درخشش ایدههای فناورانه در «ایده پارک»؛ از مکمل پروبیوتیکی تا دزدگیر خورشیدی

به گزارش خبرنگار آنا، چهل و نهمین رویداد «ایده پارک» با موضوع «کسب و کار فناورانه من» با حضور معاون پشتیبانی و مالی پارک علم و فناوری استان همدان، سرپرست فرمانداری تویسرکان و جمعی از اساتید، دانشجویان و صاحبان ایده در سالن آمفیتئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار و از برگزیدگان این رقابت علمی و نوآورانه تجلیل شد.
در این ۴۰ ایده از ۲۲ شرکتکننده در حوزههای مختلف فناورانه ارائه شد.
معاون پشتیبانی و مالی پارک علم و فناوری استان همدان در این مراسم با تأکید بر نقش این مراکز در توسعه ایدههای نوآورانه گفت: پارکهای علم و فناوری، سازمانهایی چابک و تخصصی هستند که مأموریت اصلی آنها شناسایی، جذب و حمایت از افراد خلّاق، نخبه و دارای ایدههای نوین است.
بهزاد خزائیان افزود: ایدهای ارزشمند است که علاوه بر حل یک نیاز اساسی، قابلیت تجاریسازی داشته و به خلق ثروت منجر شود و پارک علم و فناوری نیز از چنین ایدههایی با ارائه حمایتهای مالی، مشاورههای فنی و تخصصی بهخصوص در حوزه بازاریابی و تجاریسازی، پشتیبانی میکند.
سرپرست فرمانداری تویسرکان هم ضمن تقدیر از تلاشهای نخبگان تبیین کرد: نخبگان سرمایههای فکری جامعه هستند و باید از ظرفیتهای خود درراستای پیشرفت و توسعه شهرستان تویسرکان بهره بگیرند.
یحیی خورشیدخانی با اشاره به ظرفیت بالای تولید گردو در تویسرکان، خواستار ارائه ایدههای خلّاقانه درراستای فرآوری و بهرهبرداری بهینه از این محصول ارزشمند شد.
اعلام نفرات برتر رویداد ایده پارک
پس از داوری طرحهای ارائهشده، نفرات برتر به شرح زیر معرفی شدند:
رتبه اول: میترا شکوهی ـ تولید مکمل پروبیوتیکی
رتبه دوم: رضا آینهوند ـ کیت خاکشناسی
رتبه سوم: فاطمه بابایی ـ ساخت دستگاه تشخیص رنگ، ضخامت و کیفیت مغز گردو
رتبه چهارم: سعید کریمی ـ خالصسازی کربنات کلسیم از پوسته تخممرغ و ضایعات صنعت طیور
رتبه پنجم: وحید کهزادی ـ دزدگیر خورشیدی
همچنین از ایدههای برتر زیر تجلیل شد:
رضوان سوری ـ قارچکش زیستی بدون خطر
امیرعلی و ابوالفضل محمدصالحی ـ پد بتادینی
حسین شمسیان ـ کیسه بوکس روبخشی آویزان با توپ رفلکس
ستاره عینعلی ـ سنتز نانوکامپوزیت مغناطیسی
محمد خزائیان ـ شایسته تقدیر
چهل و نهمین رویداد «ایده پارک» با همکاری پارک علم و فناوری همدان و فرمانداری تویسرکان برگزار شد که بستری مناسب برای پرورش ایدههای خلّاقانه و حمایت از کسبوکارهای دانشبنیان فراهم آورد.
انتهای پیام/