فرهنگ غلط رانندگی، محصول گذشته تاریخی ایران است

به گزارش خبرگزاری آنا، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر تقوی، با حضور در برنامه «فرهنگسرای گفتوگو» با موضوع بررسی وضعیت فرهنگ رانندگی در ایران و مقایسه آن با استانداردهای جهانی بیان داشت: با توجه به اینکه در گذشته تسلط بیگانگان روی ممالکی مانند ایران طولانی بوده و امروزه مقاومتی که در برابر قوانین رانندگی وجود دارد ناشی از تسلط بیگانگان و ترس را در برابر قوانین است.
وی افزود: حس همبستگی در برابر قوانین رانندگی در ایران وجود ندارد و بحران تفرد که امروز جامعه ما را در برگرفته و تهدید میکند بخشی از آن در عرصه رانندگی خود را نشان میدهد.
تقوی با بیان اینکه رانندگی یک مسئله اجتماعی و مبتنی بر قوانین مشخص و معین است تصریح کرد: فرهنگ رانندگی برخوردها و رفتارهایی است که در حوزه رانندگی با وجود قوانین دیده میشود.
وی ادامه داد: رانندگی یک رفتار اجتماعی است و باید بدانیم که در رانندگی در واقع رفتار خود را در جامعه به مشارکت میگذاریم و عملی که انجام میشود آثار اجتماعی دارد لذا باید قوانین رانندگی را رعایت کنیم
مشاور دبیر شورای فرهنگ عمومی ادامه داد: یکی از اصلیترین چالشهای ما در رانندگی، چالش فردی است که فکر میکنیم رانندگی امر فردی است و برخی نیز فکر میکنند قوانین رانندگی به آنها تحمیل میشود، بنابراین در برابر قوانین مقاومت میکنند.
وی با تاکید بر اینکه برای تنقیح قوانین نیاز به زمان زیادی وجود دارد و در زمان مناسب قوانین مترقی خواهیم داشت بیان داشت: در رانندگی قوانین کم نداریم فقط باید قوانین در این عرصه شفاف شود تا مردم حقوق خود را نسبت به فرهنگ رانندگی برقرار، بدانند
تقوی اظهار داشت: ما باید بپذیریم که فرهنگ مقدم و زیر بنا است و وقتی تکنولوژی وارد میشود باید قبل از آن فرهنگ آن و فرهنگ استفاده از آن نیز وارد شود.
مشاور دبیر شورای فرهنگ عمومی با تاکید بر اهمیت و ضرورت آموزش فرهنگ رانندگی بیان داشت: باید آموزشهای رانندگی و فرهنگ رانندگی از کودکی و نوجوانی آموزش داده شود و مهارتها به صورت به روز و مدرن به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود.
تقوی اظهار داشت: آموزش یک مسئله مهم در راهنمایی و رانندگی است و در قوانین مترقی هم این مسئله دیده شده است.
انتهای پیام/

در ایام نوروز برای همه سلیقهها برنامه داریم/ خنداندن مردم سخت شده است

وقتی نظریهاسلامی در برابر فلسفه غرب قدعلم میکند
