۰۲/ ارديبهشت /۱۴۰۴
11:37 26 / 01 /1404

لاف حمله اسرائیل به ایران؛ داستان ژوپیتر و زنبور تکرار می‌شود؟

لاف حمله اسرائیل به ایران؛ داستان ژوپیتر و زنبور تکرار می‌شود؟
صهیونیست‌ها در تهدید به حمله علیه ایران می‌دانند امکاناتی که آمریکایی‌ها به آنها داده‌اند، به دلایلی نمی‌تواند مانع نابودی‌شان پس از حمله باشد؛ به عبارت بهتر حکایت اسرائیل برای حمله نظامی به ایران حکایت زنبوری است که بعد از نیش زدن می‌میرد.

خبرگزاری آنا- عماد نجار: سالهاست که رژیم صهیونیستی با تبلیغ گسترده، تهدید‌های مستمر در مورد حمله به ایران اسلامی را عنوان می‌کند و در این موضوع همواره دست به دامان آمریکایی‌ها بوده تا از حمایت آنها در انجام این اقدام نظامی پرعقوبت بهرمند شود. اما به رغم وعده و وعید بسیار، تاکنون هیچ یک از روسای کاخ سفید تن به این درخواست کودکانه اسرائیل نداده‌اند.

این میزان اصرار اسرائیل برای حمله نظامی به ایران یادآور افسانه‌ای قدیمی از عهد باستان است؛ آنجا که زنبوری نزد یکی از خدایگان رومی می‌رود و از وی درخواست توان حمله به کسانی را می‌کند که امنیت کندوی وی را تهدید می‌کنند. ژوپیتر که تمایل چندانی نسبت به اعطای چنین توانی به زنبور نداشت بنا به وساطت همسرش ژونو و به دلیل رضایت از تحفه عسلی که زنبور برایش برده بود، این حشره کوچک را به نیرویی قدرتمند برای حمله به دیگران مسلح می‌کند، اما برای او یک شرط بزرگ می‌گذارد.

شرط بزرگ و مهم ژوپیتر برای زنبور این بود که در صورت حمله به هر موجودی و نیش زدن آن، جان خود را از دست خواهد داد! حال صهیونیست‌ها در تهدید به حمله علیه جمهوری اسلامی ایران می‌دانند امکاناتی که آمریکایی‌ها به آنها داده‌اند، به دلایلی نمی‌تواند مانع نابودی‌شان پس از حمله باشد.

ابتدا باید در نظر داشته باشیم اقدام علیه پروژه‌های هسته‌ای ایران باید با بمب‌های جدید آمریکایی باشد که اخیراً اسرائیل آنها را تحویل گرفته و حتی زمانی برای تست هم در اختیار نداشته‌ است. پس آنها اکنون دارای سلاحی هستند که از امکانات میدانی آن به‌طور عملی اطلاع ندارند و احتمال می‌دهیم که بخواهند ابتدا در لبنان یا باریکه غزه آن را تست کنند.

اما نکته مهم دیگر مربوط به نحوه پرتاب است که نیازمند استفاده از هواپیما‌های جنگی است و تل‌آویو خوب می‌داند ما در مورد چه سخن می‌گوییم: توان دفاعی محکم و پیشرفته پدافند ایران که با استفاده از اختلالات سایبری و جنگال مانع از نزدیک شدن کمتر از بیست کیلومتری به حریم هوایی آسمان کشورمان می‌شود حال‌آنکه طعم این ناکارآمدی را پیشتر ارتش زبون اسرائیل چشیده است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

صدالبته که اقدامات سایبری و جنگ الکترونیک تنها سد دفاعی ما در برابر جنگنده‌های متجاوز نیست و انواع سامانه‌های ضد هوایی پیشرفته و عقاب‌های تیزپرواز ایرانی بی‌صبرانه منتظر واردکردن ضربه شستی محکم به دشمن کودک کش هستند.

از طرف دیگر، سازه‌های مراکز هسته‌ای ایران دارای ساختاری هستند که هر موشک یا بمبی توان رسوخ و نفوذ در آنها را ندارد.

درباره ساختار بنا و نوع متریال بکار رفته در این سازه‌ها باید گفت که اگر قصد وارد کردن ضربه‌ای به این مجموعه‌ها باشد، دشمن باید متوسل به تداوم حملات و استمرار در بمباران شود که همین موضوع دقیقاً نقطه‌ضعف رژیم پوشالی صهیونیستی است؛ زیرا پس از اولین اقدام علیه یکی از مراکز هسته‌ای ایران، آسمان سرزمین‌های اشغالی مملو از انواع موشک‌ها و پهپاد‌های جمهوری اسلامی خواهد بود تا مجالی برای تکرار اشتباه دشمن باقی نماند.

همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز فرموده‌اند در صورت بروز خطای محاسباتی و اقدام نظامی علیه ایران پاسخ ما به امکانات و تأسیسات و مراکز نظامی دشمن به‌گونه‌ای خواهد بود که تعدد و تکثر و تنوع آن دنیا را شگفت‌زده خواهد کرد و لازم به ذکر است که نه اهداف منحصر به یک نقطه خواهد بود و نه مراکز شلیک از یک منطقه.

حال باید دید کدامین زنبور حاضر است با سلاح اعطایی ژوپیتر برای یک اقدام به حمله جان خود را از دست بدهد و افسانه کهن ژوپیتر و زنبور را برای جهانیان به تصویر بکشد.

سابقه و تجربیات ایران در هشت سال دفاع مقدس و همچنین رویارویی‌های مستقیم و غیرمستقیم دیگر با دشمنان به ما روش‌های متنوع و گوناگون دفاع و پاسخ متقابل را آموخته و حتی درزمینهٔ کادر فرماندهی و نیرو‌های متخصص نیز به سطح بالایی از نیرو‌های خبره و نخبه دست پیداکرده‌ایم.

در موضوع ترور فرماندهان بزرگی مانند سردار حسن تهرانی مقدم، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای هسته‌ای هیچ‌یک از پروژه‌های تحت امر ایشان نه تنها از چرخه فعالیت خارج نشدند بلکه با سرعت و همت مضاعفی به کار خود ادامه دادند. این است رمز موفقیت و غلبه سربازان راه خدا در برابر دشمنان اسلام؛ چراکه بنا به وعده الهی کسی که ولایت خدا و رسول او و مؤمنان را بپذیرد غالب است، زیرا از حزب‌الله است و حزب‌الله هم همواره غالب است.

انتهای پیام/

ارسال نظر