رئیس دفتر رئیس جمهوری: جلسات سرمایهگذاری و توسعه استان موجب تقویت همگرایی و همافزایی میشود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، محمد نهاوندیان افزود: باید به بنگاههای اقتصادی کمک نماییم تا آنها نیز به ارزش افزوده ملی اضافه نمایند.
رئیس دفتر رئیسجمهوری گفت: لازمه بنگاهی که حاصل کار آن بیش از هزینه باشد، این است که ابتدا کارآفرینی و روحیه اتکا به خود در مدارس و دانشگاه ها پرورش یابد.
نهاوندیان تاکید کرد: اقدامات دولت در صندوق شکوفایی و نوآوری، صندوق کارآفرینی امید و همچنین موج ایجاد شده در بانک ها در حمایت از بنگاههای کوچک، همان مسیری است که با سرمایه کم، اشتغال زیاد ایجاد شود و به سبب اینکه این بنگاه های کوچک انعطاف پذیرند، رشد و شغل پایدار تامین میکنند.
رئیس دفتر رئیسجمهوری خاطرنشان کرد: به هیچ وجه قابل قبول نیست که استانی با این منابع عظیم طبیعی و انسانی دارای چنین نرخ بیکاری باشد.
نهاوندیان با اشاره به ظرفیتهای استان کهگیلویه و بویر احمد در زمینه گیاهان دارویی اظهار داشت: با رویکرد درونزایی و برونگری در این بخش می توان حداقل دهها هزار شغل ایجاد کرد.
رئیس دفتر رییس جمهوری با تأکید بر اینکه گسترش فرهنگ کارآفرینی مهمتر از سرمایه است، ادامه داد: باید این فرهنگ در دانشگاه های استان تقویت شود و واحد تشویق و راهنمایی کارآفرینی ایجاد کنند که این مهمتر از اعطای اعتبارات و به معنای درونزایی است.
نهاوندیان برگزاری جلسات سرمایهگذاری و توسعه در استانها را شناسایی و تأکید بر استعدادهای درونی استان و از لازمههای اقتصاد مقاومتی توصیف کرد.
رئیس دفتر رییس جمهوری درباره پیشرو بودن به عنوان یکی از سیاستهای مورد تأکید مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی گفت: کارخانجات باید به دنبال فکر، بازار، فناوری و روشهای جدید باشند تا سرپا و پویا بمانند.
نهاوندیان با اشاره به برونگرایی در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: نمیتوان از اقتصاد مقاومتی سخن گفت اما بازارها و مکانیسمهای کار در بازار جهانی را نشناسیم و لازمه این امر اشراف بر همه سازوکارهای کار در حوزه بینالملل است و امروز با رفع تحریمها میتوانیم هرچه بیشتر با سازوکارهای مالی و بانکی جهان آشنا شویم.
رئیس دفتر رئیسجمهوری با تأکید بر اینکه بانکها موظف هستند با استانداردها و ترتیبات جدید مالی آشنا شوند، گفت: البته این بدین معنی نیست که هدف و جهت را از بیرون بگیریم بلکه باید با تکیه بر خود، از امکانات و ظرفیتهای دنیا در مسیر اهداف ملی، توسعه میهن و دستیابی به اهداف چشمانداز بیست ساله کمک بگیریم.
وی ابراز امیدواری کرد که برون داد چنین جلساتی عزم جدی برای تکیه بر تواناییهای داخلی، بهرهگیری از ظرفیتها و فرصتهای کار با دنیا و همچنین تقویت همگرایی و همافزایی شود و کارآفرینان با شناسایی یکدیگر فرصتهای پیش رو را با یکدیگر مبادله کنند.
در ادامه افزود: بعد از سفرهای استانی واحدهای پیگیری تمام تصمیمات سفرها را دنبال کرده و از وزارتخانهها گزارشگیری میشود که بخش خصوصی هم باید به چنین کاری مبادرت کند.
نهاوندیان با بیان اینکه سه ضلعی بخش خصوصی، دولت و دانشگاه میتواند طلسم عقب ماندگیهای استان را برطرف کند، افزود: این استان به شکرانه مواهب طبیعی، مردم مصمم، مومن، سلحشور و غیور حتی میتواند طی ٥ سال آینده در شاخصهای کاهش بیکاری، سرمایهگذاری و رشد پویا سرآمد استانهای کشور شود.
رئیس دفتر رئیسجمهوری با اشاره به رویکردها و سیاستهای تبیینی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی از جمله جهادی بودن، انعطافپذیری، فرصتسازی، مولد بودن، درونزا، پیشرو و برونگرا بودن گفت: کسی میتواند ادعای عمل به اقتصاد مقاومتی کند که این رویکردها را عملا اتخاذ کرده باشد.
وی در ابتدای سخنان خود با تبریک میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از استقبال پرشور مردم یاسوج از کاروان تدبیر و امید قدردانی کرد.
انتهای پیام/