دولت در کنار وزارت ارشاد است/ کم کاری زنان در حوزه کارگردانی، زنگ خطر سینما است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، زهرا بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران درخصوص ارزیابی خود از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر بیان کرد: نخستین فیلمی که در این دوره از جشنواره تماشا کردم، فیلم «موسی کلیم الله» بود که با فرزندم آن را دیدم، برای فرزندم نیز بسیار جالب بود. چراکه بخش عمده ای از این تاریخی که داریم بهتر است با تماشای فیلم و آثار هنری به فرزندان مان منتقل شود و اینطور بسیار جذاب تر است. نکته ای که در این فیلم برایم بسیار جالب بود، نقش مادر حضرت موسی بود. از نظر من این فیلم، فیلم مادر موسی بود تا اینکه قصه حضرت موسی باشد و این برایم بسیار شیرین بود.
وی با اشاره به پیوند دغدغه های زنان به تولیدات سینمایی افزود: ما این کار را در بخش تجلی اراده ملی با یک جایزه زنان و خانواده را معرفی کردیم و درحال حاضر داوران ما درحال داوری فیلم های این حوزه هستند و برنده آن اعلام خواهد شد. این کار تازه شروع ماجرا است چراکه موضوع زنان بسیار گسترده است و ما به تعداد زنان موضوع داریم که هرکدام داستان خودش و چالش های مختص به خود را دارد که برخی از آن نیاز به سیاست گذاری دارد به ویژه حوزه تئاتر و سینما می تواند در این زمینه تاثیرگذار عمل کند و نقش خودش را در انعکاس این جریان داشته باشد.
بهروز آذر درخصوص تشویق و سفارش هنرمندان به ساخت تولیدات سینمایی با محوریت قتل های ناموسی و عدم تولید این گونه تولیدات هنری در این حوزه ادامه داد: بخشی از آن کم کاری نیست بلکه آن قدر این اتفاق تلخ است که کسی نمی تواند آن را بازنمایی کند اما نمی توان این موضوع را کتمان کرد چراکه مهم است و بخشی از حل این این داستان کار فرهنگی است که باید انجام شود و قبل از اینکه شاهد این دست اتفاقات باشیم باید از لحاظ ذهنیت و باورها باید بر این موضوع کار شود. باور من این است که جای بازنمایی این دست صحنه های خشونت، بر این موضوع کار کنیم که چه مهارت هایی در افراد وجود دارد که کار به این دست اتفاقات می رسد و باید بر این حوزه به درستی کار شود. بحث تحلی اراده ملی؛ جایزه زنان و خانواده ما این کار را شروع کردیم و هدف ما این است که مسائل حوزه زنان و خانواده را از ابعاد مختلف نگاه کنیم و هنرمندان هم در تشخیص مسئله و هم در پیدا کردن راه حل ها می توانند ما را همراهی کنند.
معاون امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حضور کم کارگردانان زن ایرانی در این دوره از جشنواره عنوان کرد: قطعا این کم کاری زنگ خطری برای حوزه سینما است. زنان در این حوزه بسیار علاقه مند هستند و در همه این سال ها حضور پر رنگ و موثری داشتند. در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بازیگران اصلی این اکوسیستم هستیم تا زنان فعال در این حوزه مجدد در این زمینه فعالیت کنند و شاهد حضور بیشتر آن ها در این حوزه باشیم.
انتهای پیام/

تاکید مؤسسه امام موسی صدر در لبنان ارتقای سطح اجتماعی و فرهنگی زنان است
