افزایش متابولیسم بدن با تولید فناورانه سرکه عسل
مریم شهریار ارشد زنبور عسل و دکترای تخصصی زنبوردرمانی که با واحد فناور متبوع خود مستقر در دانشگاه آزاد کرج در ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور یافته بود به خبرنگار آنا گفت: با شرکت نوآوران زنجیره غذایی آرمینه در این نمایشگاه شرکت کردیم و محصولات شرکت، تولید عسل و فرآوردههای زنبور عسل ازجمله سرکه عسل است.
دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: سرکه عسل از یک ماده تخمیری از خود عسل ساخته شده است، این ماده باعث افزایش متابولیسم بدن میشود و میتوانیم به عنوان یک نوشیدنی سالم در غذا استفاده کنیم.
فعال فناور حوزه غذایی ادامه داد: مادهای دیگر به نام «هانی بُم» داریم؛ ترکیبی از عسل، قارچ گانودرما، جنسینگ، روغن نارگیل و هل که این محصول در حال ثبت اختراع است و یک غذای کامل بوده که فرد با خوردن آن انرژی کل روز خود را به دست میآورد.
شهریار در پاسخ به این پرسش که رویداد عصر امید، چقدر میتواند به تقویت، ارتباط و اتصال بین دانشگاه و صنعت کمک کند؟ به آنا گفت: هر بار که در نمایشگاههای مختلف شرکت میکنیم، دوستان خوب و بسیاری پیدا میکنیم که میتوانیم با کمک همدیگر در تولید محصولات همافزایی داشته باشیم و حمایتی که از طرف دانشگاه آزاد میشود برای ما و دیگر شرکتها واقعاً حائز اهمیت است.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/