دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 تير 1395 - 11:09

سایت محسن رضایی، تغییر فیروزآبادی را «برکناری» خواند/ تغییر او ارتباطی با برجام دارد؟

در پی تغییر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سایت تابناک، وابسته به سرلشکر محسن رضایی، در یادداشتی به قلم محسن رضازاده نوشت: هرچند انتصاب سرلشکر باقری و قبل از آن برکناری آقای فیروز‌آبادی قطعا ابعاد مختلفی داشته و دارد، اما نگارنده می‌خواهد این مساله را با مولفه ای به نام قاطعیت رهبری بسنجد.
کد خبر : 97981

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، روز سه شنبه سرلشکر فیروزآبادی که از 25 سال قبل به عنوان اولین نفر سمت ریاست ستاد کل نیروهای مسلح را بر عهده داشت، سرانجام جای خود را به سرلشکر باقری داد؛ این در حالی بود که پیش از این در گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای، همواره از محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، به عنوان یکی از گزینه های جانشینی فیروزآبادی نام برده می شد.


در یادداشت تابناک آمده است: نگارنده هیچ ادعایی در مورد باخبر بودن از پشت پرده مسائل سری مملکتی نداشته و همچنین هرگونه انتصاب یافته های ذهنی خود به منابع مطلع را در همین ابتدای امر منکر می گردد.


انتصاب سرلشکر پاسدار باقری به ریاست کل ستاد نیروهای مسلح کشور، آنهم در لیالی قدر ماه مبارک رمضان را می توان واجد نوعی فوریت در کار دانست. هرچند این انتصاب و قبل از آن برکناری آقای فیروز آبادی قطعا ابعاد مختلفی داشته و دارد اما نگارنده می خواهد این مساله را مولفه ای بنام قاطعیت رهبری بسنجد.


آقای فیروزآبادی یکی از فرماندهان نظامی مورد اعتماد رهبری در طول سالهای گذشته بوده است. وی سالهای سال در این کسوت ایفای وظیفه نموه و به فراخور استعداد و توانایی خود در مقاطع حساس تاریخی مواضعی اتخاذ نموده است. دو نمونه از این مواضع را می توان نسبت به قضایای 88 و بعد از آن جریان انحرافی در دولت احمدی نژاد دانست.


اخیرترین موضع وی در خصوص برجام بود. ایشان سال 94 قبل از اینکه معاهده برجام قطعی شده و توسط طرفین به امضا رسیده باشد ابتدا در روزنامه جوان یک مقاله به نفع برجام و مذاکرات هسته ای نگاشت و بعد از آن در همان ابتدای امر برجام ، آن را به مثابه یک پیروزی ملی نگریسته و به مقام معظم رهبری پیام تبریک فرستاد.


رهبر انقلاب بلافاصله بدون اینکه شخص خاصی را خطاب قرار دهند، به تقبیح تبریک گویی ها پرداختند. به نظر می رسد مطالبه رهبری از مجموعه هایی مانند حوزه های علمیه، شورای امنیت ملی، مجموعه های نظامی و.. بسیار بالاتر از سایر نهادهاست. نگاه رهبری باقی ماندن این نهادها برمشی انقلابیگری است. و علی ایحال به زعم نگارنده موضع خوشحالی برای برجام منطبق با روحیه انقلابیگری نبوده است.


هرچند این نوع نگاه به مساله جابجائی در ریاست کل ستاد نیروهای مسلح شاید آمیخته با اشتباه در اساس تحلیل و یا مصداق یابی باشد، اما گذر زمان یقینا گوشه های مختلفی از راز این تغییر را آشکار خواهد نمود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته