۲۳/ فروردين /۱۴۰۴

گام دانشگاه آزاد برای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی سیستان و بلوچستان

گام دانشگاه آزاد برای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی سیستان و بلوچستان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، هدف از انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه با اتاق بازرگانی این استان را پژوهش‌های کاربردی کشاورزی، معدن و گردشگری و کاهش بیکاری برشمرد.

به گزارش خبرنگار آنا، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق بازرگانی استان سیستان و بلوچستان با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، رئیس اتاق بازرگانی و اعضای اتاق بازرگانی این استان امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا یکی از اهداف انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اتاق بازرگانی استان را تقویت همکاری‌های علمی و صنعتی و توسعه اقتصاد استان دانست و گفت: تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اتاق بازرگانی می‌تواند تأثیر مثبت و گسترده‌ای روی رشد و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی استان داشته باشد.

کامبیز نرماشیری با بیان انجام پژوهش‌های علمی و کاربردی در زمینه‌های کشاورزی، معدن و گردشگری با توجه به نیاز‌های اقتصادی و صنعتی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: طراحی دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مهارتی برای دانشجویان و فعالان اقتصادی به‌منظور افزایش توانمندی‌های علمی و عملی در حوزه‌های مختلف، ایجاد بستر مناسب برای کارآموزی دانشجویان در شرکت‌ها و صنایع مستقر در استان که می‌تواند به افزایش اشتغال و کاهش بیکاری کمک کند از برنامه‌های انعقاد این تفاهم‌نامه است.

دبیر هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: شناسایی نیاز‌های محلی و استفاده از منابع موجود منجر به توسعه پایدار در استان خواهد بود و با ایجاد همکاری‌های مؤثر بین دانشگاه و صنعت، می‌توان به بهبود شرایط اقتصادی و افزایش درآمد‌های محلی کمک کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان درراستای رسالت اجتماعی، فرهنگی و آموزشی خود به این همکاری دوطرفه اقدام کرد، متذکر شد: با ایجاد فرصت‌های شغلی و آموزش‌های مؤثر، استان می‌تواند به‌عنوان یک مقصد جذاب برای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی شناخته شود.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توضیح داد: فراهم کردن امکان اشتغال برای دانشجویان از طریق برقراری ارتباط میان دانشگاه و شرکت‌ها و صنایع مختلف در استان می‌تواند به جذب نیروی کار متخصص و کاهش بیکاری کمک کند؛ علاوه بر آنچه بیان شد این همکاری می‌تواند به ایجاد شبکه‌های ارتباطی بین دانشگاه و بخش خصوصی کمک کرده و تبادل اطلاعات و تجربیات را تسهیل کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر