌ای آن شهرستان انجام شود.»


او با اشاره به اینکه وضعیت اشتغال در کشور نیازمند تصمیم جدی است، ابراز امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه ورود جدی داشته باشد.


نماینده نیشابور : تفکر دکتر میرزاده در چابک‌سازی دانشگاه قابل توجه است


دکتر حمید گرمابی، نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی هم با ابراز خرسندی از حضور در محضر هاشمی رفسنجانی، از میرزاده برای اعمال تحولات عمیق در زمانی کوتاه، تشکر کرد.


او به تعامل خوب روسای واحدها در استان با نمایندگان مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و تفکر میرزاده در چابک‌سازی دانشگاه را ستود.


گرمابی به لزوم کیفی‌سازی فارغ‌التحصیلان اشاره کرد وگفت: «نهال دانشگاه آزاد اسلامی امروز درخت تنومندی شده و لازم است با اجرای کیفی سازی، به کیفیت دانشجویان جدیدالورود، سطح سواد استادان و نسبت استاد به دانشجو به عنوان شاخص‌ها توجه کرد. سیستم آموزشی، امکانات و تجهیزات در این دانشگاه به خوبی فراهم شده است.»


نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات: دانشگاه آزاد اسلامی به تحقق دانشگاهی کارآفرین بسیار نزدیک است


دکتر محمود نگهبان‌سلامی، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده رشتخوار و خواف در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تشکر از میرزاده و معاونان، به هاشمی رفسنجانی خیرمقدم گفت.


او به لزوم حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین اشاره کرد و گفت: «با وضعیت موجود، دانشگاه آزاد اسلامی به تحقق دانشگاهی کارآفرین بسیار نزدیک است.»


نگهبان سلامی از میرزاده خواست در توسعه رشته‌ها، به ظرفیت‌های بومی و مسائل منطقه‌ای توجه ویژه شود و سپس به مرز طولانی، معادن و اراضی خاص شهرستان خود اشاره و ابراز امیدواری کرد؛ از این ظرفیت‌ها استفاده شود.


نماینده تربت حیدریه: باید حضور هاشمی رفسنجانی فراتر از دانشگاه آزاد اسلامی غنیمت شمرد


سعید باستانی، نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حضور هاشمی رفسنجانی را باید فراتر از دانشگاه آزاد اسلامی غنیمت شمرد، به برخی مشکلات شرق کشور ازجمله حمل و نقل هوایی، زمینی و ریلی و اشتغال اشاره و ابراز امیدواری کرد به این مسائل توجه بیشتری شود.


او افزود: «ارتباط دانشگاه با صنعت باید با در اختیار قرار دادن منابع برای تولید ثروت گره بخورد. با توجه به چابکی این دانشگاه که با حضور میرزاده چابک‌تر نیز شده است، دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند در این زمینه در کشور پیشگام باشد.»


باستانی با اشاره به شروع کیفی‌سازی در دانشگاه آزاد اسلامی توسط میرزاده و همکاران او، ابراز امیدواری کرد این روند ادامه یابد و همچنین به پیشرفت‌های واحد تربت حیدریه و دستاوردهای دانش‌بنیان این واحد اشاره کرد و خواست با توجه به پتانسیل‌های موجود، پارک فناوری در این واحد تاسیس شود.


نماینده تربت جام و تایباد در مجلس: زحمات هاشمی رفسنجانی انکارناپذیر است



رحیمی جهان آباد، نماینده تربت‌جام و تایباد در مجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از هاشمی رفسنجانی، ابراز امیدواری کرد مثل همیشه این سفر نیز دارای آثار مبارکی باشد.


او به انکارناپذیر بودن زحمات رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و دانشگاه آزاد اسلامی را مصداق باقیات صالحات او دانست که باعث کاهش هزینه‌های دولتی، جلوگیری از فرار مغزها، تربیت چند نسل متخصص و... شد.


رحیمی به ضعف ارتباطی دانشگاه‌های کشور با نیازهای واقعی کشور و عرصه کار اشاره و تاکید کرد دانشگاه آزاد اسلمی باید این گام بزرگ را بردارد و یک تحول عظیم در علوم کشور پدید آورد.


نماینده تربت‌جام با توجه به توسعه تحصیلات تکمیلی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، خواستار استخدام نیروهای بومی به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه شد.


او که خود از اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است، از زحمات معاون پارلمانی دانشگاه نیز قدردانی کرد.


در خواست نماینده درگز به ایجاد رشته کارشناسی ارشد


عبدالله حاتمیان، نماینده درگز در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن خوشامدگویی به هاشمی رفسنجانی و میرزاده و هیات همراه، با تشکر از حفظ مرکز درگز در جلسه هیات امنا، از میرزاده خواست مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های مدیریت و حسابداری در این مرکز تاسیس شود و مرکز درگز به زودی تبدیل به واحد شود.


او به حضور هاشمی رفسنجانی در درگز و تاسیس گمرک این شهرستان در دهه 70 نیز اشاره کرد و از او مجدداً دعوت کرد در این شهرستان حضور یابند.


نماینده کاشمر: دانشگاه‌ها باید به کارخانه تولید فکر تبدیل شود


دکتر بهروز بنیادی، نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سعه صدر هاشمی رفسنجانی، ابراز امیدواری کرد؛ دانشگاه‌ها به کارخانه تولید فکر تبدیل شوند.


او از میرزاده خواست با توجه به مشکلاتی که در خراسان وجود دارد و همینطور به دلیل ضعف زیرساخت‌ها در شهرستان‌های این استان، توجه ویژه‌ای به این استان معطوف دارند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب