۲۹/ فروردين /۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی بوکس جوانان در گفت وگو با آنا؛

چرا بودجه ورزش برای رشته‌هایی هدر می‌رود که عضو IOC نیستند؟/ مدال بوکس از خیلی از رشته‌ها بیشتر به چشم می‌آید

چرا بودجه ورزش برای رشته‌هایی هدر می‌رود که عضو IOC نیستند؟  مدال بوکس از خیلی از رشته‌ها بیشتر به چشم می‌آید
سرمربی تیم ملی بوکس جوانان گفت: بودجه زیادی برای فدراسیون هایی که عضو IOC نیستند و فقط در کشور ما فدراسیون هستند، هدر می رود.

رضا مهدی پور در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، درباره  شرایط  و اردوهای تیم های ملی گفت: بعد از مسابقات انتخابی تیم ملی، اردوی تیم برای ۱۳ وزن در تهران برگزار شد و ۲۷ نفر ما مشورت کمیته فنی انتخاب شدند. اردوی دیگری هم در بابلسر مازندران با همین تعداد برگراز شد. اکنون درحال جوان سازی هستیم تا بتوانیم تیم ملی بزرگسالان را تقویت کنیم وبه همراه نفرات باتجربه که هستند و کار می کنند، یک تیم قدرتمند بسازیم. هدف گذاری اصلی فدراسیون و کادر فنی این است که از میان بوکسورهای تیم ملی جوانان که در سال گذشته در مسابقات آسیایی و قهرمانی جهانی مدال کسب کردند استفاده کنیم با طی کردن یک طول زمان منطقی، بتوانیم مانند کشورهای به نام این رشته، سهمیه المپیک را کسب کنیم.

وی درباره تغییر رده سنی مدال آوران جوان بوکس کشورمان در مسابقات آسیایی و قهرمانی جوان تصریح کرد: ملک خطابی و کاظمی و اسماعیلی به رده سنی بزرگسالان رفتند. باتوجه به قوانین رده های سنی، بوکسور ها بیش از دو سال نمی توانند در اختیار ما باشند و به رده سنی بزرگسالان می روند.

مسابقات مهمی در پیش داریم

سرمربی تیم ملی بوکس جوانان در پاسخ به این سوال که مسابقات مهم پیش روی تیم ملی کدام مسابقات هستند گفت: مسابقات مهمی پیش روی ما است که از مهمترین آنها می توان به مسابقات آسیایی سریلانکا، المپیک آسیایی جوانان ۲۰۲۶ و قهرمانی جهان جوانان و المپیک جوانان اشاره کرد.

تغییرات از پایه آغاز شده اند

گوشتیران
قالیشویی ادیب

مهدی پور درباره عملکرد فدراسیون در خصوص رشد و توسعه تیم های ملی پایه افزود: از زمان حضور روح الله حسینی تمام تغییرات و کارها از پایه آغاز شده است.  تمام تغییرات ساختاری و امکانات موردنیاز از پایه بوده است. برای اولین بار است که فدراسیون شروع به ساخت خانه بوکس کرده است. باید بگویم ۹۰ درصد با هزینه شخصی روح الله حسینی کارها انجام می شود. امیدوار هستم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و همچنین اسپانسرها که به دیگر رشته ها کمک زیادی می کنند به رشته ما هم نگاه کنند و به کمک حسینی بیایند و خانه بوکس را تکمیل کنند.

نمی توانیم اردوی همزمان برگزار کنیم

وی ادامه داد: به هر حال از نبود خوابگاه، رستوران و محل تمرین خوب رنج می بریم. هرچند با آمدن دنیامالی که مدیر مدبری است توانستیم سالن آکادمی را برگردانیم اما کفایت نمی کند. به هر حال ۵ رده سنی با اوزان مختلف هستند و اگر بخواهیم اردو ها را باهم برگزار کنیم به دلیل نداشتن مکان مناسب، نمی توانیم این کار را پیش ببریم. اینگونه مجبور می شویم به شهرستان ها برویم که آنها هم امکانات مورد نیاز را ندارند. باید این مورد را قبول کنیم که کسب مدال در رویدادهای بین المللی رشته بوکس خیلی بیشتر از رشته های دیگری است که در اولویت قرار داده ایم. بوکس از رشته های تراز اول دنیا است.

نمی توان به یک رشته المپیکی و غیر المپیکی یکسان کمک کرد

سرمربی تیم ملی بوکس جوانان با انتقاد از سیاست های کلی ورزش کشورمان گفت: فدراسیون های زیادی داریم که عضوIOC نیستند و حتی در کشورهای دیگر به صورت فدراسیونی نیستند و فقط در کشور ما فدراسیون هستند چرا که فقط مسابقات جهانی برگزار می کنند. کلی بودجه به این رشته ها اختصاص داده می شود و اینگونه بودجه مالی و ظرفیت انسانی هدر می شود. این یک اصل است که باید به رشته هایی که عضوIOC نیستند کمتر پرداخته شود و کوچک شوند. اینگونه عدالت مدنظر حاکمیت که به معنای برابری هم نیست، برقرار می شود. نمی توان به یک رشته المپیکی به همان اندازه کمک کرد که به رشته غیرالمپیکی کمک می شود آن هم رشته ای که فقط در کشور ما فدراسیونی است.

قهرمان نداشته باشیم، مردم هم ورزش نمی کنند

مهدی پور درپایان خاطرنشان کرد: باید تجدید نظری صورت بگیرد و به ورزش های قهرمانی بیشتر بها داده شود.  چون ورزش قهرمانی زنجیره اصلی ورزش های همگانی است. در دنیا برند سازی و الگو پذیری بسیار مهم است. اینگونه مردم به ورزش رو می آورند. اگر  قهرمانان به نام و سرشناس نداشته باشیم چگونه از مردم بخواهیم به دنبال ورزش بروند. اگر می خواهیم ورزش همگانی رشد کند، باید در ورزش قهرمانی سرمایه گذاری کنیم آن هم رشته هایی که دیده می شود. به نظر من سیاست های کلی باید تعییر کند و احمد دنیامالی می تواند این اتفاق را رقم بزند.

انتهای پیام/

ارسال نظر