رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد کرمانشاه معرفی شد

به گزارش خبرنگار آنا، ابراهیم رضاپوریان بهعنوان سرپرست دستیاری(معاون) و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه توسط مسعود باغفلکی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه منصوب و معرفی شد.
ابراهیم رضاپوریان از اعضای هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه است که در پیشینه کاری خود معاون آموزشی، رئیس دانشکده علوم پایه و مدیریت گروه کامپیوتر واحد کرمانشاه، مدیر کارگزینی هیئت علمی و مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی را دارد.
معاونت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نقش دستیاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحدهای دانشگاهی را دارد که با توجه به اساسنامه مصوب آن، تاکنون مأموریتهای مشخصی همچون شناسایی دانشجویان مستعد، برگزاری مسابقات و جشنوارهها، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشجویی و ... را داشته و با توجه به تغییر رویکردی که در مأموریتهای باشگاه صورت گرفته در ریلگذاری تحول نظام اداری پیشِ رو، ایفای نقش خواهد کرد.
یکی از مأموریتهای جدید باشگاه، برنامهریزی، استقرار و اجرایی کردن«طرح حامی» یا «پیشخوان درخواستهای دانشجویی» است. در این راستا ساختار دستیار(معاونت) باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحدهای دانشگاهی بهعنوان یک معاونت مستقل در کنار دیگر معاونان واحدهای دانشگاهی(همانند معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی و غیره) مصوب شده است.
دستیار(معاون) باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحدهای دانشگاهی فردی است که (با انجام مأموریتهای قبلی باشگاه _طبق اساسنامه باشگاه_)، مأموریتهای جدیدی که به باشگاه محول شده را نیز در واحد دانشگاهی تولیگری خواهد کرد ازجمله «طرح حامی» یا«دستیار آموزشی» که مأموریتهای بسیار پرحجمی به لحاظ کاری است. هدف از ایجاد از این تغییر ساختار، فراهم کردن بستری بوده که در چارچوب آن هر آنچه مربوط به درخواستهای دانشجویان است(اعم از امور آموزشی، پژوهشی، اداری و نظایر آن) در این بستر جاری شود.
بستر ارتباطی با دانشجویان در طرح حامی رایانامه(ایمیل) دانشگاهی است که از طریق آن میتوان ارتباط سریعتر و مؤثرتری میان دانشجو و دانشگاه ایجاد شود. در این طرح حامی حامیان حاضر در این ساختار بهعنوان وکلای دانشجویان، پیگیر درخواستهای دانشجویان از بخشهای مختلف دانشگاه و تأمین پاسخها برای دانشجویان هستند که این امر در بستر«رایانامه(ایمیل) دانشگاهی» صورت میپذیرد.
بستر «رایانامه (ایمیل) دانشگاهی» موجب عدم ضرورت حضور دانشجو در واحد دانشگاهی برای طرح یک درخواست اداری میشود بهطوریکه دانشجو خواستههای خود را در زمینههای آموزشی، پژوهشی و ... به حامی مربوطه اعلام میدارد.
این بستر باعث استفاده بهینه از نیروی انسانی در استانهایی که واحدهای دانشگاهی آنان دارای ناهمترازی و ناهمگنی در نیروی انسانی هستند، میشود بهطوریکه برخی واحدهای آن استان با کمبود نیرو مواجه بوده و برخی از واحدهای آن نیز دارای نیروی مازاد هستند. این امر با دورکاری صورت میپذیرد بهطوریکه دیگر نیاز به مأموریت یا انتقال کارمند از واحدی به واحد دیگر نیست.
تکریم ذینفعان و بخصوص دانشجویان دانشگاه، افزایش سرعت عمل در پیگیری موارد، شفافیت در انجام امور و جلوگیری از برخی تخلفات احتمالی، رصد میزان بهرهوری و عملکرد کاری همکاران بهمنظور کارسنجی آنان در نظام جدید تحول اداری و رتبهبندیهای جدید کارکنان، افزایش بهرهوری عملکردی واحد و شناسایی گرهها و مشکلات اجرایی و عملیاتی در حوزههای مختلف در واحدها از دیگر محاسن «رایانامه (ایمیل) دانشگاهی» است.
انتهای پیام/