۰۸/ ارديبهشت /۱۴۰۴

پیوند آموزش با جامعه؛ تقویت ارتباط نظام آموزشی و نیاز‌های واقعی جامعه

پیوند آموزش با جامعه؛ تقویت ارتباط نظام آموزشی و نیاز‌های واقعی جامعه
دومین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه؛ سازمان‌ها و صنایع (از ایده تا عمل) با هدف تقویت ارتباط مؤثر بین نظام آموزشی، نیاز‌های واقعی جامعه و صنعت گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار آنا، آیین افتتاحیه دومین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه؛ سازمان‌ها و صنایع (از ایده تا عمل) با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

حسین رضایی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه و دبیر اجرایی این همایش در این مراسم ابتدا به معرفی توانمندی‌های این واحد دانشگاهی در دو حوزه علوم انسانی و فنی و مهندسی پرداخت و گزارشی از فعالیت‌های متعدد انجام شده در چند سال اخیر در بخش پژوهش در دو حوزه یاد شده ارائه کرد که برگزاری دو همایش ملی در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴، انتخاب پژوهشگر برتر حوزه علوم انسانی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی از واحد تربت‌حیدریه در دو سال متوالی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و انتخاب پایان‌نامه برتر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی از واحد تربت‌حیدریه از آن جمله بود.

وی با بیان مراحل مختلف اخذ مجوز‌های لازم برای برگزاری دومین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه؛ سازمان‌ها و صنایع (از ایده تا عمل) در تشریح روند جذب مقاله و آمار مقالات این همایش عنوان کرد: در این همایش ۲۵۴ مقاله دریافت شد که پس از داوری ۱۶۸ مقاله در سه سطح سخنرانی، پوستر و چاپ در مجموعه مقالات پذیرش و از اوایل فروردین ماه در پایگاه سیویلیکا نمایه شده که به‌زودی در پایگاه ISC نیز نمایه خواهد شد.

برگزاری همایش پیوند آموزش با جامعه برای تقویت ارتباط نظام آموزشی و نیاز‌های واقعی جامعه

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه گفت: این همایش با هدف ایجاد پلی میان نظریه‌های علمی و نیاز‌های عملی جامعه، سازمان‌ها و صنایع برگزار شد و هدف اصلی آن تقویت ارتباط مؤثر بین نظام آموزشی و نیاز‌های واقعی جامعه و صنعت است.

رضایی افزود: اهداف این همایش شامل تبدیل دانش نظری به مهارت‌های عملی مورد نیاز بازار کار، ایجاد تعامل سازنده بین دانشگاه‌ها، صنایع و نهاد‌های اجتماعی برای رفع چالش‌های ملی، همراستاسازی آموزش‌های تحصیلی با نیاز‌های صنعتی به‌منظور کاهش فاصله مهارتی فارغ‌التحصیلان، معرفی الگو‌های موفق پیوند آموزش با صنعت و تشویق پژوهش‌های حل مسئله محور و تبیین نقش بنگاه‌های اقتصادی در توسعه آموزش کیفی و پایدار می‌شود.

وی بیان کرد: این رویداد با گردآوری صاحب‌نظران، استادان، مدیران صنعتی و کارآفرینان، گامی عملی به‌سوی تحقق شعار«از ایده تا عمل» برداشته و زمینه‌ساز تحول در نظام آموزشی و اقتصادی کشور خواهد بود.

به گزارش آنا، در ادامه سخنرانانی از سازمان‌های حامی همایش به ایراد سخن پرداختند و در نهایت دبیر علمی همایش حسین مؤمنی اهداف، محور‌ها و دستاورد‌های حاصل شده در این همایش  را تشریح کرد. این همایش قرار بود در ۷ و ۸ اسفندماه برگزار شود که به دلیل تعطیلات ناشی از برودت هوا به فرودین ماه ۱۴۰۴ موکل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب