کمین ۴ فتنه در مسیر فعلی جمهوری اسلامی؛ تلاش دشمن بر همگراییسازی بین تهدیدها و آسیبها
به گزارش خبرنگار آنا، به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همزمان با هفته بصیرت، نشست هماندیشی استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به همت کانون بسیج اساتید و دفتر امور شاهد و ایثارگران این دانشگاه برگزار شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس در این نشست با موضوع «شاخصههای فتنه و فتنهانگیزی» اظهار کرد: در قرآن کریم اختلاف و فتنهانگیزی موجب فروپاشی جامعه و همچنین فروپاشی انسانها معرفی شده است.
سرتیپ دوم پاسدار سعید کوشکی افزود: دشمنان برای سلطه بر جامعه ما از سه ابزار اساسی جنگ سخت، جنگ نرم و جنگ نیمهسخت استفاده میکنند که از این میان فتنهانگیزی جزء ابزارهای جنگ هوشمند است؛ یعنی ترکیبی از هر سه ابزار فوق در آن دیده میشود.
وی تأکید کرد: تلاش دشمن بر همافزایی و همگراییسازی بین تهدیدها و آسیبهاست؛ به گونهای که تهدیدها از بیرون از کشور اتفاق میافتند و آسیبها درون کشور را هدف قرار میدهند و نتیجه هر دوی اینها با ایجاد ناامیدی موجب از بین بردن سرمایههای اجتماعی جمهوری اسلامی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس متذکر شد: در سوریه عدم وجود این سرمایه اجتماعی و از دست دادن این روحیه توسط ارتش سوریه عامل اصلی فروپاشی و شکست این کشور شد.
کوشکی، ویژگی فتنهانگیزان را پیشینه و سابقه مطلوب و پذیرفته شده، عبور از خطوط قرمز نظام سیاسی، خودبرتربینی و فراتر از قانون دیدن خویش، جاهطلبی و احساس پیروزی زودهنگام دانست و تشریح کرد: در مسیر فعلی انقلاب اسلامی و نظام مقدس ما چهار فتنه به شکل مشهود کمین کردهاند؛ نخست فتنه اقتصادی که مردم احساس ضرر عمومی و ناامیدی کنند، دوم فتنه فرهنگی و غرق شدن جوانان در شبکههای اجتماعی، سوم عملیات رسانهای پرحجم در شبکههای اجتماعی در حال فعالیت و نتیجه هر سه این فتنهها به فتنه چهارم که به هم ریختن نظم اجتماعی جامعه است منجر میشود و فضای آرام کشور را به فضای امنیتی تبدیل میکند و در پس آن جغرافیای جمهوری اسلامی را مورد تهدید و هجوم قرار میدهد.
وی، وظیفه استادان بسیجی را ولایتشناسی، ولایتیاری، جهاد تبیین و نهراسیدن از تخطئه شدن و همچنین امیدآفرینی میان نسل جوان و دانشجو برشمرد و تأکید کرد که از این میان عنصر ولایتیاری عنصر بسیار مهمی است که نتیجه آن حتماً در امیدآفرینی، خود را بروز و ظهور میدهد.
انتهای پیام/