دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

جشنواره فیلم عمار برای جذب هر چه بیشتر خانواده‌ها تدبیری بیندیشد

جشنواره فیلم عمار برای جذب هر چه بیشتر خانواده‌ها تدبیری بیندیشد
کارگردان مستند «از شما سوال دارم» از ظرفیت بالقوه جشنواره فیلم عمار برای جذب مخاطبان خانواده خبر داد.
کد خبر : 950427

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار که از هفتم دی ماه آغاز شده بود، شامگاه پنجشنبه سیزدهم دی ماه با برگزاری آیین اختتامیه به کار خود پایان داد. اکران مرکزی آثار این دوره از جشنواره در قالب‌های داستانی، مستند، پویانمایی و تیزر در سینما بهمن تهران رقم خورد.

در همین ارتباط، محمدرضا عبدالحمیدی تهیه‌کننده وکارگردان مستند «از شما سوال دارم» در گفت‌و‌گو با آنا در باره این اثر گفت: این مستند ۹۰ دقیقه‌ای روایتگر بخشی از نگرش‌های مردم پیرامون حجاب است. این اثر در ابتدا در قالب یک مجموعه مستند و در سه قسمت ۴۵ دقیقه‌ای آماده شده بود، اما در نهایت یک نسخه ۹۰ دقیقه‌ای از آن برای جشنواه آماده شد. این مستند بر اساس یک پیمایش اجتماعی به سئوالات و شبهات پیرامون حجاب می‌پردازد. 

وی اظهارکرد: همان‌گونه که از نام این اثر پیداست، به دنبال این بودیم که در قالب یک گفتگوی دوطرفه و پینگ‌پنگی دلایل موافقان و مخالفان حجاب را بشنویم و مخاطب در نهایت خودش به یک جمع‌بندی برسد.

عبدالحمیدی گفت: جشنواره عمار با عبور از ۱۵ سالگی در حوزه اجرایی و محتوایی به بلوغ رسیده است؛ بنابراین طبیعی است که توقع از آن بالا باشد. این رویداد سهم قابل‌توجهی در شناسایی و پرروش استعداد‌های گمنام فیلمسازی در سال‌های اخیر و معرفی آنها به جامعه هنری داشته، اما از سوی دیگر نقد‌هایی نیز همچنان به آن وارد است.

وی افزود: من به عنوان یکی از صاحبان آثار قصد تحلیل کیفی آثار ارائه شده را ندارم، اما نکته مهم برای من ضرورت حضور پررنگتر خانواده‌ها در اکران مرکزی آثار عمار بود.

جشنواره فیلم عمار برای جذب هر چه بیشتر خانواده‌ها تدبیری بیندیشد

کارگردان مستند «از شما سوال دارم» عنوان کرد: این جشنواره با ظرفیت‌های بالا و موضوعات متنوع و مبتلابه جامعه حتماً باید میزبان جمع بیشتر و متنوع‌تری از خانواده‌ها باشد. به نظر من، اصولاً مخاطبان اصلی فیلم‌های عمار خانواده‌ها هستند. ما باید در حوزه جذب مخاطب و تبلیغات برای ایام جشنواره روی این عنصر تأکید بیشتری داشته باشیم و از خانواده‌های غافل نشویم.

وی افزود: در اکران‌های مردمی و سیار حضور خانواده‌ها پررنگ‌تر است، اما در اکران مرکزی در ایام جشنواره هنوز خیلی از خانواده‌های ساکن پایتخت از برگزاری جشنواره اطلاعی ندارند و یا این که برای دیدن آن آثار احساس نیاز نمی‌کنند. بخشی از این عدم نیاز هم به نشناختن آثار جشنواره و عدم اطلاع باز می‌گردد. به نظر می‌رسد جشنواره کمتر به این موضوع پرداخته است. اگر در اداور بعدی تدابیر بهتری اندیشیده شود و همت بیشتری هم صرف شود شاهد حضور پررنگ‌تر خانواده‌ها در این رویداد خواهیم بود که قطعاً دستاورد‌های مثبتی را به همراه دارد.

لازم به یاداوری است، پانزدهمین جشنواره فیلم عمار از هفتم تا سیزدهم دی ماه به دبیری مرضیه هاشمی در سینما بهمن تهران برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب