دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 تير 1395 - 00:02
در جمع فرماندهان نیروی دریایی سپاه:

رئیسی :خطرناک‌ترین افراد در جامعه اسلامی، سکولارهای به‌ظاهر دیندارند

تولیت آستان قدس رضوی گفت: کسانی که در لباس دین، نگاه سکولار دارند، خطرناک‌ترین افراد برای جامعه اسلامی هستند.
کد خبر : 102954

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جمع فرماند‌هان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آنچه که باعث شد ابهت ظاهری ارتش تا بن دندان مسلح آمریکا شکسته شود و ملوانانشان در برابر جوانان غیور نیروی دریایی سپاه آن گونه زانو بزنند، دست بر سر بگذارند و تسلیم شوند، نیروی عبودیت و ظرفیت معنوی و الهی جوانان سپاه بود.


وی افزود: عامل برتری مومنان بر غیرمومنان نیروی عبودیت و ظرفیت الهی است و نیروی عبودیت، بندگی و ظرفیت معنوی همان دست برتر خداوند و رمز پیروزی مومنان بر غیرمومنان است که همین نیروی معنویت بود که کشور ما را از معرکه‌ها، تنگناها و فتنه‌هایی همچون هشت سال جنگ تحمیلی به سلامت گذر داد.


رئیسی تاکید کرد: تنها راه مصون‌سازی جوانان در برابر هجمه‌ها و توطئه‌های خارجی تقویت ظرفیت عبودیت در آنهاست و امروز مغرب زمین از تقابل نظامی با ایران ناامید شده و هجوم بی‌رحمانه‌ای را برای تغییر ذائقه و سبک زندگی اسلامی و ایرانی آغاز کرده که تنها راه مقابله با این هجمه گسترده، بالا بردن ظرفیت معنوی جوانان است.


وی تنها راه نجات آدمی از تهدیدات و مشکلات زندگی را ظرفیت‌سازی دانست و گفت: این ظرفیت جز در پرتو بندگی پروردگار حاصل نمی‌شود و انسان تنها با عبودیت خداوند می‌تواند ظرفیت معنوی خود را بالا ببرد.


تولیت آستان قدس رضوی در ادامه اظهار کرد: نظام‌سازی اسلامی بر چهار بنیاد رابطه انسان با خدا، رابطه انسان با مردم برای خدا، امر به معروف و نهی از منکر استوار است و تمام عرصه‌های زندگی بشری به این چهار شاخص منتهی می‌شود که در این میان امر به معروف و نهی از منکر به نوعی زیربنای همه‌ حرکات اجتماعی اسلام هستند.


وی با اشاره به لزوم اشاعه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، گفت: اگر فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاعه یابد، قطعا در کشور تحولی بزرگ ایجاد خواهد شد.


رئیسی در پایان تاکید کرد: کسانی که در لباس دین، نگاه سکولار دارند، خطرناک‌ترین‌ها برای جامعه اسلامی هستند. این افراد با وجود داشتن کسوت دینی، معتقدند دین در زندگی اجتماعی نباید تأثیر داشته باشد، در حالی که نگاه اسلام می‌گوید دین پاسخ‌گوی تمام نیازهای اجتماعی انسان است و فقه می‌تواند در تمام شئون زندگی آدمی جاری باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب