۳۱/ فروردين /۱۴۰۴
18:00 26 / 01 /1404
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

رویداد عصر امید در اینوتکس ۲۰۲۵؛ توسعه بازار و جذب سرمایه برای تیم‌های فناور

رویداد عصر امید در اینوتکس ۲۰۲۵؛ توسعه بازار و جذب سرمایه برای تیم‌های فناور
رئیس سرای نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء دانشگاه آزاد پردیس از برگزاری رویداد عصر امید در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵ با حضور تیم‌های فناور دانشگاه آزاد استان تهران خبر داد.

حمید مهدی رئیس سرای نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با موضوع برگزاری رویداد عصر امید در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵ اظهار کرد: ازآنجایی‌که این نوع رویداد با هدف شبکه‌سازی برای تیم‌های فناور برگزار می‌شود و با توجه به اهمیت رویداد اینوتکس در اکوسیستم نوآوری کشور، بهترین فرصت برای توسعه بازار و جذب سرمایه برای تیم‌های فناور مستقر در زیست بوم نوآوری دانشگاه آزاد است.

وی مهم‌ترین دستاورد رویداد عصر امید در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵ را ایجاد انگیزه و امید در مسیر تلاش تیم‌های فناور و زیست بوم نوآوری دانشگاه آزاد دانست و گفت: مسیر نوآوری، مسیر بسیار پرمشقتی است و زحمت بسیار زیادی برای افراد و تیم‌های فناور دارد و حضور در این رویداد موجب افزایش امید به آینده در این مسیر سخت می‌شود.

مهدی در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌هایی برای این رویداد در نظر گرفته شده است؟ توضیح داد: مهم‌ترین برنامه در این رویداد حضور تیم‌های فناور و شرکت‌های برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در حوزه‌های هوش مصنوعی و از سوی دیگر حضور صنایع به منظور ارائه نیاز‌ها و چالش‌های خود و استفاده از این تیم‌ها برای حل مسائل است.

اینوتکس۲۰۲۵

رئیس سرای نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس افزود: جلساتی با سرمایه‌گذاران مختلف برای تیم‌های فناور در نظر گرفته شده و از سوی دیگر حضور صنایع به منظور توسعه بازار و کمک به تجاری‌سازی تیم‌های فناور در سطح ملی است. ارائه جلسات مشاور در زمینه توسعه کسب وکار و تجاری‌سازی بخشی دیگر از برنامه‌های پیش بینی شده برای این رویداد است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی درباره اینکه رویداد عصر امید در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس چه تأثیری بر اکوسیستم استارت‌آپی و نوآوری دارد، تشریح کرد: به منظور بررسی تأثیر این رویداد باید به بررسی تأثیر اکوسیستم نوآوری بر اقتصاد یک کشور پرداخت. یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی در هر کشوری ایجاد فضای کسب و کار است و ازآنجایی‌که این رویداد به توسعه کسب و کار‌های نوپا کمک می‌‌کند، می‌تواند یکی از عوامل بسیار مؤثر بر اقتصاد ملی به حساب آید. 

این فعال حوزه فناوری پیش‌بینی تعداد شرکت‌کنندگان در این رویداد را یادآور شد و به آنا گفت: به منظور بازدید از نمایشگاه رویداد عصر امید با توجه به همزمانی با رویداد اینوتکس و با توجه به تجربه حضور سال‌های قبل در این رویداد، روزانه بیش از ۱۰۰۰ شرکت کننده اعم از دانشجویان، استادان، شرکت‌های صنعتی بزرگ، سرمایه‌گذاران و سایر فعالان در این حوزه در رویداد شرکت می‌کنند.

مهدی درباره معیار‌های انتخاب شرکت‌کنندگان تأکید کرد: حضور شرکت‌کنندگان در این رویداد باید یکی از بازیگران اکوسیستم نوآوری بوده و می‌تواند در قالب شرکت‌های فناور، تیم‌های استارت‌آپی، سرمایه‌گذاران و مراکز نوآوری و شتابدهنده‌ها باشد و از سوی دیگر برای حضور شرکت‌های موضوع فعالیت صرفاً مرتبط بودن با موضوع رویداد اصلی‌ترین معیار بوده است.

رئیس سرای نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء واحد علوم و فناوری پردیس با بیان اینکه رویداد عصر امید هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء دانشگاه آزاد استان  تهران در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵، ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل سالن شماره یک نمایشگاه اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود، یادآور شد: امسال سعی کرده‌ایم در برگزاری این رویداد از صنایع و سازمان‌های پیش رو در حوزه هوش مصنوعی در کشور کمک بگیریم و اکنون تعدادی از نهاد‌ها و سازمان‌ها نهایی شده و با تعدادی هم در حال رایزنی هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر