۰۲/ فروردين /۱۴۰۴

استراتژی‌های طلایی برای قبولی در آزمون زبان وزارت بهداشت

استراتژی‌های طلایی برای قبولی در آزمون زبان وزارت بهداشت
برای قبولی در آزمون زبان وزارت بهداشت MHLE و با در نظر گرفتن استراتژی درست و برنامه‌ریزی دقیق، می‌توانید نمره قبولی کسب کنید.

به گزارش خبرنگار آنا، آزمون MHLE به معنای سنجش سطح مهارت زبان انگلیسی دانشجویان دکتری در تمام رشته‌های دانشگاهی زیر مجموعه وزارت بهداشت است که مخفف آن از عبارت «Ministry Health Language Examination» بر گرفته می‌شود. 

شرکت در این آزمون و کسب نمره قبولی برای داوطلبان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری تخصصی پزشکی از شرایط جدی برای پذیرش به حساب می‌آید. 

آزمون MHLE از لحاظ ساختار و سطح دشواری، به آزمون زبان وزارت علوم (MSRT) شباهت دارد و معادل آزمون‌های تافل کاغذی است. این آزمون، به عنوان یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زبان برای دانشجویان دکتری وزارت بهداشت، در روند پذیرش و ادامه تحصیل آنها نقش مهمی دارد. 

مدرک آزمون تا مدت زمان دو سال دارای اعتبار است که معمولا در مراحل مصاحبه دکتری یا قبل از برگزاری آزمون جامع دکتری، از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

ساختار و محتوای آزمون MHLE 

آزمون MHLE دارای ۱۰۰ سوال چهارگزینه‌ای است که در چهار بخش اصلی شنیداری، واژگان، گرامر و درک مطلب طراحی شده است. از آنجایی که این آزمون نمره منفی ندارد؛ بنابراین به داوطلبان توصیه می‌شود که حتما به تمام سوالات پاسخ دهند. 

بخش Listening (شنیداری)

این بخش شامل ۳۰ سوال است که داوطلبان باید با شنیدن سوالاتی که لهجه آمریکایی دارند به مکالمه‌های کوتاه با یک سوال یا مکالمه‌های طولانی‌تر با چندین سوال پاسخ دهند. اگر می‌خواهید در این زمینه نمره قبولی خوبی کسب کنید حتما به تقویت مهارت شنیداری اقدام کرده و به تمرین تست زنی توجه ویژه داشته باشید. 

بخش Vocabulary (واژگان)

قسمت واژگان با ۲۰ سوال و هدف سنجش لغات داوطلبان طراحی شده است که مطالعه متن‌های متنوع در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، محیط زیست، اجتماعی به خصوص حوزه پزشکی به داوطلبان کمک می‌کند تا موفقیت بالایی کسب کنند. 

 بخش Grammar (گرامر)

این بخش با ۳۰ سوال طراحی شده است، سوالات به دو گروه تقسیم می‌شوند. ۲۰ سوال در قالب جای خالی و ۱۰ سوال مابقی شناسایی خطاست که داوطلبان باید یکی از سوالات که نادرست است را شناسایی کنند. 

بخش Reading Comprehension (درک مطلب)

درک مطلب شامل ۲۰ سوال است که به صورت چهار متن آکادمیک طراحی می‌شوند و داوطلبان باید پس از مطالعه دقیق متن به سوالات پاسخ دهند، اگر تسلط ویژه روی واژگان تخصصی و عمومی داشته باشید، جواب کامل به سوالات خواهید داد. 

زمان و نحوه ثبت نام در آزمون MHLE 
 
آزمون MHLE سالانه ۳ تا ۶ بار برگزار می‌شود. داوطلبان می‌توانند برای ثبت نام به سامانه رسمی آزمون وزارت بهداشت به نشانی www.sanjeshp.ir مراجعه کنند. البته، هفتاد و نهمین آزمون زبان انگلیسی عمومی وزارت بهداشت در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. 

اعلام نتایج آزمون 

نتایج آزمون MHLE معمولاً حداکثر تا یک هفته پس از برگزاری آزمون، در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت منتشر خواهد شد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به پروفایل خود در سایت، از نمره کسب‌شده مطلع شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب