۱۰/ فروردين /۱۴۰۴
15:09 27 / 11 /1403
هشدار کاذب زلزله در سامانه اندرویدی

گوگل برنامه زلزله‌سنج خود را در برزیل غیرفعال کرد

گوگل برنامه زلزله‌سنج خود را در برزیل غیرفعال کرد
سامانه‌های هشدار زلزله می‌توانند نقشی حیاتی در کاهش خسارات جانی و مالی داشته باشند، با این حال شاید این پرسش پیش بیاید که تا چه اندازه می‌توان به سامانه‌هایی از این دست اعتماد کرد. طبق گزارش‌ها گوگل پس از دریافت هشدار‌های نادرست درباره وقوع زلزله در سائوپائولو و ریودوژانیرو تصمیم به غیرفعال کردن سیستم هشدار زلزله خود در سیستم عامل اندروید گرفت. 

به گزارش خبرگزاری آنا، گوگل سامانه هشدار زلزله مبتنی بر اندروید را در برزیل غیرفعال کرده است. این تصمیم پس از آن گرفته شد که کاربران بسیاری در شهر‌های سائوپائولو و ریودوژانیرو، صبح جمعه، هشدار‌های اضطراری نادرستی دریافت کردند. این هشدارها، وقوع زلزله‌ای به بزرگی ۵.۵ ریشتر را در مناطق یوباتوبا و بایشادا سانتیستا گزارش کردند، اما چنین زلزله‌ای رخ نداده بود.

گوگل در سال ۲۰۲۰، شبکه‌ای برای تشخیص زلزله راه‌اندازی کرد که از شتاب‌سنج‌های گوشی‌های اندرویدی به‌عنوان لرزه‌نگار استفاده می‌کند. این فناوری ابتدا در کالیفرنیا اجرا شد و به‌مرور به کشور‌های دیگر گسترش یافت. بر اساس گزارش CNN برزیل، سازمان دفاع شهری سائوپائولو، که مسئولیت سیستم هشدار زودهنگام بلایای طبیعی را بر عهده دارد، اعلام کرد که هیچ هشداری از سوی این سازمان صادر نشده و هیچ گزارشی از وقوع زلزله در ایالت سائوپائولو ثبت نشده است.

اد فرناندز (Ed Fernandez) سخنگوی گوگل در این رابطه گفته است: «سیستم هشدار زلزله اندروید یک سرویس مکمل است که از تلفن‌های اندرویدی برای تخمین سریع لرزش زمین و ارسال هشدار‌های اولیه به کاربران استفاده می‌کند. این سیستم جایگزین هشدار‌های رسمی یا عمومی نیست. در ۱۴ فوریه، دستگاه‌های نزدیک به ساحل سائوپائولو سیگنال‌هایی را دریافت کردند که منجر به فعال شدن هشدار زلزله شد. ما بلافاصله این سیستم را در برزیل غیرفعال کردیم و در حال بررسی علت این اتفاق هستیم. از کاربرانمان بابت این مشکل عذرخواهی می‌کنیم و همچنان متعهد به بهبود ابزار‌های خود هستیم.»

گوشتیران
قالیشویی ادیب

سیستم هشدار زلزله گوگل که از شتاب‌سنج‌های گوشی‌های اندرویدی برای شناسایی لرزه‌های اولیه استفاده می‌کند، یکی از نوآوری‌های مهم در این حوزه محسوب می‌شود. این فناوری بدون نیاز به تجهیزات گران‌قیمت، امکان ارسال هشدار‌های سریع را فراهم می‌کند، اما همچنان با چالش‌هایی مانند ارسال هشدار‌های اشتباه و وابستگی به زیرساخت‌های اینترنتی مواجه است. تجربه اخیر در برزیل که منجر به یک هشدار کاذب شد نشان می‌دهد که این سامانه‌ها نیازمند بهبود مداوم هستند تا دقت و اطمینان‌پذیری آنها افزایش یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر