۱۷/ فروردين /۱۴۰۴
سردار زهرایی خبر داد؛

حمایت از یک میلیون خانوار نیازمند در طرح مردمی ضیافت کریمانه

حمایت از یک میلیون خانوار نیازمند در طرح مردمی ضیافت کریمانه
مسئول سازمان بسیج سازندگی جزئیات طرح مردمی ضیافت کریمانه را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست خبری سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی با موضوع پویش ضیافت کریمانه و اردو‌های جهادی نوروز ۱۴۰۴ صبح امروز یکشنبه ۱۲ اسفند برگزار شد.

سردار زهرایی در ابتدای این نشست ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در سخنانی گفت: خدمت تنها پنجره فرصتی است که تاریخ انقضا ندارد و همه افراد در همه اقشار علاقه دارند که یا خدمت بدهند یا خدمت بگیرند. در خیلی از کشور‌ها خدمات عام‌المنفعه ارائه می‌شود، چون خدمت گستره بازی دارد و محدودیتی ندارد و هر کسی با هر تفکری می‌تواند به خدمت‌رسانی ورود کند. از طرف دیگر برای اینکه خدمت به دست اهل آن برسد ما به حلقه‌های میانی و واسط‌های بین مردم و حاکمیت احتیاج داریم، کسانی که نیاز نیازگر را به توان توانمند وصل می‌کنند. واسط‌ها کسانی هستند که مثل میان‌دار‌های هیئت‌های مذهبی شور جمعی به وجود می‌آورند. این حلقه‌ها مثل مراکز نیکوکاری، NGO ها، گروه‌های جهادی هستند.

حرکت دلی و جهادی بدون استفاده از پول دولتی 

وی افزود: ما در ماه رمضان می‌خواهیم کاری مردمی و دلی انجام دهیم که یک ریال پول دولتی و یک ریال از پول سپاه در آن استفاده نمی‌شود. این کار رخ نمی‌دهد مگر اینکه همه مردم از تمام توانایی‌شان در زمینه‌های مختلف استفاده کنند تا این طرح عملیاتی شود. اگر شرکت‌ها و نماد‌ها قصد ورود به این عرصه داشته باشند ما استقبال می‌کنیم. ما به تاسی از کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) که ولادت‌شان در  ماه مبارک رمضان است نام این طرح را «ضیافت کریمانه» گذاشتیم.

زهرایی در توضیح این طرح گفت: امسال ماه رمضان و نوروز با هم همزمان شدند و به همین بهانه پویش ضیافت کریمانه طراحی شد. ما سال گذشته با پویش خانه دوست کجاست این طرح را مشق کردیم تا ببینیم خروجی آن چطور می‌شود و با مشارکت مردم و گروه‌های جهادی اتفاقات خویی رخ داد. امسال در ضیافت کریمانه سراغ یک میلیون خانواده محروم رفتیم که شناسایی شدند، افرادی که زیر نظر هیچ ارگان و سازمانی مثل کمیته امداد و بهزیستی نیستند و کسانی‌اند که به قول معروف با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌دارند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

اعلام قیمت بسته‌های معیشتی

وی ادامه داد: دست این طرح خیلی در خدمت‌رسانی خیلی باز نیست. ما برای یک میلیون خانوار، یک بسته معیشتی در نظر گرفته‌ایم. ما منابع مالی نداریم ولی یک شبکه هم قسم داریم که می‌خواهند این کار را انجام دهند. سال گذشته بسته معیشتی ما سقف یک میلیون تومان داشت ولی باتوجه به تورم در حال حاضر حداقل بسته معیشتی نزدیک دو میلیون تومان است. البته در برخی از مناطق ممکن است باتوجه به قدرت خیرین تا ۴ میلیون تومان هم برسد.

زهرایی اظهار کرد:  در بسته معیشتی اقلام مختلفی شامل ۲۰ قلم مثل برنج، روغن، خرما، گوشت و... در نظر گرفته شده است. به حز اینها برای این یک میلیون خانوار برنامه تهیه پوشاک هم داریم. منتها، چون برآوردی برای این بخش نداریم نمی‌توان تعداد پوشاک را از حالا اعلام کرد ولی جزو طرح ماست. کار سوم ما در این طرح افطاری ساده است. قبول داریم که در حال حاضر مساجد و خیرین و سازمان‌ها افطاری می‌دهند ولی ما به دنبال راه‌اندازی یک نهضت هستیم. مثل سال اولی که درگیر کرونا بودیم و نهضت کار مومنانه انجام دادیم. در این کار از همه می‌خواهیم این افطاری ساده را بدهند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی گفت: سال گذشته قرارگاه شهید همدانی در مشهد مقدس کاری را آغاز کرد که خیلی ویژه بود. با رانندگان تاکسی صحبت کرد برای رانندگانی که مسیرشان مثلا تا حرم رضوی بود یک سرویس در روز را رایگان بروند و کار به جایی رسیده که این طرح نه فقط در ماه رمضان که در طول سال در حال انجام است و ۵۰۰ راننده تاکسی در آن پویش عضو هستند و روزانه یک سرویس رایگان به مقصد حرم امام رضا (ع) می‌برند. در طرح افطاری ساده هم با مشاغل مختلف مثل نانوایی‌ها سوپرمارکت‌ها و... صحبت کردیم که با ما همراه شوند. ما امسال از دوستان گروه‌های جهادی خواستیم یک طرح جهادی انجام دهند. شب‌ها بمانند و کارشان را جلو ببرند.

زهرایی عنوان کرد: در پویش سال گذشته ۸ هزار گروه جهادی پای کار بودند و برآورد ما این است که تقریبا ۳۰ هزار گروه جهادی در طرح ضیافت کریمانه پای کار بیایند. ترکیب جمعیتی استان‌ها نزدیک به نیازمندانی است که شناسایی شدند. در کل کشور یک توازن برقرار است به جز چند استان که شرایط خاص دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر