دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد

انتقاد دکتر میرزاده از حذف نام دانشگاه آزاد اسلامی از گزارش تولید علمی یک نهاد رسمی/ امکان مهمانی ترم تابستان دانشجویان همه دانشگاه‌ها در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

طبق مصوبه جلسه صدوشصت و پنجم هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان همه دانشگاه‌ها می‌توانند در ترم تابستان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مهمان شوند و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز موظف‌اند در صورت وجود معرفی نامه معتبر از دانشگاه محل تحصیل دانشجو، این دانشجویان را بپذیرند.
کد خبر : 96637

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکصد و شصت و پنجمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به ریاست دکتر حمید میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به سهم و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم در کشور و جایگاه ایران در بین کشورهای جهان از حیث تولید علم اشاره کرد و با گلایه از نادیده گرفته شدن این حجم از خدمات دانشگاه به کشور، این‌گونه بی‌مهری‌ها را ناشی از برخورد سیاسی و غیرمنصفانه‌ای دانست که دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدا با آن مواجه بوده است.


او به حذف نام دانشگاه آزاد اسلامی در گزارش‌های منتشرشده درباره تولید علمی دانشگاه‌ها و موسسات برتر کشور از سوی یک نهاد رسمی اشاره کرد و گفت: «عظمت و نقش ماندگار دانشگاه آزاد اسلامی؛ این ثمره و دستاورد بی بدیل امام راحل(ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی با این نادیده گرفتن‌ها کمرنگ یا محو نمی‌شود. چگونه است که در افزایش رتبه کشور در سطح جهانی، میزان عملکرد تاثیر دانشگاه آزاد اسلامی را محاسبه می‌کنند اما در گزارش‌های داخلی که جنبه سفارشی دارد، نام دانشگاه آزاد اسلامی که بیش از 20درصد تولید علم ایران را برعهده دارد، حذف می‌کنند؟ اگر میزان تولیدات علمی دانشگاه آزاد اسلامی حذف شود، دیگر مواردی که به آن افتخار می‌کنیم ازجمله رتبه و جایگاه ایران چیزی نخواهد بود که اکنون هست. متاسفانه این نحوه برخورد در ملاقات‌ها و محافل رسمی با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به اشکال مختلف ظهور و بروز می‌کند که کاملاً غیرعادلانه و غیرمنصفانه است.»


او افزود: «هدف مدیران دانشگاه آزاد اسلامی باید مانند گذشته کسب رضایت خداوند باشد و این بی مهری‌های سیاسی نباید خللی در سلسله خدمت‌رسانی ایجاد کند. علیرغم این برخوردهایی که برای تخفیف شأن و جایگاه این دانشگاه بزرگ می‌بینیم، همچنان با اراده و مستحکم در تقویت و اثربخشی بیشتر این مجموعه علمی بینظیر کوشا خواهیم بود.


در ادامه این جلسه، دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از مصوبات کمیسیون شماره یک هیات رئیسه ارائه کرد. همچنین مواردی درباره خدمات اعضای هیات علمی و اجرایی شدن موارد مربوط به قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت.


ابلاغ بخشنامه هدایت تحصیلی


براساس پیشنهاد روابط عمومی و با تأیید کمیسیون شماره یک هیات رئیسه، مقرر شد بخش‌نامه هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه، به واحدهای سراسر کشور ابلاغ شود.


در ادامه جلسه هیات رئیسه مقرر شد دانشجویان همه دانشگاه‌ها می‌توانند در ترم تابستان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مهمان شوند و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز موظف‌اند در صورت وجود معرفی‌نامه معتبر از دانشگاه محل تحصیل دانشجو، این دانشجویان را بپذیرند.


دکتر سیدطه ‌هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی نیز گزارشی از کمیسیون شماره دو هیات رئیسه ارائه کرد که ازجمله جزئیات این گزارش می‌توان به تصمیم‌گیری درباره پاره‌ای امور دانشجویی، تشکیل کمیته تبلیغات و آگهی‌ها زیر نظر روابط عمومی و همچنین تشکیل دبیرخانه ستاد هماهنگی اربعین دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اشاره کرد.


گزارش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان


در ادامه حضور روسای واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسات هیات رئیسه، دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گزارشی از عملکرد، برنامه‌ها و پیشنهادات خود ارائه داد.


براساس گزارش باقری، 47درصد کل دانشجویان استان هرمزگان و 81درصد کل دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان، در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول تحصیل هستند.


باقری به جذب 69 عضو هیات علمی غیرپزشکی و 21 عضو هیات علمی پزشکی در دو سال و نیم اخیر با حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «54درصد کل استادان استان هرمزگان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند که این امر نشان دهنده نسبت عالی دانشجو به استاد و بهبود هرم هیات علمی در سال‌های اخیر است.»


او ادامه داد: «درآمدهای غیرشهریه‌ای این استان نیز در سال اخیر رشد خوبی داشته است.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گزارشی مفصل از پیشرفت طرح شفا، طرح‌های اقتصاد دانش‌بنیان و کشت گلخانه‌ای در واحدهای این استان ارائه کرد که با استقبال و تقدیر اعضای هیات رئیسه مواجه شد و در نتیجه تسریع در پیشرفت شهرک شفا این استان به تصویب هیات رئیسه رسید.


براساس گزارش باقری در سال‌های 93 و 94 مجموعاً 724 مقاله علمی پژوهشی و ISI در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان تولید شده است.


در جلسه هیات رئیسه، تأسیس مرکز تحقیقات پژوهش و سرمایه‌گذاری در تولید شناورهای سبک به پیشنهاد رئیس واحد هرمزگان، تصویب رسید. همچنین مقرر شد پیشنهادهای باقری درباره استفاده از ظرفیت‌های مناطق آزاد در شورای تخصصی مربوط به واحدهای مناطق آزاد مورد بررسی قرار گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قدردانی از باقری گفت: «گزارش این استان در همه حوزه‌ها قابل قبول و نشان‌دهنده موفقیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و همکاران او در این استان است که باید از آنها به موقع قدردانی شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب