رونمایی از دانشنامه الکترونیکی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری آنا، سعید آزادیان، رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغالتحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، در مراسم رونمایی از دانشنامه الکترونیکی هوشمند، ضمن تبریک اعیاد، به تبیین دستاوردهای اخیر دانشگاه پرداخت.
وی با اشاره به جایگاه دانشجویان اسلامی در انقلاب اسلامی و نقش مهم آنان در آموزش عالی، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از یک میلیون و چهارصد هزار دانشجو، بزرگترین شبکه دانشگاهی در منطقه و جهان را تشکیل داده و در طول سالهای مختلف، تأثیر بسزایی در آموزش عالی کشور داشته است.
آزادیان افزود: در سالهای اخیر، با تدابیر ریاست دانشگاه، حرکت جدیدی در قالب تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه آغاز شد که منجر به ایجاد یک حرکت هماهنگ و همافزا در تمامی بخشهای دانشگاه شده است. امروز که در چهارمین سال اجرای این سند هستیم، یکی از دستاوردهای مهم آن در بخش سنجش، پذیرش و امور دانشآموختگان رونمایی خواهد شد.
وی با اشاره به ایجاد شبکه فرهیختگان دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است تا با ایجاد این شبکه، جامعهای از دانشآموختگان را شکل دهد که بتوانند در حوزههای مختلف تأثیرگذار باشند و زمینهساز تقویت تربیت نیروی انسانی و ایجاد جریانهای جدید در حوزه آموزش کشور شوند.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به چالش جعل مدارک تحصیلی در کشور اشاره کرد و گفت: متأسفانه در سالهای اخیر، موضوع جعل مدارک، آسیبهایی به نظام آموزشی وارد کرده است. به همین دلیل، یکی از محورهای تحولی در دستور کار مرکز، بازنگری در فرآیند صدور دانشنامه و ایجاد یک شبکه ایمن برای مدارک دانشگاهی بوده است.
وی از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت چاپ و نشر بانک ملی در راستای تأمین امنیت دانشنامههای دانشگاه خبر داد و گفت: پس از جلسات فنی متعدد با این شرکت، موفق شدیم طرح دانشنامه الکترونیکی هوشمند را اجرایی کنیم. این دانشنامه با استفاده از کدهای یکتا و امنیتی، از طریق سامانه استعلام دانشگاه قابل بررسی خواهد بود. این اقدام ضریب جعل مدارک دانشگاهی را به حداقل خواهد رساند.
آزادیان همچنین از ارائه کارت شبکه دانشآموختگی همزمان با تحویل دانشنامه خبر داد و افزود: این کارت، امکان عضویت فارغالتحصیلان در شبکه فرهیختگان را فراهم میکند.
وی در ادامه به همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه چاپ و نشر اشاره کرد و گفت: یکی از حوزههای مهم دانشگاه، توسعه آموزش عرصه محور است. بر همین اساس، در کنار همکاری در صدور دانشنامه، برنامههایی برای همکاری در حوزه آموزش عرصه محورچاپ و نشر نیز در دستور کار قرار دارد.
در پایان، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قدردانی از تمامی دستاندرکاران و حاضران در این مراسم، ابراز امیدواری کرد که این اقدامات، گامهای موثری در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات ارائهشده به دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
توسعه همکاریها با دانشگاه آزاد اسلامی
شهبازی، قائممقام بانک ملی ایران، در مراسم رونمایی از دانشنامه الکترونیکی هوشمند ، ضمن تبریک میلاد امام زمان (عج) و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، به اهمیت نقش بانک ملی در نظام مالی و اقتصادی کشور اشاره کرد.
وی با بیان اینکه بانک ملی ایران با دارا بودن ۳۰۰۰ شعبه در سراسر کشور و بهرهمندی از نیروی انسانی متخصص، همواره یکی از ارکان اصلی مسائل مالی و پولی کشور بوده است، گفت: این بانک نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور ایفا کرده و همکاریهای متقابل با دانشگاه آزاد اسلامی فرصت مغتنمی برای بهرهگیری از ظرفیتهای موجود خواهد بود.
شهبازی با اشاره به اجرای توافقنامههای پژوهشی و همکاریهای علمی، اظهار داشت: بانک ملی ایران، با رعایت تمامی ملاحظات امنیتی در صنعت چاپ، نقشی کلیدی در پروژههای ملی ایفا کرده است. امروز نیز با رونمایی از دانشنامه الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد آغاز فصل جدیدی در تعاملات دانشگاهی هستیم که میتواند به تحولات مثبت در نظام اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی منجر شود.
وی ضمن تأکید بر ظرفیتهای گسترده دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری، بانکداری و سرمایهگذاری، تصریح کرد: این دانشگاه پتانسیل بالایی در توسعه محصولات جدید مالی و ارزی دارد. ظرفیتهای خالی بسیاری در این حوزهها وجود دارد که نیازمند برنامهریزی دقیق و ایجاد کارگروههای مشترک برای بهرهبرداری مؤثر از آنهاست.
شهبازی در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به توسعه همکاریهای دوجانبه، بر لزوم استفاده بهینه از این ظرفیتها تأکید کرد و سخنان خود را با دعا برای توفیق همگان به پایان رساند.
رونمایی از دانشنامه ضد جعل دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بانک ملی ایران
امین عارفنیا، مدیرعامل شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، در مراسم رونمایی از دانشنامه الکترونیکی ضد جعل دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به سابقه یکصد ساله بانک ملی در امانتداری سرمایههای مردم، تأکید کرد: تا پیش از تأسیس بانک ملی ایران، گنجینههای ارزشمند مردم در صندوقخانهها نگهداری میشد، اما این بانک با رسالت حفاظت از داراییها و اسناد ملی، نقشی حیاتی در حفظ سرمایههای ارزشمند ایرانیان ایفا کرده است.
وی با بیان اینکه شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران یکی از بازوان اصلی در طراحی و تولید اوراق بهادار و اسناد ملی است، افزود: این مجموعه با ۸۷ سال سابقه، همواره در حفاظت از داراییهای مردم و تولید اسناد هویتی و علمی نقشآفرین بوده است.
عارفنیا ضمن ابراز خرسندی از همکاری با مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی برای طراحی دانشنامهای ضد جعل، گفت: این دانشنامه با هدف افزایش اعتماد به اوراق بهادار علمی طراحی شده است و امروز با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی خواهد شد.
وی همچنین از آغاز به کار خط تولید این دانشنامه پس از مراسم رونمایی خبر داد و تصریح کرد: این دانشنامه بهصورت مستمر تولید و در اختیار فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران در پایان از کارشناسان و نخبگان دخیل در این پروژه قدردانی کرد و بر آمادگی این شرکت برای همکاریهای گستردهتر با دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.
انتهای پیام/