شهید رازینی تحولگرایی را در عمل به منصه ظهور رساند
به گزارش خبرگزاری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای امروز دوشنبه (اول بهمن) طی سخنانی در نشست شورایعالی قوه قضاییه، ضمن تبریک و تسلیت شهادت دو قاضی عالیرتبه دیوان عالی، حضرات حججاسلام والمسلمین آقایان رازینی و مقیسه اظهار کرد: به حال همه شهدا غبطه میخوریم؛ ما جاماندهایم؛ خداوند ما را نیز مشمول عنایت کند و مدال افتخار شهادت را نصیب همه ما گرداند.
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به وجوه شخصیتی و مدیریتی حجتالاسلاموالمسلمین رازینی و تحولگرایی او در سمتهای مختلف قضایی، گفت: شهید رازینی در طول مدت خدمت قضایی خود در هر بخش و مرجعی که عهدهدار مسئولیت شد، ابتکار و تحول پدید آورد و حقیقتاً تحولگرایی را در عمل به منصه ظهور رساند. این شهید بزرگوار در طول مدت خدمت قضایی خود، مسئولیت رسیدگی به برخی از پروندههای مهم، حساس و بعضاً دارای حواشی را برعهده داشت که با علم، تدبیر و صبر، آن پروندهها را به سرانجام رساند.
رئیس دستگاه قضا گفت: شهید رازینی از نیروهای خوشفکر و دارای ذکاوت مدرسه حقانی بود و دستپرورده شهیدان بهشتی و قدوسی محسوب میشد؛ وی علاوه بر تکمیل دروس حوزوی، تحصیلات دانشگاهی خود را نیز تا مقطع دکتری در دانشگاه تهران با رتبه و نمرات عالی پیمود و به اذعان اساتید مربوطه، پایاننامهای متقن و غنی را ارائه کرد.
رئیس عدلیه بیان داشت: شهید رازینی از هر فرصتی برای علمآموزی و تدبر و فهم قرآن و نهجالبلاغه بهره میگرفت و حتی در مدتی که در عصر طاغوت توسط ساواک دستگیر شده بود، در زندان به پژوهش و تدبر در قرآن و نهجالبلاغه اشتغال داشت.
قاضیالقضات تصریح کرد: شهید رازینی در مقابله با مستکبرین، ظالمین، تهدیدکنندگان امنیت مردم و معاندین با اصل انقلاب، کوچکترین مماشاتی را نداشت و در اجرای حدود و قوانین الهی، کمترین تزلزلی را به خود راه نمیداد و از سرزنش سرزنشگران ابایی نداشت؛ نهراسیدن از سرزنش سرزنشگران، در اجرای قانون و عدالت، شاخصهای است که باید در همه قضات ما نمود و تبلور داشته باشد؛ شهید رازینی در کنار این قاطعیت و صراحت، از روحیه فتوت و جوانمردی خاصی نیز برخوردار بود و بسیار رقیقالقلب بود. ارادت ایشان به خاندان اهلبیت عصمت وطهارت (علیهمالسلام) مثالزدنی بود و در برپا کردن مراسمات بدون تشریفات روضه و عزای آلالله بویژه حضرت زهرای مرضیه (س) و حضرت اباعبداللهالحسین (ع)، بسیار اهتمام و اصرار داشت.
محسنی اژهای اظهار کرد: در سالهای نخستین پیروزی انقلاب که جنگ تحمیلی نیز در جریان بود و کشور درگیر انواع و اقسام مسائل امنیتی اعم از شرارتهای نفوذیها، منافقین، منحرفین، روحانینماهای اهل افتراق و سایر گروهکهای معاند بود، شهید رازینی به عنوان یک مسئول قضایی چه در تهران و چه در مشهد، در مقابل این جریانات ضدامنیتی، سینه سپر کرد و در اوج جنایات منافقین، در زمره قضات شجاعی بود که چشم فتنه را درآورد.
رئیس قوه قضائیه گفت: یکی از ویژگیهای مهم شهید رازینی، خلاقیت و ابتکار وی بود؛ این شهید بزرگوار در مدت تصدی مسئولیت دادستانی تهران در دهه ۶۰، برخی پروندههای مهم را با خلاقیت و ابتکار خود مورد پیگیری قرار داد؛ از جمله این پروندهها، پرونده انفجار دفتر نخستوزیری بود که راکد شده بود، اما شهید رازینی با شجاعت و تدبیری که داشت برای تعیینتکلیف این پرونده به میدان آمد؛ البته برخی جریانات متوقف کردند و پرونده مزبور نهایی نشد، اما به هر حال شهید رازینی آن را به جریان انداخت و پیگیری کرد.
انتهای پیام/