استعفایی که دیر انجام شد/ صندلی داورزنی به چه کسی میرسد؟
به گزارش خبرنگار حوزه توپ و تور گروه ورزشی خبرگزاری آنا، روز 29 آبان برای ورزش و والیبال ایران روز خاصی است، سرنوشت فدراسیون والیبال تقریباً پس از یک سال، چهارشنبه هفته آینده تعیین تکلیف میشود و صندلی بدون رئیس فدراسیون، صاحب رئیس میشود. بدون شک اگر اتفاقات عجیب و غریب دو ماه اخیر والیبال رخ نداده بود، انتخابات این فدراسیون بدون حاشیه و در نهایت آرامش برگزار میشد.
اما استعفای داورزنی تنها 9 روز مانده به برگزاری انتخابات و رفت و برگشت سرپرستی که در ابتدا وزیر ورزش و جوانان با حضورش در انتخابات مخالف بود، اما بهیکباره در روز معرفی نامزدهای تأیید صلاحیتشده نامش در بین اسامی قرار میگیرد، میتواند انتخابات این فدراسیون را تحت شعاع قرار دهد.
رفت و برگشت داورزنی به والیبال
محمدرضا داورزنی در سال 96 به عنوان معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان منصوب شد. او همزمان هم به عنوان رئیس فدراسیون والیبال و هم معاونت قهرمانی وزارت ورزش تا دی ماه 97 قبول مسئولیت داشت تا اینکه در هفتم دی 97 احمد ضیایی به صندلی ریاست فدراسیون والیبال رسید. عمر مدیریت ضیایی در فدراسیون والیبال خیلی دوام نداشت و به دلیل قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، او از سمت خود کنار رفت و افشین داوری به عنوان سرپرست به مدت 10 ماه در این فدراسیون مشغول به کار شد.
دوران سرپرستی داوری بیشتر از 6 ماه شد و انتقادها به وزارت ورزش و جوانان به دلیل بلاتکلیفی این رشته المپیکی روز به روز شدت میگرفت. بالاخره پایان بلاتکلیفیها به سر رسید و روز 9 شهریورماه سال جاری، نامزدهای فدراسیون والیبال به خط شدند تا در رقابت با سایر نامزدها، صندلی ریاست را تصاحب کنند. در آخرین روز انتخابات والیبال همه معاملات به هم ریخت، داورزنی به انتخابات فدراسیون والیبال ورود کرد و این در حالی بود که از مدتها قبل زمزمه حضور او در انتخابات والیبال شنیده میشد، اما هر بار این موضوع از سوی داورزنی رد میشد تا اینکه بالاخره مدیر والیبالی کشورمان که اتفاقاً رشد موشکی والیبال در زمان او رقم خورد، نتوانست از علاقهاش به والیبال چشمپوشی کند و در آخرین روز ثبتنام به انتخابات ورود کرد.
حضور داورزنی در انتخابات والیبال همزمان با پست معاونت قهرمانی حواشی زیادی را به وجود آورد. داورزنی در شرایطی بهعنوان یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون والیبال ثبـتنام کرده بود که به عنوان معاونت وزارت ورزش و جوانان انتخابات همه فدراسیونهای ورزشی از کانال آنها عبور میکرد و همین موضوع شائبههای زیادی به وجود آورد و باعث شد تا مهندسیشدن انتخابات سر زبانها بیفتد.
استعفایی که دیر انجام شد
قبل از اینکه داورزنی به انتخابات والیبال ورود کند، در مصاحبههایش بارها اعلام کرد اگر در انتخابات والیبال ورود کند از سمت خود در معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان استعفا خواهد داد. موضوعی که البته پس از حضورش در انتخابات فدراسیون والیبال به کل فراموش شد و حتی پس از ثبتنام داورزنی، اعلام شد در هیچ کجای اساسنامه قید نشده است که نامزد مربوطه در یک فدراسیون، تا زمان انتخابات باید از سمت خود استعفا دهد. البته همگان بهخوبی میدانستند این موضوع در شرایطی درست است که نامزد مورد نظر در یکی از کلیدیترین پستهای معاونت وزارت ورزش و جوانان که همه انتخابات فدراسیونها از کانال او میگذرد، حضور نداشته باشد. حضور همزمان داورزنی در پست معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و همچنین نامزد انتخابات فدراسیون والیبال، شائبههایی به وجود آورد.
به هر حال داورزنی روز گذشته، درست 9 روز مانده به انتخابات از سمت خود در پست معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان استعفا کرد. البته پیش از این در روز دوم مهرماه خبر استعفای داورزنی در رسانهها منتشر شد؛ اما معاونت قهرمانی وزارت ورزش، موضوع استعفایش را تکذیب کرد. عصر روز گذشته با اعلام وزارت ورزش و جوانان، خبر قطعی استعفای داورزنی روی خروجی پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان قرار گرفت و حالا جدیترین کار وزارت ورزش در این روزها انتخاب فرد جایگزین داورزنی است.
البته گفته میشود داورزنی، علی رغبتی را که هماکنون عضویت هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد بهعنوان جانشین به وزیر ورزش و جوانان معرفی کرده است. اما گزینههای دیگری همچون مهدی علینژاد رئیس فدراسیون ووشو و مهدی قدمی، نایبرئیس اسبق کمیته ملی المپیک هم از گزینههای احتمالی معاونت قهرمانی در وزارت ورزش و جوانان هستند.
باید دید در روزهای آینده چه کسی جانشین داورزنی در وزارت ورزش و جوانان میشود و از طرفی رئیس فدراسیون والیبال هم پس از یک سال بلاتکلیفی چه کسی میشود، البته از شواهد برمیآید که داورزنی با اختلاف خیلی زیاد شانس بالایی برای ریاست فدراسیون والیبال دارد.
انتهای پیام/4051/4057/پ
انتهای پیام/