دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1395 - 16:24
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی :

توجه به سرمایه انسانی مهم‌ترین عامل توسعه کشورهاست

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: توجه به سرمایه انسانی مهم‌ترین عامل توسعه کشورها در دهه اخیر بوده است.
کد خبر : 111718

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی باقرزاده، در دوره آموزشی توجیهی روسا و کارشناسان سواد آموزی استان‌های کشور سرمایه انسانی را مهم‌ترین عامل توسعه کشورها در دهه‌های اخیر خواند و اظهارکرد: در دهه اخیر سرمایه روانشناختی شامل اخلاقیات انسان و نوع نگاه به پیرامون مهم‌ترین عامل پیشرفت در کشورها بوده است.


رئیس سازمان نهضت سواد آموزی به عوامل جهش و مولفه‌های سرمایه روانشناختی اشاره و تصریح کرد: امید، تاب آوری، خوش بینی و خودکار آمدی در کنار سایر عوامل تاثیر فراوانی در افزایش کار آمدی دارد و در استقلال اقتصادی و خود اتکایی فرد موثر است.


وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی با تکیه بر اقتصاد درون‌زا که رهبر معظم انقلاب برآن تاکید فرموده‌اند نیز مولفه‌های امید، خوشبینی، کارآمدی و تاب آوری را به خوبی نشان می‌دهد.


باقرزاده جامعه و خانواده باسواد را در برنامه‌های سواد آموزی مد نظر عنوان کرد و با تاکید بر اینکه سرمایه روانشناختی قابل تولید و باز تولید است، افزود: سرمایه انسانی و اجتماعی را سرمایه شناختی شکل می‌دهد و پژوهش‌های متعدد نشان دهنده آن است که آموزش عامل باز تولید سرمایه شناختی است و از این نظر سواد آموزی از جنس ایجاد خوش بینی، امید، کارآمدی و تاب آوری و تولید سرمایه شناختی است.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: شاخص سرمایه اجتماعی روانشناختی با شاخص تعارضات اجتماعی رابطه معکوس دارد و هر چه شاخص سرمایه روانشناختی که سواد و آگاهی افراد جزیی از آن است افزایش یابد شاخص بزهکاری وجرم درجامعه کاهش می‌یابد.


باقرزاده افزود: حجم برنامه‌هایی که خانواده برای فرزندان می‌گذارند بسیار است و نهضت سواد آموزی در حقیقت برای کسانی که هیچ نهادی برای آن‌ها برنامه خاصی ندارد و جزو محرومان اجتماعی در جامعه هستند پوشش تحصیلی ایجاد کرده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب