ایوبی: نسبت به تحولات صدا و سیما بسیار امیدوارم/ از دیدن فیش حقوقی من متحیر میشوید
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، ایوبی در جمع خبرنگاران درباره حواشی به وجود آمده در مورد ممیزی فیلمهای در حال اکران گفت: «برخی از مسائلی که اتفاق افتاده است و حساسیتهایی که این روزها در سینما وجود دارد و درباره آن صحبت میشود، به خاطر رونق سینما است. از آنجا که سینما رونق پیدا کرده، حساسیتها نیز افزایش پیدا کرده است. همچنین گذر از مجلس قبلی به مجلس جدید و فضای انتخابات که در آینده داریم دست به دست هم داده تا کشمکشهای سیاسی وارد حوزه فرهنگ و هنر شود، اما در مجموع هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده و سازمان سینمایی هیچ تغییر رویکردی در نمایش فیلمهای سینمایی ندارد و همچون گذشته به کار خود ادامه میدهد.»
شورای پروانه نمایش تنها مرجع تصمیمگیری در مورد نمایش فیلمها است
وی اظهار کرد: «تنها مرجع تصمیمگیری در مورد نمایش فیلمها شورای پروانه نمایش است. شورای پروانه ساخت نیز با همان حساسیتهای قبلی به کار خود ادامه میدهد و هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده است.»
ایوبی در پاسخ به سؤالی در مورد حذف موسیقی تیتراژ فیلم «بارکد» اظهار کرد: «به تازگی فیلمی نمایش داده شد که در نهایت مشخص شد موسیقی آن اشکالاتی دارد که با هماهنگی و همراهی تهیهکننده فیلم و به منظور حفظ سینما و جلوگیری از تنشهای احتمالی این موسیقی از فیلم حذف شد.»
وی همچنین درباره اعمال اصلاحات در حین اکران این فیلم بیان کرد: «جزئیات برخی از بازبینیها را باید از شورای پروانه نمایش پرسوجو کنید.»
رئیس سازمان سینمایی همچنین درباره خبری مبنی بر اینکه فیلم جدید عبدالرضا کاهانی موفق به دریافت پروانه نمایش نشده است، گفت: «من فیلم «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» را ندیدهام، اما همان شورای پروانه نمایشی که به بسیاری از فیلمهایی که شما منتظر آن بودید که ببینید، پروانه نمایش داد، همان شورایی که تنها مرجع تصمیم گیری است، این فیلم را نپذیرفت و بهتر است چرایی این مساله از مسئولین این شورا پرسیده شود. به هرحال پروانه ساخت و پروانه نمایش دو مساله جدا از هم هستند.»
نسبت به تحولات صدا و سیما بسیار امیدوارم
وی همچنین در مورد مساله تبلیغات ماهوارهای و همکاری نکردن صدا و سیما با سینما در زمینه تبلیغات بیان کرد: «این روزها بخش عمده فعالیتهای من برای گفتوگو و حل مشکلات به وجود آمده در این زمینه است، اما باید بگویم با توجه به اینکه من آدم امیدواری هستم، نسبت به تحولات صدا و سیما نیز بسیار امیدوار هستم و به زودی با دکتر علی عسگری رییس سازمان صدا و سیما نیز دیداری خواهم داشت. خوشبختانه به نظر میرشد که رویکرد مثبتی به سینما وجود دارد.»
وی افزود: «تلویزیون و سینما دو بال فرهنگ و هنر کشور هستند و باید با هم همکاری کنند، امیدوارم شرایط خوبی برای پخش تیزرهای فیلمها در تلویزیون فراهم شود. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با رئیس سازمان صدا و سیما گفتوگوهایی در این زمینه داشته است.»
با صدای بلند میگویم، افزایش فروش فیلمها به دلیل تبلیغات ماهوارهای نیست
ایوبی در مورد تاثیر تبلیغات ماهوارهای بر میزان فروش فیلمهای سینمایی گفت: «نزدیک به ۱۰ روز است که تبلیغات فیلمها در شبکههای ماهوارهای پخش نمیشود، اما هیچ تاثیری در فروش آنها نداشته است. من با صدای بلند میگویم که درست است تبلیغات در فروش آثار سینمایی تاثیرگذار است، اما چرا یک عده تلاش کردند که بگویند این موفقیت تنها برای تبلیغ در ماهواره است. این چند روز نشان داده است که سینمای ایران همچنان موفق است و مردم به دیدن فیلمها در سینماها علاقهمند هستند و شاید بخشی از این موفقیت به دلیل سیاستهایی است که مدیران سینمایی دنبال میکنند.»
از دیدن فیش حقوقی من متحیر میشوید
وی در پاسخ به پرسشی درباره چالش رسانهای شدن فیش حقوقی مدیران دولتی و احتمال انتشار فیشهای حقوقی مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: «خیلی دلم میخواهد فضای آرام سینمای ایران از بین نرود و حافظ آرامش در سینما هستم. هر جند به عقیده من انتشار این فیلشها کار درستی نیست، اما ما در سازمان سینمایی آمادگی کامل داریم که فیشهای حقوقی خود و مدیران قبلی در سازمان سینمایی را منتشر کنیم؛ اگر این کار را انجام دهیم همه شما خیلی متحیر خواهید شد.»
از روز اول سینماگران را تشویق کردم در مورد مولانا فیلم بسازند
رئیس سازمان سینمایی همچنین درباره ساخت فیلمی در مورد مولانا گفت: «از روز اول که آمدم بارها سینماگران را تشویق کردم تا در این مورد فیلم بسازند، چند فیلمنامه نیز خودم خواندم که از میان آنها امیدواریم یکی از فیلمنامههایی که جمع و جورتر است به نتیجه نهایی برسد. فیلمهایی از این دست فیلمهای تاریخی و نیازمند بودجه هستند و ما با بودجه حداقلی که داریم برای ساخت این فیلمها دچار مشکل هستیم.»
وی افزود: «متاسفانه در بسیاری از موارد پروژههای مشترک را کلید میزنیم اما در هنگام اجرای آن با مشکل مالی مواجه میشویم. به هر حال امیدوارم فیلمی در مورد حضرت مولانا ساخته شود و قرائت و روایتی درست از این شخصیت داشته باشیم. روایت درست از مولانا از این نشات میگیرد و نمیتوان بدون مراجعه به گنجینه و پژوهش ایرانی به متن درستی رسید.
آنقدر توضیح میدهیم تا کمیسیون فرهنگی را با خود همراه کنیم
ایوبی در پاسخ به پرسشی در رابطه با حضور دوباره پژمانفر در کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: «آقای پژمانفر در کمیسیون فرهنگی مجلس تجربه بسیار خوبی دارد و چند سال کار کرده است و مسائل ما را در حوزه سینما میداند، در این اواخر نیز به گفتمان مشترک با کمیسیون قبلی رسیده بودیم و برای این کمیسیون نیز هیچ مشکلی نمیبینیم، آنقدر توضیح میدهیم و آنقدر صحبت میکنیم که آنها را نیز با خود همراه کنیم.»
وی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد اینکه رئیس جمهور قول داده بود شرایطی فراهم شود تا فیلمهای توقیفی مثل «خانه پدری» حتما اکران شوند، گفت: «به خاطر ندارم که رئیس جمهور قول اکران فیلمی را داده باشد. البته تعدادی از فیلمهایی که قبل از این دولت بدون دلیل توقیف شده بودند، در این دولت اکران شدند.»
رئیس سازمان سینمایی در مورد طرح اکران افطار تا سحر نیز بیان کرد: «نیروی انتظامی و پلیس امنیت در سال جاری کمک بسیاری کردند تا طرح اکران افطار تا سحر اجرا شود. البته شبها کوتاه شده است و مردم فرصت چندانی ندارند که از افطار تا سحر به سینما بروند، اما در این شرایط باز هم استقبال از این طرح بسیار خوب بوده و فیلمها نیز فروش خوبی داشتهاند.»
وی همچنین درباره VOD شرح داد: «تعداد فیلمها در VOD به ۳۰۰ فیلم رسیده است و تبلیغات در این زمینه زمانی انجام میشود که به سطحی از فیلمهایی که میخواهیم دست پیدا کنیم. تاکید میکنم که هیچ محصول بدون مجوزی وارد این شبکه نخواهد شد. کار بزرگ این پروژه این است که شرایطی فراهم شود تا تولیدات همه جوانها دیده شود.»
تعداد فیلمهایی که دچار ممیزی شدهاند زیاد نیست
ایوبی در پایان مجددا در مورد ممیزی فیلمها گفت: «در گذشته سقف اکران در سینمای ایران ۴۵ فیلم بود، اما حالا به ۱۰۰ فیلم رسیده است و این نشان میدهد ظرفیت نمایش ۲ برابر شده است، طبیعتا در کنار آن خطرات نمایش نیز افزایش پیدا میکند. تعداد فیلمهای ساخته شده از گذشته بیشتر است و این افزایش تولید بسیار خوب است، اما تعداد فیلمهایی که دچار ممیزی شدهاند خیلی زیاد نیست و هدف ما نجات فیلمهایی است که ارزش دیده شدن دارند.»
انتهای پیام/