رحمانیان: شرایط حاکم بر مطبوعات در سال 93 قابل تحمل بود/ قانون جامع، تکلیف مطبوعات را روشن کند
مهدی رحمانیان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آنا، درباره وضعیت مطبوعات و رسانهها در دولت یازدهم و در سالی که گذشت اظهار کرد: مطبوعات همواره با قبض و بسط مواجه بودند. از آنجا که دستگاههای مختلف با مطبوعات ارتباط دارند و علاقهمند هستند که با این حوزه ارتباط داشته باشند، هیچ وقت شرایط متعادلی برای مطبوعات و رسانهها وجود نداشته است.
وی افزود: اگر دستگاهی نسبت به مطبوعات با ملاطفت و نرمی رفتار کند، دستگاه دیگر این رفتار را ندارد و آن ملاطفت را جبران میکنند. در این سالها مطبوعات با شرایط ایده آل مواجه نبودند، در دوره کنونی نیز شرایط ایدهآل نیست؛ ولی مجموعا شرایط قابل تحمل است و از این حیث باید خدا را شاکر باشیم.
مهمتر از این موضوع، نگاهی است که مسئولان از گذشته تاکنون نسبت به مطبوعات داشتند و دارند. متأسفانه رسانهها به عنوان کمک و معاون دیده نمیشوند، رسانهها به عنوان یک مزاحم نگریسته میشوند. این شرایط باید رفع شود. |
مدیر مسئول روزنامه شرق تصریح کرد: مسئله اصلی این است که دولت فقط متولی اصلی رسانهها نیست یا حداقل خود را تنها متولی رسانهها نمی داند، دستگاههای دیگر نیز در این میان نقش دارند، در این شرایط نیازمند قانون جامع هستیم که تکلیف مطبوعات را روشن کند.
رحمانیان ادامه داد: البته قبلتر و مهمتر از این موضوع، نگاهی است که مسئولان از گذشته تاکنون نسبت به مطبوعات داشتند و دارند. متأسفانه رسانهها به عنوان کمک و معاون دیده نمیشوند، رسانهها به عنوان یک مزاحم نگریسته میشوند. این شرایط باید رفع شود. نبود مطبوعات و رسانهها به نفع مسئولان و کشور نیست.
وی گفت: پس از اصلاح این رویکرد باید قانون مطبوعات اصلاح شود. مطبوعات نیز باید از شرایط موجود به نحو مطلوب استفاده و از تندروی پرهیز کنند. باید فضای اعتدال بر رسانهها حاکم باشد؛ زیرا در این صورت اعتماد به رسانهها در مسئولان تقویت میشود.
مدیر مسئول روزنامه شرق در پاسخ به این سؤال که «آیا دولت توانسته است رابطه با رسانهها را تلطیف کند؟» تأکید کرد: مجموعا رفتار دولت مطلوب بوده است. ما انتظار زیادی از دولت نداریم همین که مانع کار رسانههای مستقل نباشد بهترین کمک است و خوشبختانه دولت یازدهم این امکان را فراهم کرده است.
انتهای پیام/