تعیین سقف درآمد کارایی پزشکان را کاهش میدهد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از خانه ملت، محمدنعیم امینی فرد درباره مخالفت رئیس سازمان نظام پزشکی با تعیین سقف درآمد برای پزشکان، گفت: تعیین سقف حقوق و درآمد به شکل دستوری در جهت کاهش برخی مشکلات حوزه سلامت و بهداشت و جلوگیری از دریافت های نجومی راهگشا نیست، به دلیل اینکه تعیین سقف حقوق و درآمد برای پزشکان کارایی را میان این قشر کاهش خواهد داد.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، درباره تبعات منفی تعیین سقف درآمد برای پزشکان، افزود: چنانچه سقف درآمدی برای پزشکان در نظر گرفته شود به طور مثال سقف درآمدی و کاری پزشکی براساس تعرفههای موجود ظرف 2 هفته تکمیل خواهد شد، بنابراین پزشک هیچ انگیزه ای برای 2 هفته پایانی ماه و ارائه خدمات به بیماران ندارد؛ از این رو بهتر است که برای پزشکان یک نظام پرداختی همراه با افزایش تصاعدی مالیات درنظرگرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه برای درآمدهای بالاتر پزشکان باید مالیات بیشتری اخذ شود، تصریح کرد: این مالیات باید به صورت تصاعدی افزایش پیدا کند، بنابراین اگر فردی این انگیزه را داشته باشد که به رغم پرداختن مالیات بیشتر اما فعالیت گستردهتری را به شرط رعایت استانداردهای لازم انجام دهد، می توان انتظا پیشرفت درحوزه پزشکی و رفع مشکلات موجود در این بخش را داشت.
این نماینده مردم درمجلس دهم با انتقاد از طرح مباحثی مانند تعیین سقف درآمد و حقوق برای پزشکان، گفت: اجرای سیستم سقف درآمد برای پزشکان کارایی را به میزان بسیاری کاهش می دهد، هرچند که باید حد و حدودها درتعیین سقف درآمد پزشکان با اخذ مالیات به شکل تصاعدی اجرایی شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر نیز از پزشکان مالیات اخذ میشود، گفت: البته هم اکنون نیز برای درآمدهای مشخص مالیات اخذ میشود، اما به طورقطع ارزیابی و بازبینی در میزان مالیات از پزشکان باید صورت گرفته و باید به نوعی عمل کرد تا عدالت اجتماعی در جامعه فراهم شود؛ ضمن اینکه دراین راستا باید به حقوق پزشک نیز احترام گذاشته شود.
رییس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه اعتقادی به تعیین سقف برای درآمد پزشکان نداریم، گفت: پزشکان در شهرستانها و مناطق محروم دو تا سه شیفت در شبانه روز کار میکنند و طبیعی است برای ادامه کار و خدمت در این مناطق باید انگیزه مالی برای آنها ایجاد شود.
زالی افزود: قطعا نبود انگیزه مالی موجب توقف یا کاهش این خدمات میشود که در درجه اول ضرر آن متوجه مردم خواهد بود.
انتهای پیام/