۱۰/ ارديبهشت /۱۴۰۴
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش در گفت‌و‌گو با آنا:

«صیاد» در انعکاس توانمندی ارتش و جانفشانی شهید صیاد شیرازی موفق بود

«صیاد» در انعکاس توانمندی ارتش و جانفشانی شهید صیاد شیرازی موفق بود
امیر سرتیپ خلبان یوسف قربانی از فیلم سینمایی «صیاد» به عنوان نمونه‌ای موفق در انعکاس توانمندی ارتش و جانفشانی شهید صیاد شیرازی نام برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرگزاری آنا، فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی که سال گذشته در جشنواره چهل و سوم فیلم فجر اکران شد، از دیروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین) به مناسبت روز ارتش و در آستانه سالگرد شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی با سرگروهی پردیس ملت در سینما‌های تهران و شهرستان‌ها روی پرده رفت.

«صیاد» محصول بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید و امور ایثارگران است که با حمایت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش توسط موسسه فرهنگی هنری صاد تولید شده است. این فیلم با فیلمنامه حسین تراب‌نژاد، برشی از زندگی شهید علی صیاد شیرازی را به تصویر کشیده است. این اثر سینمایی توانست دو سیمرغ بلورین جشنواره چهل و سوم فیلم فجر را از آن خود کند.

نقش اصلی فیلم «صیاد» را علی سرابی بازی کرده است و دیگر بازیگران آن هومن برق‌نورد، مارال بنی آدم، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، ایوب آقاخانی، خیام وقار کاشانی، حامد شیخی، رز رضوی هستند. در این فیلم برای اولین بار در سینمای ایران، از فناوری هوش مصنوعی برای شبیهسازی صدای فرمانده علی صیاد شیرازی استفاده شده است.

تصویری درست از جانفشانی یک فرمانده ارتش

در همین ارتباط، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا با ابراز خرسندی از آغاز اکران عمومی این فیلم گفت: من فیلم «صیاد» را در زمان اولین اکران آن در جشنواره فیلم فجر دیدم. باید همینجا از نویسنده، تهیه‌کننده، کارگردان و همه بازیگران این اثر تشکر کنم که گوشه‌هایی از جانفشانی همکاران خوب من در ارتش و البته فداکاری و تدبیر سپهبد شهید صیاد شیرازی را به تصویر کشیدند.

«صیاد» در انعکاس توانمندی ارتش و جانفشانی شهید صیاد شیرازی موفق بود//

امیر سرتیپ خلبان یوسف قربانی اظهار کرد: هرچند که داستان فیلم از حیث زمانی مقطع تاریخی مشخص و محدودی دارد و از سال ۵۸ تا ابتدای سال ۱۳۶۱ و قبل از عملیات آزادسازی خرمشهر را روایت می‌کند، اما یکی از نکات مثبت این فیلم این است که جنبه‌های مختلف زندگی و عملکرد شهید صیاد شیرازی را به تصویر کشیده است. به نظر من سایر مقاطع زندگی این شهید بزرگوار هم می‌تواند سوژه فیلم‌های سینمایی و یا حتی مجموعه‌های داستانی قرار بگیرد.

روایت عملکرد قهرمانانه فرماندهان ارتش، گامی مهم برای جهاد تبیین

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری برای جدی گرفتن جهاد تبیین، باید چنین آثاری خیلی زودتر از اینها تولید و اکران می‌شد. عملکرد قهرمانانه فرماندهان ما در دوران دفاع مقدس این قابلیت را دارد که در قالب فیلم سینمایی روی پرده برود و در ذهن مخاطب ماندگار و اثرگذار باشد.

وی افزود: شهید صیاد شیرازی در حوزه تدابیر جنگی، مدیریتی و تاکتیکی برای ما نظامی‌ها و در حوزه اجتماعی و خانوادگی برای همه اقشار مردم الگویی موفق و قابل‌دسترسی است. در حوزه مسائل سیاسی و اعتقادی هم در همین فیلم شاهد هستیم که ایشان چگونه با کارشکنی‌ها مواجه می‌شود و میزان ارادتش به امام خمینی (ره) چه اندازه زیاد است. از سوی دیگر برای شهید صیاد شیرازی، ارتش ایران و نیرو‌های آن همواره دارای احترام و ارزش فروانی بود که این موضوع هم در داستان فیم به خوبی جاری است.

«صیاد» در انعکاس توانمندی ارتش و جانفشانی شهید صیاد شیرازی موفق بود//

امیر سرتیپ یوسف قربانی عنوان کرد: وقتی قرارشد فیلم صیاد تولید شود، ما در قرارگاه فیلم و سریال ارتش همه انرزی و تجهیزات لازم را پای کار آوردیم تا در کنار بنیاد سینمایی فارابی یک اثر آبرومند را روانه سینما‌ها کنیم. در این سال‌ها تولید فیلم درباره فرماندهان ارتش با قوت بیشتری دنبال شده است که آثاری همچون «منصور»، «آسمان غرب» و «های‌پاور» از جمله این آثار هستند. صیاد هم توانست گوشه‌ای از جانفشانی‌ها را نشان بدهد. البته معتقدم که باید نقش شهید صیاد شیرازی پررنگ‌تر نشان داده می‌شد. اما خدا را شکر این فیلم اثر ارزشمندی بودکه می‌تواند در جذب مخاطب هم موفق شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب