تحقیق و شناسایی الگوهای جدید تولید مسکن حمایتی/ برنامه ریزی برای تولید مسکن با هزینه کم

غزال راهب، در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، در خصوص وضعیت تولید مسکن حمایتی، گفت: تولید مسکن کم درآمدها یکی از مخاطبین اصلی مسکن در کشور هستند که تا امروز کمتربه آنها پرداخته شده است.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ادامه داد: بیشتر برنامههای تأمین مسکن مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، برای گروههای میانه درآمدی بوده و دولت برای دهکهای پردرآمد وظیفه تأمین مسکن ندارد و تمام برنامه ریزی های دولت در مورد تامین مسکن دهکهای کم درآمد و میانه بوده است. البته در مورد دهکهای کم درآمد این وظیفه بیشتر به سازمانهای حمایتی واگذار شده است. این موضوعی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: برنامه مرکز تحقیقات در حوزه اجرایی نیست، اما در حوزه تحقیقات و مطالعات و شناسایی الگوها از نظر معماری و اینکه بتوانیم با چه روشهایی مسکن را کم هزینهتر درآوریم جزء برنامه های مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است که در این خصوص همکاری زیادی در راستای تامین و تهیه مسکن حمایتی شده است.
اجرای پروژههای اصلی تولید مسکن حمایتی در سال جدید
راهب در پاسخ به این سوال که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، در سال جدید چه برنامه ای در جهت توسعه اهداف این مرکز پیش بینی شده است، گفت: بر اساس الگوهای روز دنیا با آماده سازی مسکن استیجاری و رفع موانع آن، تامین مسکن مورد نیاز اقشار کم درآمد و متوسط جامعه به عنوان یکی از پروژههای اصلی است که قطعا در سال جدید توجه ویژه ای بر آن است.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت: برنامههایی که از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، در راستای تحقق توسعه حمایت از تولید مسکن های حمایتی هدف گذاری شده است از دید سیاستگذاری کلی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موقعیت و متقاضیان مسکن در هر استان، گفت: موضوع تامین نیاز مسکن مردم را نمی توان استانی تفکیک کرد بلکه نیازسنجی دهکهای درآمدی را با یک توزیع مناسب پیش ببریم، اما برخی از استانهای ایران محرومتر هستند و باید در اولویت قرار گیرند و تمرکز بیشتر روی آنهاست.
انتهای پیام/