دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 فروردين 1394 - 11:15
سالی که گذشت/

رئوفیان: احزاب در سال 93 طعم شیرین تعامل با دولت را چشیدند/ حادثه شیراز، زنگ خطری برای انتخابات 94

رئوفیان گفت: این جای امیدواری دارد که دولت در سطوح مختلف با احزاب جلسات مشترک برگزار کرده است.
کد خبر : 9503

ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا و دبیرکل حزب ایران زمین در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره «وضعیت احزاب در سالی که گذشت»، اظهار کرد: احزاب در سالی که گذشت بعد از مدت‌ها که در سایه قرار گرفته بودند؛ طعم شیرین تعامل با دولت را چشیدند.


رئوفیان با اشاره به تعامل دولت با احزاب و تشکل‌ها عنوان کرد: این جای امیدواری دارد که دولت در سطوح مختلف با احزاب جلسات مشترک برگزار کرده است. مثلا در همین راستا جلساتی با رئیس جمهوری، وزیر کشور و همچنین معاونین وزیر برگزار شد. از طرفی، جلسات هم‌اندیشی احزاب با مدیران وزارت کشور درباره تهیه پیش‌نویس قانون احزاب در کنار سایر جلسات نشان از توجه دولت به احزاب دارد.


وی ادامه داد: در سالی که گذشت شاهد بودیم که احزاب می‌توانند هم به عنوان مشاورین رایگان به دولت خدمت کنند و هم در مواقع ضروری با تذکر، هشدار و نقد منصفانه، حرکت دولت را به مسیر درست هدایت کنند و از انحرافات احتمالی پیشگیری کنند. بنابراین می‌توان گفت که نگاه دولت به احزاب و تعامل احزاب با دولت مثبت ارزیابی می‌شود که استمرار آن می‌تواند امیدبخش باشد.








دولت باید جلسات مشترکی با نمایندگان احزاب و صدا و سیما ترتیب دهد تا از این طریق فرصت‌های یکسانی در اختیار احزاب و گروه‌های سیاسی فعال و تأثیرگذار در انتخابات قرار گیرد و به این ترتیب تعامل احزاب و رسانه ملی در جلساتی که وزارت کشور تدارک می‌بیند فراهم شود.

رئوفیان تأکید کرد: باید به این موضوع توجه شود که آنچه در جلسات مشترک با احزاب مطرح و سپس تصویب می‌شود بهتر است که دولت به طور جدی پیگیری کند و مصوبات را به مرحله اجرا برساند و در جلسات بعد گزارشی از موارد عملیاتی شده ارائه دهد تا به این ترتیب اطمینانی حاصل بشود که جلسات گذشته خروجی مثبتی داشته است و این جلسات مشترک نتیجه‌بخش بوده است. اما من به هرحال این هم‌اندیشی‌ها را مثبت ارزیابی می‌کنم.


این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به انتخابات‌های سال 94 افزود: انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 94 با توجه به مسائل داخلی، منطقه‌ای و مسائل جهانی از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است و از این رو لازم است که فضای امنی بر فضای سیاسی کشور حاکم شود هرچند که از گذشته به این موضوع توجه شده است ولی به خاطر برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری مسئله امنیت نیازمند توجه بیشتری است تا در سایه این امنیت، انتخابات سالم و به دور از شائبه برگزار شود. از این رو توجه به برخی موضوعات لازم و ضروری است.


وی با تأکید بر نقش رسانه ملی در فعالیت‌های سیاسی تصریح کرد: دولت باید جلسات مشترکی با نمایندگان احزاب و صدا و سیما ترتیب دهد تا از این طریق فرصت‌های یکسانی در اختیار احزاب و گروه‌های سیاسی فعال و تأثیرگذار در انتخابات قرار گیرد و به این ترتیب تعامل احزاب و رسانه ملی در جلساتی که وزارت کشور تدارک می‌بیند فراهم شود.


رئوفیان با اشاره به ضرورت تشکیل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گروه‌های سیاسی گفت: لازم است این ستاد با احزاب و گروه‌های سیاسی جلسات مشترکی برگزار کند تا بتوانند با هماهنگی از وقوع حوادثی مانند آنچه که در شیراز برای آقای مطهری رخ داد؛ پیشگیری کنند. لازم است از الان برای پیشگیری از چنین حوادثی تمهیدات و مقدماتی در نظر گرفته شود چون تکرار این حوادث قطعا مشکلاتی پیش خواهد آورد که دولت هم از کنترل آن عاجز خواهد بود و این در آستانه انتخابات 94، بسیار خطرناک است.





انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب