بودجه تغذیه دانشجویی باید به کیف پول الکترونیکی تبدیل شود

علی حسین رضائیان معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتوگو با آنا، با اشاره به مشکلات بودجهای این دانشگاه در حوزه تغذیه دانشجویی، خواستار تغییر رویکرد سازمان برنامه و بودجه شد.
رضائیان پیشنهاد داد که به جای تمرکز بر تامین مستقیم غذا توسط دانشگاه، بودجه به صورت کیف پول در اختیار دانشجویان قرار گیرد تا آنها بتوانند با استفاده از کارت الکترونیکی، غذای مورد نظر خود را از رستورانهای مکمل در دانشگاه انتخاب کنند.
رضائیان اضافه کرد: باید بحث برونسپاری تغذیه از زمانهای گذشته صورت میگرفت و سازمان برنامه و بودجه این پول را در اختیار دانشگاه قرار میداد و دانشگاه آن را به صورت کیف پول در اختیار دانشجویان از بدو ورود قرار میداد.
وی با اشاره به اینکه ورود دانشگاه به بحث تغذیه و کیفیت پایین غذا، نارضایتی دانشجویان را به دنبال داشته، گفت: تقریبا در دانشکدههای مختلف، هر هفته اعتراضات و نارضایتی دانشجویان را داریم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه وظیفه اصلی دانشگاه، آموزش، فناوری، پژوهش و نوآوری است، ابراز امیدواری کرد که سازمان برنامه و بودجه با در اختیار قرار دادن بودجه به دانشگاه و باز گذاشتن دست دانشگاه برای توسعه رستورانهای مکمل و انتخاب پیمانکاران با سابقه، زمینه بهبود کیفیت غذا را فراهم کند.
رضائیان در پاسخ به سوالی درباره میزان بودجه مورد نیاز برای تامین غذای باکیفیت دانشجویی، گفت: با تورم فعلی، قیمت تمام شده هر وعده غذای دانشجویی حدود ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان است که از این مبلغ، دانشجو حداکثر ۱۵ هزار تومان پرداخت میکند و دانشگاه برای هر وعده غذا حدود ۱۰۰ تومان یارانه میدهد.
وی با اشاره به افزایش هزینهها در سال آینده، گفت: برای مهر ۱۴۰۴، با قیمت تمام شده ۱۱۰ تومان، فکر نمیکنم پیمانکاران آن را بپذیرند؛ بنابراین، افزایش چشمگیر ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومانی، یعنی رشد ۵۰ تا ۶۰ درصدی نیاز است که امیدواریم سازمان برنامه و بودجه برای دانشگاهها در نظر بگیرد.
انتهای پیام/