دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

«قهرمان جندی‌شاپور»؛ روایتی سینمایی از فرمانده نخبه و هنرمند قرارگاه کربلا

«قهرمان جندی‌شاپور»؛ روایتی سینمایی از فرمانده نخبه و هنرمند قرارگاه کربلا
کارگردان فیلم سینمایی «قهرمان جندی‌شاپور» که متقاضی حضور در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است از چگونگی ساخت این اثر گفت.
کد خبر : 951239

کارگردان فیلم «قهرمان جندی‌شاپور» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا عنوان کرد: این اثر سینمایی روایتگر مقطعی دوساله از زندگی شهید عبدالمجید بقایی است؛ شهید بزرگواری که پیش از انقلاب در دانشگاه جندی شاپور اهواز تحصیل می‌کرد، اما علاوه بر تحصیل در دانشگاه در رشته فیزیوتراپی و مهندسی شیمی، در زمینه‌های دیگری همچون نقاشی، خطاطی و ورزش فوتبال هم تبحر داشت و به عنوان شخصیتی چند وجهی و نخبه شناخته می‌شد.

مهدی صاحبی گفت: شهید بقایی بعد از گذشت یک سال و نیم از حضورش در سپاه پاسداران، فرماندهی قرارگاه کربلا را به عهده می‌گیرد. این قرارگاه خودش شامل چندین تیپ و لشگر است و اولین قرارگاه عملیاتی سپاه در جنوب کشور محسوب می‌شود. شهید بقایی در سن ۲۳ سالگی به فرماندهی این قرارگاه می‌رسد، اما شاهد هستیم که به نسبت سایر سرداران شهید بزرگوار ما گمنام مانده است. این مهم‌ترین انگیزه من برای ساخت این فیلم بو.

وی افزود: شهید بقایی متولد شهر بهبهان در استان خوزستان بود. در زمان ساخت این فیلم مدیران ارشد استان خوزستان همگی تعهد دادند که از تولید آن حمایت کنند، اما هیچ کدام از این وعده‌ها عملیاتی نشد فقط بنیاد فرهنگی روایت فتح بود که حتی بیش از آن‌چه که تعهد کرده بود به این فیلم کمک کرد.

مهدی صاحبی/////

کارگردان فیلم «قهرمان جندی شاپور» گفت: متأسفانه شهید بقایی و تعداد زیادی از شهدای ما در جامعه ناشناخته مانده‌اند در حالی که حرف‌های زیاد برای نسل جدید دارند.

وی افزود: فلیمبرداری فیلم، سال گذشته به پایان رسید. البته یکی دو سکانس باقی مانده بود که آن هم امسال آماده شد. تقریباً نسخه نهایی فیلم آماده است و مشغول کار‌های جزئی پس از تولید هستیم.

صاحبی عنوان کرد: مرتضی امینی‌تبار بازیگر جوان کشورمان نقش شهید بقایی را بازی می‌کند که خئوشبختانه به خوبی از پس این نقش برآمده چراکه ما در این فیلم از ۲۱ سالگی تا ۲۳ سالگی شهید بقایی را به تصویر کشیده‌ایم. علاوه بر امینی‌تبار بازیگرانی همچون نادر سلیمانی، الهام نامی، نسرین نکیسا، نوید لایقی‌مقدم، یوسف تیموری، نرگس موسوی، نهال دشتی و محمد رشنو از دیگر بازیگران این فیلم هستند. من دنبال بازیگر مشهور و ستاره‌ها نبودم و برایم نزدیک بودن بازیگران به شخصیت‌های داستان این فیلم مهم بود.

«قهرمان جندی‌شاپور»؛ روایتی سینمایی از فرمانده نخبه و هنرمند قرارگاه کربلا

کارگردان فیلم «قهرمان جندی شاپور» گفت: لوکیشن‌های این فیلم بسیار متنوع و گسترده بود. در تهران، کرج، قم، اندیمشک و بُستان فیملبرداری داشتیم. البته سکانس‌های جنگی فیلم ما کم است چراکه می‌خواستیم جنبه علمی و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهید بقایی را برجسته کنیم؛ موضوعی که خواسته خانواده شهید نیز بود.

لازم به یادآوری است، عوامل فیلم سینمایی «قهرمان جندی‌شاپور» که متقاضی حضور در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر نیز شده است عبارتند از: تهیه کننده: ابوذر پورمحمدی، مدیر تولید: هاشم علیاکبری، مدیر فیلمبرداری: عارف نامور، طراح گریم: مجید اسکندری، آهنگساز: بهزاد عبدی، مدیر برنامه ریزی: مهدی توکلی، سرپرست گروه کارگردانی: مهدی آخوندی، طراح صحنه: فرهاد عزیزی فرد، مدیر صدابرداری: سعید زند، دستیار اول کارگردان: فرید کلهر، طراح لباس: زهره رحمانی، تدوین: پویان شعله‌ور، جلوه‌های ویژه میدانی: حمید رسولیان، جلوه‌های ویژه بصری: سعید خلیلی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، عکاس: علی یعقوبی.

 

«قهرمان جندی‌شاپور»؛ روایتی سینمایی از فرمانده نخبه و هنرمند قرارگاه کربلا

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب