افزایش 44 درصدی اعطای تسهیلات بانکی به بنگاههای اقتصادی
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شادا، علی طیب نیا که در جریان دیدار با حجتالاسلام نکونام نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری سخن میگفت، با اعلام این خبر و با اشاره به تاکید دولت بر توانمندسازی بنگاههای کوچک اظهار داشت: امسال قرار شده است تعداد 7 هزار واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی در شرف تعطیلی، با کمک نظام بانکی، سازمان تامیناجتماعی و دیگر نهادها احیاء شوند که این کار با سرعت خوبی در حال انجام است.
طیبنیا افزود: البته واحدهای غیراقتصادی و هزینه زا مشمول این هدفگذاری نمیشوند و عمده تمرکز ما بر راهاندازی واحدهایی است که به خاطر شرایط ناشی از تحریمها و عدم ثبات اقتصادی در بازارها قادر به تداوم فعالیت نبودند.
وی تصریح کرد: ما در تمامی برنامهها و هدفگذاریهای خود، تحقق منویات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده ایم و به طور مشخص، شخص آقای روحانی، همواره پیگیر منویات ایشان هستند و تاکید دارند همه وزراء باید در این راستا تلاش کنند و به طور ادواری میزان تحقق برنامههای مورد تاکید ایشان را از ما مطالبه میکنند.
طیبنیا با اشاره به وجود برخی مشکلات در ساختار و عملکرد نظام بانکی اظهار داشت: مقام معظم رهبری به شخص بنده، دستور دادهاند، هر چه سریعتر، اصلاحات اساسی در نظام بانکی کشور انجام شود.
وی با اشاره به تحقق 4.5 درصدی رشد اقتصادی در چند ماهه ابتدای سال جاری، از احتمال دستیابی به رشد بیش از 5 درصدی پیشبینیشده برای امسال خبر داد.
طیبنیا با بیان این مطلب با اشاره به شرایط دشوار ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید، با تورم بالای 40 درصد و رشد اقتصادی منهای 8. 6 درصدی و تلاطم شدید در بازارهای مختلف، اظهار داشت: به همین سبب دولت هدف اصلی خود را بازگرداندن ثبات و آرامش اقتصادی به کشور قرار داد و خوشبختانه امروز شاهد حاکمیت آرامش و ثبات مورد نظر در عرصه اقتصاد داخلی، روابط بین قوا و نیز سیاست خارجی و نحوه تعامل با نهادهای بینالمللی هستیم.
طیبنیا با بیان اینکه برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب، در طول سه سال گذشته شاهد کاهش با شیب ملایم و مستمر تورم هستیم، اعلام کرد: خوشبختانه شاخص نرخ تورم تولیدکننده در حال حاضر به حدود 5. 3 درصد کاهش یافته و تورم نقطه به نقطه شاخص مزبور؛ از این رقم هم پایینتر رفته است که بسیار جای خوشحالی است.
انتهای پیام/